Oi ne , kam jį laistyti , jis verda , o po to viskas susigeria kol vėsta išimtas visą sviestą sugiare , bent pas mane , nelieka nė lašo ..tik irisiukas , niamniukas
O dėl riebalų tešloje ....tai ji kyla , bet tu pabandyk kokį receptą visai be riebalu , pamatysi kas su ja darosi
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 02, 22:24)
Oi ne , kam jį laistyti , jis verda , o po to viskas susigeria kol vėsta išimtas visą sviestą sugiare , bent pas mane , nelieka nė lašo ..tik irisiukas , niamniukas
O dėl riebalų tešloje ....tai ji kyla , bet tu pabandyk kokį receptą visai be riebalu , pamatysi kas su ja darosi
Bandysim bandysim Juk profas kalba, tai žino
na va sikart simtalapi dariau taip kaip anksciau (pagal Cipciuko recepta, teslos nekildinau ir popieriaus netiesiau o isemiau apvertusi i lekste) ir gavosi puikiai:
cia paruostas kepti:
cia iskeptas bet dar neisimtas:
o cia jau leksteje paruostas vartojimui:
cia paruostas kepti:
cia iskeptas bet dar neisimtas:
o cia jau leksteje paruostas vartojimui:
labai gražus, dailus ir jau sakyčiau TOBULAS:)
KAIp ir tavo suknelės:)
KAIp ir tavo suknelės:)
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 04, 11:06)
aciu, mieloji as vis dar tebesuku galva kaip tau popierius neprilipo nes kaip ir sakiau ir nuotraukose matosi kai isimdineju apversdama man truputi suluzineja virsus, o su popieriumi isimant - nesuluzinetu bet as jo nenulupu
QUOTE(La Perla @ 2009 03 04, 12:19)
aciu, mieloji as vis dar tebesuku galva kaip tau popierius neprilipo nes kaip ir sakiau ir nuotraukose matosi kai isimdineju apversdama man truputi suluzineja virsus, o su popieriumi isimant - nesuluzinetu bet as jo nenulupu
NA aš iškepiau, ištraukiau iš orkaitės,sesė su šaukšteliu pripuolusi suvalgė visą irisiuką,o aš kai ji pasitraukė paėmiau už kraštų iškėliau į lėkštę, tada kilstelėjau vieną kampą nuėmiau popierių, tada kiton rankon perėmiau ir nuėmiau likusį.
KAžkaip gavosi, bet aš tik kartą kepiau tai nežinau, gal tai atsitiktinumas
TAvasis gavosi labai gražus, todėl nebeieškok nieko, gaunasi taip puikiia, kad nuodėmė skųstis.
Pakartosiu TOBULAI, IDEALIAI,
QUOTE(La Perla @ 2009 03 04, 10:45)
Tikrai tobulas Kaip norėčiau gabalėlio.... O prapjauto foto neturi?
apseilejau klaviatura
savaitgali bandysiu as sita sedevra
savaitgali bandysiu as sita sedevra
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 04, 11:27)
NA aš iškepiau, ištraukiau iš orkaitės,sesė su šaukšteliu pripuolusi suvalgė visą irisiuką,o aš kai ji pasitraukė paėmiau už kraštų iškėliau į lėkštę, tada kilstelėjau vieną kampą nuėmiau popierių, tada kiton rankon perėmiau ir nuėmiau likusį.
TAvasis gavosi labai gražus, todėl nebeieškok nieko, gaunasi taip puikiia, kad nuodėmė skųstis.
QUOTE(Vaiiva @ 2009 03 04, 13:19)
Tikrai tobulas Kaip norėčiau gabalėlio.... O prapjauto foto neturi?
QUOTE(sigasss @ 2009 03 04, 13:25)
aciu, merginos siandien kai susirinks sveciai bandysiu kazkaip ir prapjauta nufotografuoti tik... mano simtalapis be razinu nes as ju nekenciu
prasau skanauti
QUOTE(La Perla @ 2009 03 05, 16:01)
NA galutinis įvertinimas TOBULYBE
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 05, 15:03)
NA galutinis įvertinimas TOBULYBE
aciu matyt todel jo ir neliko