Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(lotute @ 2009 02 02, 16:18)
visada idomu mirksiukas.gif
ir nori pasakyti, kad tai pirmas kartas kai kepei šimtapalį  bigsmile.gif  na super  thumbup.gif
aš paskutinius du nesukau, palikau tokius ilgus, nes skonis nuo to tikrai nesikeičia tongue.gif

PIrmas pirmučiausias, net šalia nesu stovėjus ir mačiusi kaip kepamas.
Bet tikrai sakau nuoširdžiai čia tikrai visoms ačiū, viena viena pataria, kita kitą pataria ir vat...mokaisi iš svtimų klaidų ...
AČIŪ KUO DIDELIAUISAS visoms kurios kepė, dalinosi, O Cipciukui už receptą jau dėkojau< bet ir dar kartą ačiukas
Atsakyti
Kaip skanu cia pas jus wub.gif
Realu,kad is pirmo karto gali pavykti iskepti si skanesta? wub.gif
Taip noreciau pabandyti,bet jauciu ne mano jegom doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 02, 15:21)
PIrmas pirmučiausias, net šalia nesu stovėjus ir mačiusi kaip kepamas.
Bet tikrai sakau nuoširdžiai čia tikrai visoms ačiū, viena viena pataria, kita kitą pataria ir vat...mokaisi iš svtimų klaidų ...
AČIŪ KUO DIDELIAUISAS visoms kurios kepė, dalinosi, O Cipciukui už receptą jau dėkojau< bet ir dar kartą ačiukas

Taip kaip suprantu is pirmo karto ir viskas pavyko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(renateled @ 2009 02 02, 16:23)
Kaip skanu cia pas jus  wub.gif
Taip noreciau pabandyti,bet jauciu ne mano jegom doh.gif
Papildyta:

Taip kaip suprantu is pirmo karto ir viskas pavyko? bigsmile.gif

taip čia pirmaisi šimtalapis, tiesiog tikrai reikia įsiskaityti kaip gaminti, atkreipti dėmėsį kas gali būti keblu ir lygtais gaunasi:)
Tiesiog sakau užtruko pats procesas 2 val, kepimas dar 1 su trupučiu, o MANO PASIRENGIMAS IR KAUPIMASIS UŽTRUKO KOKIAS 2 savaites....
Reikia imti jautį už ragų ior nesigąsdinti, nes blogiausiu atveju bus skani aguoninė bulka:)

Bet mano Ugnius nevalgė įdomu kaip tavo Ugnytė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 02 vasario 2009 - 15:36
Nu jau kokie skoniai cia wub.gif kaip noriu as dabar jo rolleyes.gif
Beja mes karaliskus mitus dedam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renateled @ 2009 02 02, 15:23)
Kaip skanu cia pas jus  wub.gif

realu, realu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kepiau šį savaitgalį šimtalapį antrą kartą. Nors kepiau valandą, bet jo viršus toks kietas gavosi. Ar taip turi būti ar čia per daug orkaitė jį išdžiovina? Dar manau perkildinau tešlos gabaliukus, todėl prastai tampėsi. Bet visvien jį staigiai suvalgėme. Skanus gi jis labai.
Atsakyti
QUOTE(Aistė S @ 2009 02 02, 21:54)
Kepiau šį savaitgalį šimtalapį antrą kartą. Nors kepiau valandą, bet jo viršus toks kietas gavosi. Ar taip turi būti ar čia per daug orkaitė jį išdžiovina? Dar manau perkildinau tešlos gabaliukus, todėl prastai tampėsi. Bet visvien jį staigiai suvalgėme. Skanus gi jis labai.

man atrodo kad kazkuri meraite buvo rasius, kad kazkiek laiko pakepus pridengia su folija, kad nebutu kietas virsus... o gal ka maisau.. paitaisys mane jei ka wink.gif
Atsakyti
Aš pagal Cipciuko rekomendaciją kai aprudo, uždengiau folija : )
Atsakyti
Va merginos mano šimtalapis. Čia nedidukas dariau iš mažesnės normos biški nei ta pusinė smile.gif Jis mano ketvirtas smile.gif čia pagal užsakymą, tai prašiau, kad kai prapjaus nufotkintų vidų smile.gif dar nežinau kaip atrodys. Skaičiau gilinausi, ir nusprendžau pabandyti, nors visada man iš mielinės tešlos bulkos gaunasi, bet kažkaip kai šitas pavyko, na pusiau pavyko iš pirmo karto užsikrėčiau. Ačiū jums merginos, kurios dalinatės savo patirtimi, jūs nerealios wink.gif ačiū cipciukui už receptą. Va o kodėl norėjau pati pabandyti, nes mes pirkdavo Tauragėj šimtalapius. Ten gyvena vyro giminė, tai kai mums reikėdavo, net autobusu siųsdavo, nes ten šimtalapiai nerealūs, kepa viena moterytė, tai vat svajojom svajojom kepti pačios, kol neatradau šios temos, skaičiau skaičiau ir vieną vakar išdrįsau smile.gif ir va pradėjau po biški smile.gif praktikos praktikos ir gal bus kaip Tauragiškiai, mano šimtalapiai smile.gif ačiū dar kartą smile.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 05 vasario 2009 - 11:42
QUOTE(shrekiuke @ 2009 02 05, 12:40)
Va merginos mano šimtalapis. Čia nedidukas dariau iš mažesnės normos biški nei ta pusinė smile.gif Jis mano ketvirtas smile.gif čia pagal užsakymą, tai prašiau, kad kai prapjaus nufotkintų vidų smile.gif dar nežinau kaip atrodys. Skaičiau gilinausi, ir nusprendžau pabandyti, nors visada man iš mielinės tešlos bulkos gaunasi, bet kažkaip kai šitas pavyko, na pusiau pavyko iš pirmo karto užsikrėčiau. Ačiū jums merginos, kurios dalinatės savo patirtimi, jūs nerealios wink.gif ačiū cipciukui už receptą. Va o kodėl norėjau pati pabandyti, nes mes pirkdavo Tauragėj šimtalapius. Ten gyvena vyro giminė, tai kai mums reikėdavo, net autobusu siųsdavo, nes ten šimtalapiai nerealūs, kepa viena moterytė, tai vat svajojom svajojom kepti pačios, kol neatradau šios temos, skaičiau skaičiau ir vieną vakar išdrįsau smile.gif ir va pradėjau po biški smile.gif praktikos praktikos ir gal bus kaip Tauragiškiai, mano šimtalapiai smile.gif ačiū dar kartą smile.gifuser posted image

GRAŽUOLIS, tikrai nemažiukas jis man atrodo.
Žinoma smalsu ir jo vidus, bet čia dar pamatysime smile.gif
Tikrai akys baisininkės, o rankos darbininkės.
Cipciukai aš tai Jums turiu dėkoti, kad jūs viską pateikiate kaip lengvai padaroma, tada ne taip baisu imtis darbo. Apskritai aš nugalėjau jau daug baubų .Svarbiausia palaikymas smile.gif
Atsakyti
Koks puikus pyragas bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif wub.gif ....vargu ar atskirsi nuo profesonalo kepto g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 05, 12:17)
Cipciukai aš tai Jums turiu dėkoti, kad jūs viską pateikiate kaip lengvai padaroma, tada  ne taip baisu imtis darbo. Apskritai aš nugalėjau jau daug baubų .Svarbiausia palaikymas smile.gif

ir aš dėkavoju :aciuks, niekada tiek skanumynų nekepdavau schmoll.gif , kol neradau šio skyrelio ir cipciuko bigsmile.gif ...o jau tada rankos tiesiog pačios tiesiasi ir viena ir kita padaryti....bet jeigu išmoksiu kept torčiukus ... bus super duper yahoo.gif
Atsakyti