....neįtikėtina , koks vaizdelis ....koks grožis ....
Atsakau :
Ne , netepu rankų niekuo , ji man nelimpa , tai ir poreikio jokio nėra .
Būna , kad " nešaudo ".
Aš atiduoju balsą už šviežes , nors nieko neturiu prieš džiovintas
Nieko , dar kelis kartus padarysi ir tavo netilps į skardelę 26 cm. skersmens .
as La Perlos ikvepta ( mezginiu temutej) kepiau kaledoms simtalapi. Tik emiau atisdaroma tortine forma, tai man sviestukas bekepant isbego i ikta skarda, todel karameles susidare mazokai, galvoju kaip issisukt. Gal tortine apvyniot folija Mintis buvo det i silikonine keksine
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 15, 21:54)
as La Perlos ikvepta ( mezginiu temutej) kepiau kaledoms simtalapi. Tik emiau atisdaroma tortine forma, tai man sviestukas bekepant isbego i ikta skarda, todel karameles susidare mazokai, galvoju kaip issisukt. Gal tortine apvyniot folija Mintis buvo det i silikonine keksine
Išklok kepimo popieriumi formos vidų , ir , kad būtų kraštelis pakeltas bent 2 cm. .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 16, 00:00)
Išklok kepimo popieriumi formos vidų , ir , kad būtų kraštelis pakeltas bent 2 cm. .
o ka patartum kad lapai neiskiltu kepant? gal problema miltuose? perskaiciau temos pradzioje kad reikia 405D o mano paziurejau sikart buvo 550D
skaitau aš čia dabar ir taaaip pavydžiu, kad Jums taip gaunas ir pavyksta ir viską bandysiu ir aš savaitgalį tą auksą iškept, nors šiaip nesu aš jo ragavus. Jei nepavyks tgai sakysiu, kad nekepiau
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 16, 18:22)
Taip , gali būti kalti miltai , aš naudoju 405 D , APSKRITAI VISADA ŽIŪRIU KOKI MILTAI KAM SKIRTI
o kur tu ziuri kokie kam skirti?
QUOTE(aikstinga @ 2009 03 17, 14:01)
skaitau aš čia dabar ir taaaip pavydžiu, kad Jums taip gaunas ir pavyksta ir viską bandysiu ir aš savaitgalį tą auksą iškept, nors šiaip nesu aš jo ragavus. Jei nepavyks tgai sakysiu, kad nekepiau
pavyks pavyks
QUOTE(La Perla @ 2009 03 17, 14:10)
pavyks pavyks
labai tikiuosi, nes jau taaip noriu..o ir savajam jau pasigyriau,kad kepsiu
QUOTE(La Perla @ 2009 03 17, 14:10)
Ant miltų pokiuko viskas surašyta ( bet ne ant visų ) , be to patarimų temoje Wild idėjo tą nuorodą nuo pokiuko .
aš niekada net nebuvau susimąsčiusi, kad nuo miltų galu priklausyti tiek daug dalykų...
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 17, 18:18)
Ant miltų pokiuko viskas surašyta ( bet ne ant visų ) , be to patarimų temoje Wild idėjo tą nuorodą nuo pokiuko .
jau perskaiciau parduotuvej tik man labai keista nes viena mergina irgi kepa simtalapius ir ji man sake kad reikia malsenos zalio pokelio o ant jo paziurejau irgi 550D, na bet as siandien nusipirkau 405D
as is ekstra kepiau dabar irgi sviestuko uzsipirkau, tik vat dietintis pradejau, tai negi kepsi kitiems, o pati neragausi. Reik palaukt kelias dieneles, o ten ir velykos nebeuzkalnu