Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 01, 22:05)
O kokius tu miltus naudoji? Ir gal ka kitaip darei, kad gera karamele gavosi?

miltus tai ekstra, o kad karamele gavosi gal dėlto kad kepiau ilgiau 1,30 min 4u.gif , gavosi vos ne irisas bigsmile.gif

QUOTE(Vaivaiva @ 2009 02 01, 22:19)
Oho  blink.gif  Tuoj ir rugiagele26 aplenksi  biggrin.gif  Imesk ir nuotraukytę kokią vieną, seilę bent pavarvinsiu  doh.gif  4u.gif

Oi aš tikrai nelenktyniauju schmoll.gif, o nuotraukytę pasistengsiu įdėt ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar Extros nebandzius g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 02 01, 21:44)
šį savaitgalį iškepiau net keturis šimtapalius, nu šakės  doh.gif

doh.gif doh.gif Tai kiek laiko uzeme laiko cool.gif iskarto minkai tesla tokiam kiekiui ax.gif rolleyes.gif jauciu iskepciau ir pas mus tiek sulapnotu hihihi.gif
Atsakyti
NA ką giriuosi ir aš savo šimtalapiu, nuotraukas gaminimo proceso irgi turiu, kiek vėlia sukelsiu ,po pietų.Ners vaikas nesukėlė iš fotiko, bet va kaip atrodė.
Vertinu 7-8 balais, sviesto viso nesunaudojau ir tai buvo mano klaida, jo trūko, miltų padauginau ,man 500g nereikėjo.
Tai didžiosios klaidos:) Aguonas gal irgi paskleisčiau plačiau,nes nepatogu byra valgant:)
user posted image

Iš kitos pusės
user posted image

Ir atpjautas gabaliukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 02 02, 08:54)
doh.gif  doh.gif  Tai kiek laiko uzeme laiko cool.gif iskarto minkai tesla tokiam kiekiui ax.gif  rolleyes.gif  jauciu iskepciau ir pas mus tiek sulapnotu hihihi.gif

šeštadienį kepiau du ir vakar dar du 4u.gif o minkiau po dvigubą porciją ax.gif ale vakar buvo lengviau MB padėjo minkyti, gal tai ir padėjo šimtalapiui, nes vyriškos rankos labai gerai išminkė tą tešlą, ji man tyste tyso bigsmile.gif , neplyšo nei vienas lapelis yahoo.gif

QUOTE(ingriduska @ 2009 02 02, 09:00)
NA ką giriuosi  ir aš savo šimtalapiu, nuotraukas gaminimo proceso irgi turiu, kiek vėlia sukelsiu ,po pietų.Ners vaikas nesukėlė iš fotiko, bet va kaip atrodė.
Vertinu 7-8 balais, sviesto viso nesunaudojau ir tai buvo mano klaida, jo trūko, miltų padauginau ,man 500g nereikėjo.
Tai didžiosios klaidos:) Aguonas gal irgi paskleisčiau plačiau,nes nepatogu byra valgant:)
user posted image

Iš kitos pusės
user posted image

Ir atpjautas gabaliukas

user posted image

ingriduska, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
man miltų irgi per daug, niekada nebededau visos normos, pilu po truputį ir minkydama matau kada užtenka arba ne rolleyes.gif
Atsakyti
NA ką giriuosi  ir aš savo šimtalapiu,

bet gražus koks... tongue.gif
lotute ir tu parodyk, bent tą kur vyriškos rangos "glostė' lotuliukas.gif tada ir aš kai prisiruošiu SB pristatysiu minkyt, nium gražiai paprašysiu tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 01, 22:41)
Dar Extros nebandzius  g.gif

Kad kitokių neturiu g.gif
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 02, 09:31)
bet gražus koks... tongue.gif
lotute ir tu parodyk, bent tą kur vyriškos rangos "glostė'  lotuliukas.gif  tada ir aš kai prisiruošiu SB pristatysiu minkyt, nium gražiai paprašysiu tongue.gif  blush2.gif

kvakare tikrai nufotkinsiu ir idėsiu 4u.gif
Atsakyti
sveikos..savaitgali kepiau antra karta si skanumyna..vel nesigavo? gal galit papasakot kodet..karamele ir plutele gavo pasakiskai (praita karta sudeginau doh.gif ) bet vidus...jokiu lapu verysad.gif istisas pyragas doh.gif gavosi pyragas su aguonomis simtalapio skonio.. unsure.gif
kokia cia gali but klaida? sviesto viso nesunaudojau..gal todel? dar pri vyniojant pirmas lapas prie stalo prilipes buvo..matyt tode;l..kol susimuycuijom bevyniodami, gal suminkem..
Ir tas tampymas..kaip jus tampot? ant stalo padeja ir kaip tempiat?? nu niekaip nesigauna..atrodo graziai isminkom o kai temt ir plysta iskart..taip norisi gerai padaryt ir nesigauna.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 02, 11:34)
sveikos..savaitgali kepiau antra karta si skanumyna..vel nesigavo? gal galit papasakot kodet..karamele ir plutele gavo pasakiskai (praita karta sudeginau  doh.gif ) bet vidus...jokiu lapu  verysad.gif istisas pyragas  doh.gif gavosi pyragas su aguonomis simtalapio skonio.. unsure.gif
  kokia cia gali but klaida? sviesto viso nesunaudojau..gal todel? dar pri vyniojant pirmas lapas prie stalo prilipes buvo..matyt tode;l..kol susimuycuijom bevyniodami, gal suminkem..
  Ir tas tampymas..kaip jus tampot? ant stalo padeja ir kaip tempiat?? nu niekaip nesigauna..atrodo graziai isminkom o kai temt ir plysta iskart..taip norisi gerai padaryt ir nesigauna.... doh.gif

NA ką galiu pasakyti kad tampiau ant aliejumi aptepto stalviršio, tampėsi lengvai, tešla šiltutė buvo, neplyšo. PAskui rankomis taip sukdama tą lakštą didinau, na panašiai kaip picų kepėjai ore daro, aš ant stalo:)
Sviestas ir cukrus,kurių nesunaudojau pagal receptą, butų mano sluoksnius labiau atskyręs ir labiau trapesnius padaręs.Čia klaida NR1.
Bet aš saviškiu patenkinta. Tikiuosi antras bus dar geresnis, nes tešlą pasidariau kiek kietoką, čia irgi miltų visų 500g sakyčiau man nereikia.
Bet kaip jau minėjo Cipciukas, viskas priklauso nuo kiaušinio, didelis jis ar mažiukas, tai tie miltų panašiai.
O šiaip užtrukau 2 val gaminimui ir 1.15 minučių kepinmui, kas jau nesiskaito mano darbu.
Tikrai palyginus pigus, įspūdingas ir visai ne taip jau baisus kepinys.
Atsakyti

Šaunuolė, nuostabus šimtalapiukas smile.gif thumbup.gif Ateis kadanors ir mano eilė išbandyti, tikrai ateis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 02, 11:07)
NA ką galiu pasakyti kad tampiau ant aliejumi aptepto stalviršio, tampėsi lengvai, tešla šiltutė buvo, neplyšo. PAskui rankomis taip sukdama tą lakštą didinau, na panašiai kaip picų kepėjai ore daro, aš ant stalo:)
Sviestas ir cukrus,kurių nesunaudojau pagal receptą, butų mano sluoksnius labiau atskyręs ir labiau trapesnius padaręs.Čia klaida NR1.
Bet aš saviškiu patenkinta. Tikiuosi antras bus dar geresnis, nes tešlą pasidariau kiek kietoką, čia irgi miltų visų 500g sakyčiau man nereikia.
Bet kaip jau minėjo Cipciukas, viskas priklauso nuo kiaušinio, didelis jis ar mažiukas, tai tie miltų panašiai.
O šiaip užtrukau 2 val gaminimui ir 1.15 minučių kepinmui, kas jau nesiskaito mano darbu.
Tikrai palyginus pigus, įspūdingas  ir visai ne taip jau baisus kepinys.

va as ir panasiai dariau, bet nesigavo..ir jau nujauciu kodel...meatyt del to kad ant stalo pyliau ta pati sviesta istirpinta o ne alieju...tas sviestas matyt pradeda stingt ir limpa prie stalo su tesla...kita karta bandysiu ant stalo klot sviestini popieriu ir ant jo alieju pilt..tada lengviau bus ir tampyti ir pernesti ant sekancio sluoksnio rolleyes.gif
aciu uz issamu papasakojima..bandysim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 02, 13:12)
va as ir panasiai dariau, bet nesigavo..ir jau nujauciu kodel...meatyt del to kad ant stalo pyliau ta pati sviesta istirpinta o ne alieju...tas sviestas matyt pradeda stingt ir limpa prie stalo su tesla...kita karta bandysiu ant stalo klot sviestini popieriu ir ant jo alieju pilt..tada lengviau bus ir tampyti ir pernesti ant sekancio sluoksnio  rolleyes.gif
    aciu uz issamu papasakojima..bandysim  bigsmile.gif

Aš tai irgi bandysiu dar kartą tai tikrai velykoms, bet gal ir dar ankščiau jei bus kažkas, kas jį valgys ir vertins:)
Nes sūnus nevalgė, o Vyras valge dvi riekeles, vertinimas "visai nieko" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Va sesutė su vyru tai ir valgė ir gyrė labai:)
Reikia jį duoti išmanatiems smile.gif
Atsakyti