Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 26, 19:04)
Cipciukas net nerizikuotų kišti į orkaitę nepakilusios ,  schmoll.gif mielinė tešla turi " dirbti " tai yra kilti , nuo to kepinys tikrai yra skanesnis , o orkaitėje ji kyla dirbtinai ( per prievartą ) , mano tokios žinios ir nuomonė , jus darykite kaip jums patogiau ir skaniau  smile.gif .....netiesa , kad kildami sluoksneliai sulimpa  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

bandysiu ir as siandien pakildinti nors pries tai ne vieno nekildinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 02 27, 11:15)
bandysiu ir as siandien pakildinti nors pries tai ne vieno nekildinau  ax.gif

Lauksim rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mačiau mergaitės diskutavo dėl tešlos kildinimo temp., tai pas mane orkaitėje kildinimo funkcijoje yra nustatyta 40 laipsnių smile.gif

O čia 3 kartas biggrin.gif Kepiau mamos gimtadieniui, ragausim rytoj biggrin.gif Jei liks, nufotkinsiu koks vidus smile.gif
Kuo toliau, tuo didesni man lakštai išsitampo thumbup.gif Tik šį kartą pats pirmas sukant suplyšinėjko, nes matyt per mažai riebalais patepiau stalą doh.gif Kepiau 175 laipsnių karštumo orkaitėj apie 1 val. ir dar man atrodo, kad truputį per ilgai pakepiau doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2009 02 27, 14:46)
Mačiau mergaitės diskutavo dėl tešlos kildinimo temp., tai pas mane orkaitėje kildinimo funkcijoje yra nustatyta 40 laipsnių  smile.gif

O čia 3 kartas  biggrin.gif Kepiau mamos gimtadieniui, ragausim rytoj  biggrin.gif Jei liks, nufotkinsiu koks vidus  smile.gif
Kuo toliau, tuo didesni man lakštai išsitampo  thumbup.gif Tik šį kartą pats pirmas sukant suplyšinėjko, nes matyt per mažai riebalais patepiau stalą  doh.gif Kepiau 175 laipsnių karštumo orkaitėj apie 1 val. ir dar man atrodo, kad truputį per ilgai pakepiau  doh.gif
user posted image
user posted image

OCHO kokios gražios aukso-vario spalvos, toks traškus atrodo ir labai jau DIčkis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 27, 13:50)
OCHO kokios gražios aukso-vario spalvos, toks traškus atrodo ir labai jau DIčkis smile.gif


Tobulėju lotuliukas.gif Bet dar iki tobulybės reiks padirbėt doh.gif Šį kartą labai gerai tešla išsitampė thumbup.gif ir neblogai pakilo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2009 02 27, 14:53)
Tobulėju  lotuliukas.gif Bet dar iki tobulybės reiks padirbėt  doh.gif Šį kartą labai gerai tešla išsitampė  thumbup.gif ir neblogai pakilo  smile.gif

Tikrai fainuolis thumbup.gif
O kiek miltu dejai?
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2009 02 27, 13:56)
Tikrai fainuolis  thumbup.gif
O kiek miltu dejai?


Ačiū už pagyras blush2.gif
Žinokit miltus ,,iš akies" dedu doh.gif Na, kad tešla labai labai neliptų prie rankų ir paskui vis paminkant pilu aliejaus. Nežinau ar aš čia labai gerai darau ax.gif , bet aliejaus tai nemažai man į tą tešlą susipila blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burtininke: 27 vasario 2009 - 14:01
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 27, 08:29)
Jumis nepasitikėti nėra nei vienos priežasties. Aš išviso drįsau jį kepti tik Jūsų dėka.
Kiekvienas atsirenka savo mokytoją smile.gif MAno esate Jūs smile.gif



blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif .....užkaitau ....
Papildyta:
QUOTE(Burtininke @ 2009 02 27, 14:01)
Ačiū už pagyras  blush2.gif
Žinokit miltus ,,iš akies" dedu  doh.gif Na, kad tešla labai labai neliptų prie rankų ir paskui vis paminkant pilu aliejaus. Nežinau ar aš čia labai gerai darau  ax.gif , bet aliejaus tai nemažai man į tą tešlą susipila  blush2.gif


O žinai kodėl ji tau lipni , nes miltų trūkumas .
Aliejaus visai nereikia pilti , ji kuo ilgiau minkai tuo mažiau limpa , riebi tešla prastai pakyla smile.gif
Atsakyti
sveikos,
na simtalapis man gavosi puikus, paskutiniai jie visi tokie gaunasi, bet... prilipo kepimo popierius !!!!!! (as pirmakart ji tiesiau) rezultatas: bandant ji kazkaip nulupti nudraskyti, sutrukinejo visas iskiles virsus taip kad vaizdelis nekoks.

taigi: KAIP GRAZIAI ISIMTI SIMTALAPI IS FORMOS man tebelieka didele misle.

laukiu merginos jusu patarimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 28 vasario 2009 - 09:00
lotuliukas.gif ...aš niekada nieko netiesiu , išimu , kol dar nesukietėjo irisas , nes jei jis sukietės , bus amba doh.gif ...neatlupsi schmoll.gif , o išimu apversdama aukštyn kojom į kitą lėkštę , paskui gražinu atgal tongue.gif ( čia jei neišardoma forma ) , o jei išardomoi tada riebalai išbėgs , reikia tiesti popierių ......o tu tą popierių lupai nuo atšalusio pyrago ??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 28, 19:36)
lotuliukas.gif ...aš niekada nieko netiesiu , išimu , kol dar nesukietėjo irisas , nes jei jis sukietės , bus amba  doh.gif ...neatlupsi  schmoll.gif , o išimu apversdama aukštyn kojom į kitą lėkštę , paskui gražinu atgal  tongue.gif ( čia jei neišardoma forma ) , o jei išardomoi tada riebalai išbėgs , reikia tiesti popierių ......o tu tą popierių lupai nuo atšalusio pyrago ??? unsure.gif

nesijuok lotuliukas.gif as irgi taip anksciau darydavau bet kai apverciu i kita lekste man susiploja tas virsutinis iskiles sluoksnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 27, 22:17)
O žinai kodėl ji tau lipni , nes miltų trūkumas .
Aliejaus visai nereikia pilti , ji kuo ilgiau minkai tuo mažiau limpa , riebi tešla prastai pakyla  smile.gif


Niu va, nuo profo Cipsiuko gavau pastabą blush2.gif Bijau miltų pataugint, nes sudaužiau indelį kur sumatuoti gramai, tai manau geriau nedadėt, nei perdėt ax.gif Bet jau kai prisiruošiu, tai nusipirkiu ir dėsiu miltų pagal receptą biggrin.gif

Keista, bet man riebi tešla kaip tik gerai kyla g.gif ir bandelėm taip darau unsure.gif

Žadėjau nufotkint vidų, bet kad šimtalapis išgaravo, nebebuvo ką fotkint doh.gif Viskas labai gerai gavos, pergyvenau kad per daug pakepiau, bet pasirodo pats tas thumbup.gif O iriso skanumas wub.gif

Cipciuk, o jei jūs išverčiat iš skardos kurioje kepė, tai kaip darote kad likę riebalai susigertų? Užpilate ant šimtalapio ax.gif ?
Ir iš vis, ar kepant reik karts nuo karto riebalais palaistyt kepinį? smile.gif

Kepsiu dar... azartas paėmęs lotuliukas.gif
Atsakyti