Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(La Perla @ 2009 03 23, 09:15)
oi tu duodi  lotuliukas.gif  dar tik kyla o ji jau zino kad nesigaus  lotuliukas.gif

kazkodel itariu kad gavosi skanus  ax.gif

aha gavosi skanus tik, kad miegot nuėjau tik 3 val doh.gif kažkaip per vėlai pradėjau gamint nu tikrai skanus išėjo (aišku yra kur tobulėt) tik va reiks vistiek nueit paragaut pirktinio šimtalapio

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssanta: 23 kovo 2009 - 14:12
smile.gif+2009 03 23, 14:06-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 03 23, 14:06)
Aš tai nusipirkau IKI apvalią tefloninę formą (atrodo 26 cm), mokėjau 24lt ir iš pusės normos man telpa. Aš pasinaudojau cipciuko patarimu, kai šimtalapis bekepant gražiai apskrus, apdengti jį folija, gavosi manyčiau gerai, bet viršutinis sluoksnis trapus. Kiaušiniu cipciukas pataria netept jokių mielinių kepinių - sako džiovina  doh.gif

o kazi silikoninejkeksinej gerai butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 23, 15:16)
o kazi silikoninejkeksinej gerai butu  blush2.gif

jei būčiau radusi silikoninę apvalią, tai būčiau ją pirkusi, bet nebuvo. Šiaip keksus, keksiukus ir kt pyragus kepu silikoninėse formose, tai esu labai patenkinta, tik tas formas pirkau ne LT, bet gal jokio skirtumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 03 23, 14:11)
aha gavosi skanus tik, kad miegot nuėjau tik 3 val  doh.gif  kažkaip per vėlai pradėjau gamint nu tikrai skanus išėjo (aišku yra kur tobulėt) tik va reiks vistiek nueit paragaut pirktinio šimtalapio

tik jokiu budu nepirk parduotuvej: ten tai tikrai pyragas ir dar neskanus schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 23, 14:21-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 03 23, 14:21)
jei būčiau radusi silikoninę apvalią, tai būčiau ją pirkusi, bet nebuvo. Šiaip keksus, keksiukus ir kt pyragus kepu silikoninėse formose, tai esu labai patenkinta, tik tas formas pirkau ne LT, bet gal jokio skirtumo  g.gif

man ir gerai silikoninej kepasi keksai, tik vat bus simtalapio apacia kaip kekso rantuota lotuliukas.gif o gal tada apverst ir virsus bus karamelizuotas skanus ir dar grazus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As penktadieni badysiu kept, tai jei gausis parasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 03 23, 15:30)
tik jokiu budu nepirk parduotuvej: ten tai tikrai pyragas ir dar neskanus  schmoll.gif

tai galvoju prasuksiu pro gulbinienės tortus ir ten paragausiu, bet po šimtalapio tešlos minkymo (minkiau val beveik) tai kitą rytą taip rankas skaudėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 03 24, 14:22)
tai galvoju prasuksiu pro gulbinienės tortus ir ten paragausiu, bet po šimtalapio tešlos minkymo (minkiau val beveik) tai kitą rytą taip rankas skaudėjo  smile.gif

tau rankas oamn pilvo presa kazkodel lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Simtalapis - vienas is mano megstamiausiu pyragu, daug skaniau nei tortas smile.gif Stai dabar tik ka suvalgiau, dar siltucio, skanucio pagal Cypsiuko recepta iskepto simtalapio tongue.gif nuostabu!!! neitiketina, kad as pati ji pagaminau lotuliukas.gif Mes sventem ji vis uzsakydavom pas jauna karaimu seima ir megaudavomes essen.gif, taigi turiu su kuo palyginti. Savo klaidas jau matau, perdaug miltu, tai apacia nesigavo tokia labai su karamele, bet jos yra thumbup.gif
Dabar laukiu kol gris sunus ir MB, vat staigmena cia jiems bus - tai mano kulinariniu sugebejimu "aukstasis pilotazas" lotuliukas.gif
Labai aciu visoms receptus idejusioms ir kepusioms, be jusu pagalbos, butu didelis pssss
Atsakyti
kaip zadejau ikeliu kelias nuotraukytes
user posted image

ir dar ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2009 03 24, 17:29)
kaip zadejau ikeliu kelias nuotraukytes
user posted image

ir dar ax.gif

user posted image

Nu saunuole!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 24, 18:46)
Nu saunuole!!!  thumbup.gif

nu va,tik kaip ir sakiau,neturejau tokios formos blush2.gif o ikokio dydzio forma reiktu deti is dvigubos normos kepama,nes reik nusipirkt,o nezinau kokia,nes vienguba tai kiek supratau uztenka 26 skersmens g.gif
Atsakyti