cipciukas, 12 Sau 2009 - 18:58, para�ė:
cipciukas, 12 Sau 2009 - 18:58, para�ė: ![]()
Čia tau , už didelį darbą ....


O man nesigauna parasyti ant nuotraukos..

nerez, 12 Sau 2009 - 22:21, para�ė:
nerez, 12 Sau 2009 - 22:21, para�ė: ![]()
Labas vakaras
![]()
Ale vis dėlto visai malonus tas gamybos procesas, tikėjausi kažko baisesnioNa, matysim, kaip užgiedosiu, kai jau rezultatas bus
Vdrug nesigaus...
lotute, 12 Sau 2009 - 23:08, para�ė:
lotute, 12 Sau 2009 - 23:08, para�ė: ![]()
nepamiršk parodyti kaip atrodys
nerez, 13 Sau 2009 - 02:37, para�ė:
nerez, 13 Sau 2009 - 02:37, para�ė: ![]()
[img]http://images42.fotki.com/v1372/photos/8/820777/3062878/P1070849-vi.jpgGavosi visai gražus, sviestas visas susigėrė per kokias 15min, kai ištraukiau iš orkaitės, ale man atrodo perkepiau, nes kramtosi truputį kaip guminis... Ir atpjaut ne taip paprasta buvo, ypač apačia, kur karamelė reikėjo padžyrint. Žodžiu kepiau pirmas 20 minučių ant 200C, po to dar 55 minutes ant 185C. Reik4jo trumpiau, bet kai pirmam kartui, ir dar su tokiom mielėm - gavosi super duper
![]()
Cipciukui glėbys dideliausias![]()
![]()
už tai kad pasidalino savo žiniom ir patirtim
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė