Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(La Perla @ 2009 03 05, 15:01)
prasau skanauti smile.gif

Net karšta pasidarė karsta.gif karsta.gif Kaip kirsčiau wub.gif
Atsakyti
Cipciuk o jus gal darot is visos normos simtalapi ax.gif blush2.gif wub.gif kazkaip paziurejau pas jus toks didelis jis ir zymiai aukstesnis negu pas mus visas mastau.gif liezuvis.gif

La Perla 4u.gif good.gif first.gif labai fainas tavo simtalapis taip ir norisi gabalelio wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisule: 05 kovo 2009 - 16:10
Čia kur idėtos foto , tikrai iš pusės normos .....tik vizualiai taip atrodo , nors nepasakyčiau , kad jis ir mažas ax.gif

La Perla .....pasaka thumbup.gif , tik aš truputi jį dar bučiau pakepusi rolleyes.gif man tada skaniau .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 05, 17:56)
La Perla .....pasaka  thumbup.gif , tik aš truputi jį dar bučiau pakepusi  rolleyes.gif man tada skaniau .

aciu, merginos uz ivertinimus wub.gif

o del pakepinimo.. labai jau bijojau sudegint ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, reikia operatyvios konsultacijos. Noriu kepti iš visos normos, 1kg mitų. Kiek man daryti sluoksnių? 6 ar daugiau?

La Perla šimtalapis labai jau fainuoliškas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 06 kovo 2009 - 23:32
Gali 8 daryti , bet ne daugiau , nes bus storas ir trumpas , kaip rasto gabalas tongue.gif
Atsakyti
ačiū labai smile.gif
Atsakyti
na ka, jau niekas nebekepat simtalapiu? smile.gif

mano paskutinysis man nepatiko: per daug koreti gavosi lapai nors istampiau kaip visada iki permatomu. kazin ar mieliu "nenutaikiau" ar kokia kita klaida padariau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 03 13, 16:11)
na ka, jau niekas nebekepat simtalapiu?  smile.gif

mano paskutinysis man nepatiko: per daug koreti gavosi lapai nors istampiau kaip visada iki permatomu. kazin ar mieliu "nenutaikiau" ar kokia kita klaida padariau?  g.gif

kaip suprasti koreti
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 03 04, 10:45)
na va sikart simtalapi dariau taip kaip anksciau (pagal Cipciuko recepta, teslos nekildinau ir popieriaus netiesiau o isemiau apvertusi i lekste) ir gavosi puikiai:

user posted image

oi kaip skanuolis wub.gif
as supratau,kad teslos nekildinai ?Ta prasme nedavei kilti? o tai iskarto uzminkius tampiai ? g.gif ir poto viska surangius kepiai?
taip suprantu? Nes tikrai fainai gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kemppinele @ 2009 03 13, 20:14)
oi kaip skanuolis wub.gif
as supratau,kad teslos nekildinai ?Ta prasme nedavei kilti? o tai iskarto uzminkius  tampiai ? g.gif  ir poto viska surangius kepiai?
taip suprantu? Nes tikrai fainai gavosi 4u.gif

tesla tai as kildinau bet jau padariusi simtalapi, t.y. suvyniojusi - nekildinau o iskart dejau i orkaite.

o koreti tai reiskia jog iskile lapeliai (sluoksniai) gavosi o jie turetu buti visai plonyciai. tas kur nuotraukoje gavosi gerai bet va su sekanciu nepavyko.
Atsakyti
Labutis kepėjėlės 4u.gif Noriu ir aš į jūsų būrį ax.gif

Pirmiausia lenkiu žemai galvą Cipciukui wub.gif Esu slapta jūsų gerbėja 4u.gif nes niekur nebesiblaškau, o pasiskaitau jūsų receptus ir pirmyn į darbą. Nesu naujokė, bet puošyboj žalia, tai po truputį mokausi.

Pirmą kartą kepiau ir ragavau šimtalapį. MB sako skanu, man sakyčiau trūksta saldumo, tai gal jūs dedat daugiau nei 300 g cukraus? Ir turbūt susukau aš savąjį per stipriai, arba nepakankamai išlaukiau kol pakils gerai, nes matosi, kad sluoksniai labai sulipę. Nuotraukoje atrodo visai be sluoksnių blush2.gif Na tikrai bandysiu dar kartą. Ir nors pirkau šviežias, bet mielės man sukėlė įtarimą, tai gal ir tai turėjo reikšmės g.gif Ot išsiplėčiau doh.gif

user posted image

Papildyta:
Dar norėčiau paklausti cipciuko keltą klausimų prieš antrąjį bandymą smile.gif

Kai minkot tešlą tą 30 min. tepat rankas riebalais? Nors man labai maloniai minkėsi, bet aš vis pasitepdavau rankas aliejumi, tai būdavo dar maloniau. Gal tada per daug riebalų gavo tešla ir blogiau kilo? g.gif Beja, man beveik nepoškėjo tešla verysad.gif

Ar yra skirtumas kepiniu sausos ir šviežios mielės?

Senoj temoj jūs rašėt, kad į 26 cm blėkutę jums sunkiai tilpo, o man dar sočiai vietos liko g.gif
Na, matot, nesu nei ragavus, nei mačius realiai šimtalapio, tai nežinau su kuo reikalą turiu. Tik cipciuko ir kitų forumiečių dėka atradau jį. Tundra ką g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti