Šimtalapių yra pirkti didžiuosiuose prekybos centruose..tik nesiųlau jų pirkti:
1. labai sunkus ir brangus, mažiukas gabalėlis kainuoja apie 15-20 litų.Ir savaime suteikia lūkesčius
2. Jis yra dėl kainos retai perkamas, todėl paprastai užsistovėjęs ir nešviežias:(
Kas sugadintų jūsų nuomonę apie tą puikų ir ypatingą kepinį

MAn teko garbė jo ragauti per jubiliejų, buvo specialiai užsakytas ir atvežtas iš ALYTAUS. GAl tas šedevras ir totoriškas išmislas, bet dzūkai sėkmingai jį nacionalizavo:) Ir įvaldė puikų jo kepimo meną

Noriu pasakyti kad kai jį pamačiau ,tokį didelį, apvalų pagalvojau nieko sau, kažkokį griozdą, paprastą kepaišį vežė, tiek garbino jį ir tiek gyrė...ir nusprendžiau, kad jau aš tai valgysiu tortus, šakočisu, bet ne tą bulką...
TAip samprotavau iki pirmo kąsnio......negalėjau patikėti, kad tas neišvaizdus reikalas, tokio Dieviško skonio. Netikėto, nenuobodaus...nebevalgiau aš tų tortų, o šimtalapio į namus paprašiau gabaliuko....
CIPSIUKAI tu esi gundytoja, viliotoja ir visokia kokia burtininkė ir fėja.....kepsiu aš nedelsiant tą puikų skanėstą ir jei pavyks ,vešiu savo pūseserei kuri iš Alytaus ir dievina jį, tik nebevažiuoja į tą kraštą ir retai valgo:) Oj sužibėčiau:) Čia tuo atveju jei pavyktų.
O TOS KURIOS KEPĖTE esate šaunuolės, nes mažiau ar geriau visoms gavosi:)