Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

Ingriduska ...šimtalapiukas liuks thumbup.gif ....lapiukai super ištampyti , skanumėlis tongue.gif

Ne dėl to Daisiuke , kad prilipo prie stalo ir tu jį ilgai judinai tau nebuvo tų tarpelių schmoll.gif ....prastai išminkyta tešla ....netgi puse duoto sviesto sunaudojus , jie puikiai atsiskiria vienas nuo kito thumbup.gif ( kiti mano , kad riebalų per mažai ...tikrai ne ).....šitame pyrage ir yra esmė minkymas ne mažiau pusvalandžio , aš jei netingiu ir 45 paminkau .....geriau kyla tešla , ji būna daug elastingesnė , ji neplyšta tampoma smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 02 vasario 2009 - 13:16
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 14:15)
Ingriduska ...šimtalapiukas liuks thumbup.gif ....lapiukai super ištampyti , skanumėlis tongue.gif
Ne dėl to Daisiuke , kad prilipo prie stalo ir tu jį ilgai judinai tau nebuvo tų tarpelių schmoll.gif ....prastai išminkyta tešla ....netgi puse duoto sviesto sunaudojus , jie puikiai atsiskiria vienas nuo kito  thumbup.gif ( kiti mano , kad riebalų per mažai ...tikrai ne ).....šitame pyrage ir yra esmė minkymas ne mažiau pusvalandžio , aš jei netingiu ir 45 paminkau .....geriau kyla tešla , ji būna daug elastingesnė , ji neplyšta tampoma smile.gif .

Cipciukai ačiū, kad tu vertini mūsų kepaišius, padedi ir pamokai:)
NA žiūrėkit gal kas iš mūsų išeis:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 02, 12:53)
Aš tai irgi bandysiu dar kartą tai tikrai velykoms, bet gal ir dar ankščiau jei bus kažkas, kas jį valgys ir vertins:)
Nes sūnus nevalgė, o Vyras valge dvi riekeles, vertinimas "visai nieko" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Va sesutė su vyru tai ir valgė ir gyrė labai:)
Reikia jį duoti išmanatiems  smile.gif

oj pas mus valgytojupilna..tik kepk smile.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 13:15)
Ne dėl to Daisiuke , kad prilipo prie stalo ir tu jį ilgai judinai tau nebuvo tų tarpelių schmoll.gif ....prastai išminkyta tešla ....netgi puse duoto sviesto sunaudojus , jie puikiai atsiskiria vienas nuo kito  thumbup.gif ( kiti mano , kad riebalų per mažai ...tikrai ne ).....šitame pyrage ir yra esmė minkymas ne mažiau pusvalandžio , aš jei netingiu ir 45 paminkau .....geriau kyla tešla , ji būna daug elastingesnė , ji neplyšta tampoma smile.gif .

bet mes ja minkem taip nuo dusios daugiau nei pusvalandi...bandysim dar ilgiau smile.gif aciu uz patarima... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 02, 13:36)
Cipciukai ačiū, kad tu vertini mūsų kepaišius, padedi ir pamokai:)
NA žiūrėkit gal kas iš mūsų išeis:)

Tai , kad jau išėjo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 15:02)
Tai , kad jau išėjo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

NA Cipciukai jei pavyks didelis medutis ir Juodasisi miškas tai tada Biški jau mokėsiu:)
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 02, 13:41)
oj pas mus valgytojupilna..tik kepk smile.gif
bet mes ja minkem taip nuo dusios daugiau nei pusvalandi...bandysim dar ilgiau smile.gif aciu uz patarima... 4u.gif

Ir dar .....tik nepadaugink mielių ( jau geriau truputi mažiau ) , nes jos tik kelia nežmoniškai tešlą , o naudos jokios schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 02, 14:04)
NA Cipciukai jei pavyks didelis medutis ir Juodasisi miškas tai tada Biški jau mokėsiu:)

Už šitą galvą guldau , kad išeis ( tik nepilk visų miltų iš karto , reikės dadėsi ) , o ir kitas ne per sunkiausias schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 15:08)
Ir dar .....tik nepadaugink mielių ( jau geriau truputi mažiau ) , nes jos tik kelia nežmoniškai tešlą , o naudos jokios  schmoll.gif

Papildyta:
Už šitą galvą guldau , kad išeis ( tik nepilk visų miltų iš karto , reikės dadėsi ) , o ir kitas ne per sunkiausias schmoll.gif

ačiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 02, 12:12)
va as ir panasiai dariau, bet nesigavo..ir jau nujauciu kodel...meatyt del to kad ant stalo pyliau ta pati sviesta istirpinta o ne alieju...tas sviestas matyt pradeda stingt ir limpa prie stalo su tesla...kita karta bandysiu ant stalo klot sviestini popieriu ir ant jo alieju pilt..tada lengviau bus ir tampyti ir pernesti ant sekancio sluoksnio  rolleyes.gif
    aciu uz issamu papasakojima..bandysim  bigsmile.gif

aš visus kartus ant stalo pyliau alieju, tikrai nei prikibo nei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip ir žadėjau pats procesas gal kam bus įdomus.
Pirmas blynas iškočiotas ,patampytas, viena skylutė yra ,tai tas blynas buvo paslėptas viduje:) Kažkaip pirmas buvo daug baimės, nei vienas sekantis netruko:)
user posted image
Tuomet visi sekantys vienas ant kito, pas mane gavosi 5 lapai.
susuktas ir paguldytas į skardą

user posted image

Tuomet ir viršų aptepiau sviestuku ir į vidų įdejau tuščią skardinę smile.gif

user posted image
user posted image
ir jau iškeptas tik ką iš orkaitės, dar kol nesusigėrė tas sviestas
user posted image

Atsakyti
pasiziurejau ir seile iki zemes istyso smile.gif liuks simtalapis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 14:08)
Ir dar .....tik nepadaugink mielių ( jau geriau truputi mažiau ) , nes jos tik kelia nežmoniškai tešlą , o naudos jokios  schmoll.gif

va cia gali but klaida...mieliu galejau ir padauginti..maniau jos svarbios..vadinasi daug nedesim ju... bigsmile.gif

QUOTE(lotute @ 2009 02 02, 14:14)
aš visus kartus ant stalo pyliau alieju, tikrai nei prikibo nei ką mirksiukas.gif

va matyt aliejus ir geriausias..o as pyliau tirpdyta sviesta..o jis stingo matyt... doh.gif

Ingriduska, simtalapis neralus tavo..as ir tokio noriu bigsmile.gif niam kaip uzsimaniau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisiuke: 02 vasario 2009 - 15:15
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 02, 15:00)
Kaip ir žadėjau pats procesas gal kam bus įdomus.
user posted image

visada idomu mirksiukas.gif
ir nori pasakyti, kad tai pirmas kartas kai kepei šimtapalį bigsmile.gif na super thumbup.gif
aš paskutinius du nesukau, palikau tokius ilgus, nes skonis nuo to tikrai nesikeičia tongue.gif
Atsakyti