Ingriduska ...šimtalapiukas liuks ....lapiukai super ištampyti , skanumėlis
Ne dėl to Daisiuke , kad prilipo prie stalo ir tu jį ilgai judinai tau nebuvo tų tarpelių ....prastai išminkyta tešla ....netgi puse duoto sviesto sunaudojus , jie puikiai atsiskiria vienas nuo kito ( kiti mano , kad riebalų per mažai ...tikrai ne ).....šitame pyrage ir yra esmė minkymas ne mažiau pusvalandžio , aš jei netingiu ir 45 paminkau .....geriau kyla tešla , ji būna daug elastingesnė , ji neplyšta tampoma .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 14:15)
Ingriduska ...šimtalapiukas liuks ....lapiukai super ištampyti , skanumėlis
Ne dėl to Daisiuke , kad prilipo prie stalo ir tu jį ilgai judinai tau nebuvo tų tarpelių ....prastai išminkyta tešla ....netgi puse duoto sviesto sunaudojus , jie puikiai atsiskiria vienas nuo kito ( kiti mano , kad riebalų per mažai ...tikrai ne ).....šitame pyrage ir yra esmė minkymas ne mažiau pusvalandžio , aš jei netingiu ir 45 paminkau .....geriau kyla tešla , ji būna daug elastingesnė , ji neplyšta tampoma .
Ne dėl to Daisiuke , kad prilipo prie stalo ir tu jį ilgai judinai tau nebuvo tų tarpelių ....prastai išminkyta tešla ....netgi puse duoto sviesto sunaudojus , jie puikiai atsiskiria vienas nuo kito ( kiti mano , kad riebalų per mažai ...tikrai ne ).....šitame pyrage ir yra esmė minkymas ne mažiau pusvalandžio , aš jei netingiu ir 45 paminkau .....geriau kyla tešla , ji būna daug elastingesnė , ji neplyšta tampoma .
Cipciukai ačiū, kad tu vertini mūsų kepaišius, padedi ir pamokai:)
NA žiūrėkit gal kas iš mūsų išeis:)
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 02, 12:53)
Aš tai irgi bandysiu dar kartą tai tikrai velykoms, bet gal ir dar ankščiau jei bus kažkas, kas jį valgys ir vertins:)
Nes sūnus nevalgė, o Vyras valge dvi riekeles, vertinimas "visai nieko"
Va sesutė su vyru tai ir valgė ir gyrė labai:)
Reikia jį duoti išmanatiems
Nes sūnus nevalgė, o Vyras valge dvi riekeles, vertinimas "visai nieko"
Va sesutė su vyru tai ir valgė ir gyrė labai:)
Reikia jį duoti išmanatiems
oj pas mus valgytojupilna..tik kepk
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 13:15)
Ingriduska ...šimtalapiukas liuks ....lapiukai super ištampyti , skanumėlis
Ne dėl to Daisiuke , kad prilipo prie stalo ir tu jį ilgai judinai tau nebuvo tų tarpelių ....prastai išminkyta tešla ....netgi puse duoto sviesto sunaudojus , jie puikiai atsiskiria vienas nuo kito ( kiti mano , kad riebalų per mažai ...tikrai ne ).....šitame pyrage ir yra esmė minkymas ne mažiau pusvalandžio , aš jei netingiu ir 45 paminkau .....geriau kyla tešla , ji būna daug elastingesnė , ji neplyšta tampoma .
Ne dėl to Daisiuke , kad prilipo prie stalo ir tu jį ilgai judinai tau nebuvo tų tarpelių ....prastai išminkyta tešla ....netgi puse duoto sviesto sunaudojus , jie puikiai atsiskiria vienas nuo kito ( kiti mano , kad riebalų per mažai ...tikrai ne ).....šitame pyrage ir yra esmė minkymas ne mažiau pusvalandžio , aš jei netingiu ir 45 paminkau .....geriau kyla tešla , ji būna daug elastingesnė , ji neplyšta tampoma .
bet mes ja minkem taip nuo dusios daugiau nei pusvalandi...bandysim dar ilgiau aciu uz patarima...
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 02, 13:36)
Cipciukai ačiū, kad tu vertini mūsų kepaišius, padedi ir pamokai:)
NA žiūrėkit gal kas iš mūsų išeis:)
NA žiūrėkit gal kas iš mūsų išeis:)
Tai , kad jau išėjo
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 15:02)
Tai , kad jau išėjo
NA Cipciukai jei pavyks didelis medutis ir Juodasisi miškas tai tada Biški jau mokėsiu:)
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 02, 13:41)
oj pas mus valgytojupilna..tik kepk
bet mes ja minkem taip nuo dusios daugiau nei pusvalandi...bandysim dar ilgiau aciu uz patarima...
bet mes ja minkem taip nuo dusios daugiau nei pusvalandi...bandysim dar ilgiau aciu uz patarima...
Ir dar .....tik nepadaugink mielių ( jau geriau truputi mažiau ) , nes jos tik kelia nežmoniškai tešlą , o naudos jokios
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 02, 14:04)
NA Cipciukai jei pavyks didelis medutis ir Juodasisi miškas tai tada Biški jau mokėsiu:)
Už šitą galvą guldau , kad išeis ( tik nepilk visų miltų iš karto , reikės dadėsi ) , o ir kitas ne per sunkiausias
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 15:08)
Ir dar .....tik nepadaugink mielių ( jau geriau truputi mažiau ) , nes jos tik kelia nežmoniškai tešlą , o naudos jokios
Papildyta:
Už šitą galvą guldau , kad išeis ( tik nepilk visų miltų iš karto , reikės dadėsi ) , o ir kitas ne per sunkiausias
Papildyta:
Už šitą galvą guldau , kad išeis ( tik nepilk visų miltų iš karto , reikės dadėsi ) , o ir kitas ne per sunkiausias
ačiukas
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 02, 12:12)
va as ir panasiai dariau, bet nesigavo..ir jau nujauciu kodel...meatyt del to kad ant stalo pyliau ta pati sviesta istirpinta o ne alieju...tas sviestas matyt pradeda stingt ir limpa prie stalo su tesla...kita karta bandysiu ant stalo klot sviestini popieriu ir ant jo alieju pilt..tada lengviau bus ir tampyti ir pernesti ant sekancio sluoksnio
aciu uz issamu papasakojima..bandysim
aciu uz issamu papasakojima..bandysim
aš visus kartus ant stalo pyliau alieju, tikrai nei prikibo nei ką
Kaip ir žadėjau pats procesas gal kam bus įdomus.
Pirmas blynas iškočiotas ,patampytas, viena skylutė yra ,tai tas blynas buvo paslėptas viduje:) Kažkaip pirmas buvo daug baimės, nei vienas sekantis netruko:)
Tuomet visi sekantys vienas ant kito, pas mane gavosi 5 lapai.
susuktas ir paguldytas į skardą
Tuomet ir viršų aptepiau sviestuku ir į vidų įdejau tuščią skardinę
ir jau iškeptas tik ką iš orkaitės, dar kol nesusigėrė tas sviestas
Pirmas blynas iškočiotas ,patampytas, viena skylutė yra ,tai tas blynas buvo paslėptas viduje:) Kažkaip pirmas buvo daug baimės, nei vienas sekantis netruko:)
Tuomet visi sekantys vienas ant kito, pas mane gavosi 5 lapai.
susuktas ir paguldytas į skardą
Tuomet ir viršų aptepiau sviestuku ir į vidų įdejau tuščią skardinę
ir jau iškeptas tik ką iš orkaitės, dar kol nesusigėrė tas sviestas
pasiziurejau ir seile iki zemes istyso liuks simtalapis
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 14:08)
Ir dar .....tik nepadaugink mielių ( jau geriau truputi mažiau ) , nes jos tik kelia nežmoniškai tešlą , o naudos jokios
va cia gali but klaida...mieliu galejau ir padauginti..maniau jos svarbios..vadinasi daug nedesim ju...
QUOTE(lotute @ 2009 02 02, 14:14)
aš visus kartus ant stalo pyliau alieju, tikrai nei prikibo nei ką
va matyt aliejus ir geriausias..o as pyliau tirpdyta sviesta..o jis stingo matyt...
Ingriduska, simtalapis neralus tavo..as ir tokio noriu niam kaip uzsimaniau
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 02, 15:00)
visada idomu
ir nori pasakyti, kad tai pirmas kartas kai kepei šimtapalį na super
aš paskutinius du nesukau, palikau tokius ilgus, nes skonis nuo to tikrai nesikeičia