Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(Lusasita @ 2009 03 17, 20:20)
as is ekstra kepiau  ax.gif dabar irgi sviestuko uzsipirkau, tik vat dietintis pradejau, tai negi kepsi kitiems, o pati neragausi. Reik palaukt kelias dieneles, o ten ir velykos nebeuzkalnu  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai man irgi drauges sake: nori sulieknet o simtalapius kas antra diena kepi lotuliukas.gif
Atsakyti
la perla,truksta zodziu apibudinti tavo darbeliam,jie daugiau nei nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
eisim ieskot 405 miltu , nes pas mane visi 550 doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
čia kiek pastebėjau visos kepat kur aguonos paskutiniam sluoksnyje (tik viena mamytė mačiau kepė visuose), o tai jei dėt aguodas per visus sluoksnius? neskanu? ar čia jau gaunas netikras šimtalapis? parduotuvėse irgi tik su vienu sluoksniu būna?
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 18, 07:54)
la perla,truksta zodziu apibudinti tavo darbeliam,jie daugiau nei nuostabus wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu wub.gif
QUOTE(aikstinga @ 2009 03 18, 19:04)
čia kiek pastebėjau visos kepat kur aguonos paskutiniam sluoksnyje (tik viena mamytė mačiau kepė visuose), o tai jei dėt aguodas per visus sluoksnius? neskanu? ar čia jau gaunas netikras šimtalapis? parduotuvėse irgi tik su vienu sluoksniu būna?

tikrasis simtalapis tikrai tik viename sluosknyje vienoje vietoje aguonos buna o razinos beriamos per visa lapa tada jos pasiskirsto keliuose sluoksniuose.

beje del aguonu: as pries uzmerkdama jas dar iberiu cukraus nemazai o tada jau malu/smulkinu man skaniau buna saldesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 03 18, 19:09)
tikrasis simtalapis tikrai tik viename sluosknyje vienoje vietoje aguonos buna o razinos beriamos per visa lapa tada jos pasiskirsto keliuose sluoksniuose.
beje del aguonu: as pries uzmerkdama jas dar iberiu cukraus nemazai o tada jau malu/smulkinu man skaniau buna saldesnes  smile.gif

oj dėkui už naudingus patarimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
kepu simtalapi nezinau kas gausis: labai sunkiai sikart tampesi doh.gif
pastebejau kad miltu kiekis priklauso nuo kiausiniu dydzio: vienakart reikia daugiau nei 500 gr kitakart - zymiai maziau. sikart ko gero miltu padauginau. bet .. bandeles nerealios gavosi wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 19 kovo 2009 - 11:07
Sveikutes konditeres-kulinares mirksiukas.gif

As vakar pirma karta kepiau simtalapi, tai kai pirmam kartui, gavosi neblogai, tik sausoki sluoksniai, karamele subegus i apacia. Kaip padaryt, kad karamele butu permirke visi lapai? Ir kad aguonos taip nebyretu, ka cia padarius:hm Vienoj knygelej radau, kad reikia manu kruopu idet, gal tada jos suliptu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija Kotryna @ 2009 03 19, 11:39)
Sveikutes konditeres-kulinares mirksiukas.gif

As vakar pirma karta kepiau simtalapi, tai kai pirmam kartui, gavosi neblogai, tik sausoki sluoksniai, karamele subegus i apacia. Kaip padaryt, kad karamele butu permirke visi lapai? Ir kad aguonos taip nebyretu, ka cia padarius:hm Vienoj knygelej radau, kad reikia manu kruopu idet, gal tada jos suliptu g.gif

o tu aguonas sumali? nes kai gerai sumali daug kartu jos sulimpa ir nebyra. o del sluoksniu - visuomet apacia buna riebiausia ir.. skaniausia tongue.gif
Atsakyti
Maliau aguonas, tik gal per mazai kartu doh.gif Tikriausiai reikia tol, kol jau aguonpienis issiskiria g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija Kotryna @ 2009 03 19, 11:54)
Maliau aguonas, tik gal per mazai kartu doh.gif Tikriausiai reikia tol, kol jau aguonpienis issiskiria g.gif

aha smile.gif nors esu valgiusi ir su visai nemaltomis aguonomis bet man nepatinka nes jos baisiai byra tada doh.gif

beje mano simtalapis siandien gavosi neblogai thumbup.gif sekantis bus Velykoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 03 19, 12:11)
aha  smile.gif  nors esu valgiusi ir su visai nemaltomis aguonomis bet man nepatinka nes jos baisiai byra tada  doh.gif

beje mano simtalapis siandien  gavosi neblogai  thumbup.gif  sekantis bus Velykoms  ax.gif

Na tikrai kepi simtalapi vos ne kas antra diena thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif Pas man taip visoki "pyragaI' kepami tik. Bet seimyna taip ismandrejo, kad kol biksvitas neperteptas, niekas prie jo ir neprisiliecia doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Vat ir stovi pusantro pyrago, man dieta, o seimyna patys nepasiima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti