Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

blink.gif blink.gif blink.gif ....neįtikėtina , koks vaizdelis bigsmile.gif ....koks grožis .... wub.gif

Atsakau :

Ne , netepu rankų niekuo , ji man nelimpa , tai ir poreikio jokio nėra .
Būna , kad " nešaudo ".
Aš atiduoju balsą už šviežes , nors nieko neturiu prieš džiovintas schmoll.gif
Nieko , dar kelis kartus padarysi ir tavo netilps į skardelę 26 cm. skersmens . lotuliukas.gif
Atsakyti
as La Perlos ikvepta ( mezginiu temutej) kepiau kaledoms simtalapi. Tik emiau atisdaroma tortine forma, tai man sviestukas bekepant isbego i ikta skarda, todel karameles susidare mazokai, galvoju kaip issisukt. Gal tortine apvyniot folija g.gif Mintis buvo det i silikonine keksine g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 15, 21:54)
as La Perlos ikvepta ( mezginiu temutej)  kepiau kaledoms simtalapi. Tik emiau atisdaroma tortine forma, tai man sviestukas  bekepant isbego i ikta skarda, todel karameles susidare mazokai, galvoju kaip issisukt. Gal tortine apvyniot folija g.gif  Mintis buvo det i silikonine keksine  g.gif

Išklok kepimo popieriumi formos vidų , ir , kad būtų kraštelis pakeltas bent 2 cm. smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 16, 00:00)
Išklok kepimo popieriumi formos vidų , ir , kad būtų kraštelis pakeltas bent 2 cm. smile.gif .

o ka patartum kad lapai neiskiltu kepant? g.gif gal problema miltuose? perskaiciau temos pradzioje kad reikia 405D o mano paziurejau sikart buvo 550D g.gif
Atsakyti
Taip , gali būti kalti miltai , aš naudoju 405 D , APSKRITAI VISADA ŽIŪRIU KOKI MILTAI KAM SKIRTI smile.gif
Atsakyti
skaitau aš čia dabar ir taaaip pavydžiu, kad Jums taip gaunas ir pavyksta ir viską thumbup.gif bandysiu ir aš savaitgalį tą auksą iškept, nors šiaip nesu aš jo ragavus. Jei nepavyks tgai sakysiu, kad nekepiau megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 16, 18:22)
Taip , gali būti kalti miltai , aš naudoju 405 D , APSKRITAI VISADA ŽIŪRIU KOKI MILTAI KAM SKIRTI  smile.gif

o kur tu ziuri kokie kam skirti? g.gif

QUOTE(aikstinga @ 2009 03 17, 14:01)
skaitau aš čia dabar ir taaaip pavydžiu, kad Jums taip gaunas ir pavyksta ir viską thumbup.gif  bandysiu ir aš savaitgalį tą auksą iškept, nors šiaip nesu aš jo ragavus. Jei nepavyks tgai sakysiu, kad nekepiau megalol.gif

pavyks pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 03 17, 14:10)
pavyks pavyks  mirksiukas.gif

labai tikiuosi, nes jau taaip noriu..o ir savajam jau pasigyriau,kad kepsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 03 17, 14:10)
o kur tu ziuri kokie kam skirti? g.gif
pavyks pavyks  mirksiukas.gif

Ant miltų pokiuko viskas surašyta ( bet ne ant visų ) , be to patarimų temoje Wild idėjo tą nuorodą nuo pokiuko . smile.gif
Atsakyti
aš niekada net nebuvau susimąsčiusi, kad nuo miltų galu priklausyti tiek daug dalykų...
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 17, 18:18)
Ant miltų pokiuko viskas surašyta ( bet ne ant visų ) , be to patarimų temoje Wild idėjo tą nuorodą nuo pokiuko . smile.gif

jau perskaiciau parduotuvej ax.gif tik man labai keista nes viena mergina irgi kepa simtalapius ir ji man sake kad reikia malsenos zalio pokelio o ant jo paziurejau irgi 550D, na bet as siandien nusipirkau 405D
Atsakyti
as is ekstra kepiau ax.gif dabar irgi sviestuko uzsipirkau, tik vat dietintis pradejau, tai negi kepsi kitiems, o pati neragausi. Reik palaukt kelias dieneles, o ten ir velykos nebeuzkalnu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti