Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

Darsė
GRAŽUOLIS smile.gif
Atsakyti
as vakar pirma kart ragavau (gal buvau akda ragavus, bet neistrigo) simtalapio atvezto is Vilniaus (jie ten kazkur uzsisakineja). Visos girdavot, galvodavau noreciau pabandyt, bet saldi bulka blush2.gif , ir tiek vargo irnesakyk.gif - nedarysiu. Bet po vakar as jo nooooooriu ir daug smile.gif
Atsakyti
Na ir aš šeštadienį antrą kartą kepiau ax.gif Šį kartą jau geriau gavos, tik manau, kad vėl biškiuką per ilgai pakepiau doh.gif
Kai žinau klaidas, kitą kartą bandysim jų išvengti, bet kas ragavo, tai sakė, kad labai skanus blush2.gif Karamelė pasidarė, bet gal sakyčiau mažokai g.gif Gal buvo reikalinga mažesnė temp. unsure.gif
Vasario gale vėl kepsiu, tada jau gal ir gražesnis gausis biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
As irgi kepiau savaitgali simtalapi,viskas gavosi thumbup.gif ,bet dabar jau kaip 3 karta darysiu tai irgi kepsiu trumpiau nes virsus toks gaunasi ganetinai kietokas g.gif ir darysiu tik is EKSTRA miltu,man asmeniskai su jais buvo geriau tampyti lakstus neplisinejo kaip sita karta (dariau su KARALISKAIS) ax.gif blush2.gif
Norejau ikelti nuotrauka bet rupuze mano foto aparatas kazkodel fotkina neryskiai doh.gif schmoll.gif unsure.gif pabandziau nufotkinti kelis kartus nu bet taip baisiai gaunai doh.gif ,nieko sekanti karta pasistengsiu photo.gif kad ir jus pamatytumete kokssssss vaizdelissssssss flirt.gif irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisule: 09 vasario 2009 - 14:41
as brandinu minti jau antra karta kepti simtalapi. Pirmaji kepiau kaledoms. Ragavau irgi pirma karta, man buvo labai skanu tie karamelizuoti sluoksliukai. O sveciai, kurie jau ragave anksciau, labai gyre, kad tikrai skanus.
Viena beda buvo, nes dejau i atsidarancia tortine, tai kepant, sviestukas is formos eme begt i kita skarda. Gal ir tos karameles maziau gavosi, nes dalis istekejo. Kita kart kepsiu jau uzdaroje skardoje. smile.gif
Atsakyti
Pamiršau paklaust doh.gif Sakykit, o kepant jūs skardą su šimtalapiu dedant ant kitos skardos ar ant grotelių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2009 02 11, 10:15)
Pamiršau paklaust  doh.gif Sakykit, o kepant jūs skardą su šimtalapiu dedant ant kitos skardos ar ant grotelių?  smile.gif

As dedu ant kitos skardos ax.gif nezinau kaip kitos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2009 02 11, 11:15)
Pamiršau paklaust  doh.gif Sakykit, o kepant jūs skardą su šimtalapiu dedant ant kitos skardos ar ant grotelių?  smile.gif

Aš ant grotelių stačiau, ir kai parudo apdengiau folija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 11, 11:21)
Aš ant grotelių stačiau, ir kai parudo apdengiau folija smile.gif

as taipat kepu,tik elektrinei orkaitei uzdengiu sviestiniu popierium,ir forma naudojau "silikonine",tai neprilimpa,ir isbeguse karamele gerai nulaizyt iseina good.gif
Atsakyti
http://public.fotki....shotofme25.html

nelabai iseina graziai nufotkint :verysad:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijanele: 15 vasario 2009 - 17:47
Labutes
as irgi noriu parodyti savo kepini.. Vyrui Valentino dienos proga kepiau.. Gavosi skanus, bet toks sakyciau kietokas.. Kai sukau, daug sviesto isbego.. gal reikejo ilgiau palaukt kol sluoksniai vienas ant kito sustings su sviestu... Na bet anyway.. gavosi neblogai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dilgelyti @ 2009 02 17, 16:26)
Labutes
as irgi noriu parodyti savo kepini.. Vyrui Valentino dienos proga kepiau.. Gavosi skanus, bet toks sakyciau kietokas.. Kai sukau, daug sviesto isbego.. gal reikejo ilgiau palaukt kol sluoksniai vienas ant kito sustings su sviestu... Na bet anyway.. gavosi neblogai smile.gif
user posted image

jau kaip skaniai atrodo bigsmile.gif jau kaip uzsimaniau simtalapio tai griuk negyvas.. blush2.gif
Atsakyti