Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(vilimute @ 2009 03 20, 21:11)
nu pasigirsiu blush2.gif nesitikejau tokio rezultato,aisku visai nebijau buti nulinciuota,nes zinau kai kurias klaidas,bet is tikro thumbup.gif vien kad blekos dar tinkamos neturiu tai gavosi tokia berysio forma,o visa kita gerai,juokiausi ziuredama kaip tas sviestukas atgal yra ryjamas,ir garselis idomus lotuliukas.gif foto  idesiu kita diena,kadangi nesu profe situ reikalu,paprasysiu sunaus blush2.gif  smile.gif

Nu va, nereiks net pas mane eit ziuret kaip tampau lotuliukas.gif

Saunu kad gavosi! bigsmile.gif
Atsakyti
bandysiu ir aš šiandien šimtalapį padaryt (šiaip niekad nesu jo ragavus blush2.gif tai nežinia kas gausis)
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 20, 23:46)
Nu va, nereiks net pas mane eit ziuret kaip tampau  lotuliukas.gif

Saunu kad gavosi!  bigsmile.gif

o cia dar nezinia ax.gif kazko visgi mane traukia paziuret kaip tu darai blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
vargau vargau jau taip ramiai ir atsakingai dariau tą šimtalapį, o jaučiu tikrai kaip čia kažkada kažkas sakė gausis bulką su razinom doh.gif bet ir liūdesys ima verysad.gif eisiu nusipirkt paragaut šimtalapio ryt (nes neragavus šito gėrio) ir tada su savo lyginsiu tik va dar reikia laukt 2 val kol iškeps ir pravės, nes dar tik kyla unsure.gif
Atsakyti
Norėjau padėkot už nuostabų receptą, nu ne tas žodis koks skanus gaunasi šimtalapis, jau tris kartus dariau, bet visus kartus fantastinis gavosi, visi iki vieno išgyrė, sake gali kept ir pagal užsakymus, nes niekuo nesiskiria nuo tų kai užsisako, netgi skanesnis. Trečią kartą kai dariau, per žioplumą įdėjau beveik dvigubai mielių, tešla net minkant lyg kilo biggrin.gif bet nieko, net nesijautė, kad mielių per dar, ar dar kaip nors smile.gif Ir dar bent pastebėjau, kad apipilant tuo sviestuku su cukrum kepant, visas pyragas karamele pasidengia (logiška), nu bet dar skaniau taip smile.gif Žodžiu dar kartą dėkoju cipciukui už receptą, tos kurios svarstot ar kepti ar ne, tai būtinai kepkit, nepasigailėsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 03 21, 23:46)
vargau vargau jau taip ramiai ir atsakingai dariau tą šimtalapį, o jaučiu tikrai kaip čia kažkada kažkas sakė gausis bulką su razinom  doh.gif  bet ir liūdesys ima  verysad.gif  eisiu nusipirkt paragaut šimtalapio ryt (nes neragavus šito gėrio) ir tada su savo lyginsiu tik va dar reikia laukt 2 val kol iškeps ir pravės, nes dar tik kyla  unsure.gif

oi tu duodi lotuliukas.gif dar tik kyla o ji jau zino kad nesigaus lotuliukas.gif

kazkodel itariu kad gavosi skanus ax.gif
Atsakyti
Sveikos simtalapiu kepejos smile.gif As labai atsiprasau jei klausimas kartosis, bet kur gauti skarda simtalapio kepimui, pabega man jis i visus sonus ir nezinau kaip man ji sustabdyt sad.gif Ir dar, virsus pas mane gaunasi graziai apskrudes, bet sausas, kaip jus manot, folija isgelbetu? Ar gal kokiu kiausiniu aptept, net nezinau. Gal galit man patart, aciu jums labai smile.gif Saunuoles labai grazus pyragai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(selma @ 2009 03 23, 10:40)
Sveikos simtalapiu kepejos smile.gif As labai atsiprasau jei klausimas kartosis, bet kur gauti skarda simtalapio kepimui, pabega man jis i visus sonus ir nezinau kaip man ji sustabdyt sad.gif  Ir dar, virsus pas mane gaunasi graziai apskrudes, bet sausas, kaip jus manot, folija isgelbetu? Ar gal kokiu kiausiniu aptept, net nezinau. Gal galit man patart, aciu jums labai smile.gif Saunuoles labai grazus pyragai biggrin.gif

as tai kadangi kepu is puses porcijos tai puikiai telpa i tokio stiklinio indo kur rimi uz lipdukus kazkada dave dangti... jis apvalus tai prie krastu dedu simtalapi o i vidu skardine nuo energetinio gerimo smile.gif
Atsakyti
Geras, aciu labai, bandysiu ir as taip:)
Atsakyti
QUOTE(selma @ 2009 03 23, 11:12)
Geras, aciu labai, bandysiu ir as taip:)

paziurek sitos temos 24 psl yra nuotrauka kame as kepu
Atsakyti
kokia gera ideja, o ta man bekepant atidaromoj tortinej, isbego sviestukas, nors ir kepimo popieriu buvau itiesusi
Atsakyti
QUOTE(selma @ 2009 03 23, 11:40)
Sveikos simtalapiu kepejos smile.gif As labai atsiprasau jei klausimas kartosis, bet kur gauti skarda simtalapio kepimui, pabega man jis i visus sonus ir nezinau kaip man ji sustabdyt sad.gif  Ir dar, virsus pas mane gaunasi graziai apskrudes, bet sausas, kaip jus manot, folija isgelbetu? Ar gal kokiu kiausiniu aptept, net nezinau. Gal galit man patart, aciu jums labai smile.gif Saunuoles labai grazus pyragai biggrin.gif

Aš tai nusipirkau IKI apvalią tefloninę formą (atrodo 26 cm), mokėjau 24lt ir iš pusės normos man telpa. Aš pasinaudojau cipciuko patarimu, kai šimtalapis bekepant gražiai apskrus, apdengti jį folija, gavosi manyčiau gerai, bet viršutinis sluoksnis trapus. Kiaušiniu cipciukas pataria netept jokių mielinių kepinių - sako džiovina doh.gif
Atsakyti