Labutis kepėjėlės
Noriu ir aš į jūsų būrį
Pirmiausia lenkiu žemai galvą Cipciukui
Esu slapta jūsų gerbėja
nes niekur nebesiblaškau, o pasiskaitau jūsų receptus ir pirmyn į darbą. Nesu naujokė, bet puošyboj žalia, tai po truputį mokausi.
Pirmą kartą kepiau ir ragavau šimtalapį. MB sako skanu, man sakyčiau trūksta saldumo, tai gal jūs dedat daugiau nei 300 g cukraus? Ir turbūt susukau aš savąjį per stipriai, arba nepakankamai išlaukiau kol pakils gerai, nes matosi, kad sluoksniai labai sulipę. Nuotraukoje atrodo visai be sluoksnių
Na tikrai bandysiu dar kartą. Ir nors pirkau šviežias, bet mielės man sukėlė įtarimą, tai gal ir tai turėjo reikšmės
Ot išsiplėčiau
Papildyta:Dar norėčiau paklausti cipciuko keltą klausimų prieš antrąjį bandymą
Kai minkot tešlą tą 30 min. tepat rankas riebalais? Nors man labai maloniai minkėsi, bet aš vis pasitepdavau rankas aliejumi, tai būdavo dar maloniau. Gal tada per daug riebalų gavo tešla ir blogiau kilo?
Beja, man beveik nepoškėjo tešla
Ar yra skirtumas kepiniu sausos ir šviežios mielės?
Senoj temoj jūs rašėt, kad į 26 cm blėkutę jums sunkiai tilpo, o man dar sočiai vietos liko
Na, matot, nesu nei ragavus, nei mačius realiai šimtalapio, tai nežinau su kuo reikalą turiu. Tik cipciuko ir kitų forumiečių dėka atradau jį. Tundra ką