Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

Oi ne , kam jį laistyti , jis verda , o po to viskas susigeria bigsmile.gif kol vėsta išimtas visą sviestą sugiare , bent pas mane , nelieka nė lašo schmoll.gif ..tik irisiukas , niamniukas tongue.gif

O dėl riebalų tešloje ....tai ji kyla , bet tu pabandyk kokį receptą visai be riebalu , pamatysi kas su ja darosi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 02, 22:24)
Oi ne , kam jį laistyti , jis verda , o po to viskas susigeria  bigsmile.gif kol vėsta išimtas visą sviestą sugiare , bent pas mane , nelieka nė lašo schmoll.gif ..tik irisiukas , niamniukas tongue.gif

O dėl riebalų tešloje ....tai ji kyla , bet tu pabandyk kokį receptą visai be riebalu , pamatysi kas su ja darosi blink.gif

Bandysim bandysim mirksiukas.gif Juk profas kalba, tai žino thumbup.gif
Atsakyti
na va sikart simtalapi dariau taip kaip anksciau (pagal Cipciuko recepta, teslos nekildinau ir popieriaus netiesiau o isemiau apvertusi i lekste) ir gavosi puikiai:

cia paruostas kepti:
user posted image

cia iskeptas bet dar neisimtas:
user posted image

o cia jau leksteje paruostas vartojimui:

user posted image
Atsakyti
labai gražus, dailus ir jau sakyčiau TOBULAS:)
KAIp ir tavo suknelės:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 04, 11:06)
labai gražus, dailus ir jau sakyčiau TOBULAS:)
KAIp ir tavo suknelės:)

aciu, mieloji smile.gif as vis dar tebesuku galva kaip tau popierius neprilipo smile.gif nes kaip ir sakiau ir nuotraukose matosi kai isimdineju apversdama man truputi suluzineja virsus, o su popieriumi isimant - nesuluzinetu bet as jo nenulupu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 03 04, 12:19)
aciu, mieloji smile.gif as vis dar tebesuku galva kaip tau popierius neprilipo smile.gif nes kaip ir sakiau ir nuotraukose matosi kai isimdineju apversdama man truputi suluzineja virsus, o su popieriumi isimant - nesuluzinetu bet as jo nenulupu  doh.gif

NA aš iškepiau, ištraukiau iš orkaitės,sesė su šaukšteliu pripuolusi suvalgė visą irisiuką,o aš kai ji pasitraukė paėmiau už kraštų iškėliau į lėkštę, tada kilstelėjau vieną kampą nuėmiau popierių, tada kiton rankon perėmiau ir nuėmiau likusį.
KAžkaip gavosi, bet aš tik kartą kepiau tai nežinau, gal tai atsitiktinumas smile.gif
TAvasis gavosi labai gražus, todėl nebeieškok nieko, gaunasi taip puikiia, kad nuodėmė skųstis.
Pakartosiu TOBULAI, IDEALIAI,
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 03 04, 10:45)

o cia jau leksteje paruostas vartojimui:

Tikrai tobulas wub.gif Kaip norėčiau gabalėlio.... rolleyes.gif O prapjauto foto neturi? ax.gif
Atsakyti
apseilejau klaviatura unsure.gif

savaitgali bandysiu as sita sedevra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 04, 11:27)
NA aš iškepiau, ištraukiau iš orkaitės,sesė  su šaukšteliu pripuolusi suvalgė visą irisiuką,o aš kai ji pasitraukė paėmiau už kraštų iškėliau į lėkštę, tada kilstelėjau vieną kampą nuėmiau popierių, tada kiton rankon perėmiau ir nuėmiau likusį.
KAžkaip gavosi, bet aš tik kartą kepiau tai nežinau, gal tai atsitiktinumas smile.gif
TAvasis gavosi labai gražus, todėl nebeieškok nieko, gaunasi taip puikiia, kad nuodėmė skųstis.
Pakartosiu TOBULAI, IDEALIAI,

QUOTE(Vaiiva @ 2009 03 04, 13:19)
Tikrai tobulas  wub.gif Kaip norėčiau gabalėlio.... rolleyes.gif  O prapjauto foto neturi? ax.gif

QUOTE(sigasss @ 2009 03 04, 13:25)
apseilejau klaviatura  unsure.gif
savaitgali bandysiu as sita sedevra  bigsmile.gif

aciu, merginos smile.gif siandien kai susirinks sveciai bandysiu kazkaip ir prapjauta nufotografuoti tongue.gif tik... mano simtalapis be razinu nes as ju nekenciu biggrin.gif
Atsakyti
prasau skanauti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 03 05, 16:01)
prasau skanauti smile.gif
user posted image

NA galutinis įvertinimas TOBULYBE
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 05, 15:03)
NA  galutinis įvertinimas TOBULYBE

aciu smile.gif matyt todel jo ir neliko lotuliukas.gif