turiu klausimą, o jei šimtalapį kepčiau toj kepimo skardelej kur kepti reikia pyraga boba?
va tokioj tik nesilikoninej?
[quote=gytenis,2009 02 06, 02:01]
[quote=kutvela,2009 02 05, 13:06]
turiu klausimą, o jei šimtalapį kepčiau toj kepimo skardelej kur kepti reikia pyraga boba?
Na va ir as norejau paklausti, ar kas kepet apvalioje kekso formoj irgi tokioj graubletoj?
[/quote]
As kepiau tokioje tik ne silikonineje ir viskas gavosi
[quote=kutvela,2009 02 05, 13:06]
turiu klausimą, o jei šimtalapį kepčiau toj kepimo skardelej kur kepti reikia pyraga boba?
Na va ir as norejau paklausti, ar kas kepet apvalioje kekso formoj irgi tokioj graubletoj?
[/quote]
As kepiau tokioje tik ne silikonineje ir viskas gavosi
As ir kepiau tokoje formoje bobos
Aš pabijojau, nes dugnas mano siaurėjantis ir rievelėm, pagalvojau kad tešla išsikraipys, o ta karamelė liks rievelėse . Nu aš nekepčiau...man nepatikimai
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 06, 11:28)
Aš pabijojau, nes dugnas mano siaurėjantis ir rievelėm, pagalvojau kad tešla išsikraipys, o ta karamelė liks rievelėse . Nu aš nekepčiau...man nepatikimai
na pas amne irgi ten tomis rievelemis..viskas buvo gerai..tik vienoj vietoje biskiuka prilipo ta karamele...jauciu kokioje silikonineje tokioje formoje tai butu super..arba as sakiau kita karta sviestinio popieriaus iklosiu i ta apvalia forma..tai tada lengviau issiims
Sveikos, darbininkės.
Atėjau nuslenkti Cipciukui ir visoms, prisidedančioms prie mano konditerinio išsilaviinimo
Po kokių dviejų mėnesių kaupimosi pagaliau išdrįsau pabandyti ir aš.
Čia jis visas:
O taip atrodo iš vidaus:
Aišku, tobulėti dar yra kur, bet atsiliepiant į temos pavadinimą-vargti tikra verta
Ir ne toks tas vargas baisus
Atėjau nuslenkti Cipciukui ir visoms, prisidedančioms prie mano konditerinio išsilaviinimo
Po kokių dviejų mėnesių kaupimosi pagaliau išdrįsau pabandyti ir aš.
Čia jis visas:
O taip atrodo iš vidaus:
Aišku, tobulėti dar yra kur, bet atsiliepiant į temos pavadinimą-vargti tikra verta
Ir ne toks tas vargas baisus
QUOTE(Darsė @ 2009 02 07, 18:03)
WOW!!! Na jau vaizdelis tai Šaunuolė, neturiu žodžių
QUOTE(lotute @ 2009 02 05, 20:52)
ir aš dėkavoju :aciuks, niekada tiek skanumynų nekepdavau , kol neradau šio skyrelio ir cipciuko ...o jau tada rankos tiesiog pačios tiesiasi ir viena ir kita padaryti...bet jeigu išmoksiu kept torčiukus ... bus super duper
Aš dar savo vardu pritariu šiai minčiai "... niekada tiek skanumynų nekepdavau , kol neradau šio skyrelio ir [b]cipciuko ..."
Žemai lenkiu galvą prieš cypciuką, kaip smagu sutikti tokių žmonių "supermamų platybėse..."
QUOTE(Darsė @ 2009 02 07, 17:03)
Sveikos, darbininkės.
Atėjau nuslenkti Cipciukui ir visoms, prisidedančioms prie mano konditerinio išsilaviinimo
Po kokių dviejų mėnesių kaupimosi pagaliau išdrįsau pabandyti ir aš.
Čia jis visas:
O taip atrodo iš vidaus:
Aišku, tobulėti dar yra kur, bet atsiliepiant į temos pavadinimą-vargti tikra verta
Ir ne toks tas vargas baisus
Atėjau nuslenkti Cipciukui ir visoms, prisidedančioms prie mano konditerinio išsilaviinimo
Po kokių dviejų mėnesių kaupimosi pagaliau išdrįsau pabandyti ir aš.
Čia jis visas:
O taip atrodo iš vidaus:
Aišku, tobulėti dar yra kur, bet atsiliepiant į temos pavadinimą-vargti tikra verta
Ir ne toks tas vargas baisus
oooooooooooooooooo kaip graziai atrodo,o kokie sluoksniukai