QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 02, 11:34)
sveikos..savaitgali kepiau antra karta si skanumyna..vel nesigavo? gal galit papasakot kodet..karamele ir plutele gavo pasakiskai (praita karta sudeginau
) bet vidus...jokiu lapu
istisas pyragas
gavosi pyragas su aguonomis simtalapio skonio..
kokia cia gali but klaida? sviesto viso nesunaudojau..gal todel? dar pri vyniojant pirmas lapas prie stalo prilipes buvo..matyt tode;l..kol susimuycuijom bevyniodami, gal suminkem..
Ir tas tampymas..kaip jus tampot? ant stalo padeja ir kaip tempiat?? nu niekaip nesigauna..atrodo graziai isminkom o kai temt ir plysta iskart..taip norisi gerai padaryt ir nesigauna....
NA ką galiu pasakyti kad tampiau ant aliejumi aptepto stalviršio, tampėsi lengvai, tešla šiltutė buvo, neplyšo. PAskui rankomis taip sukdama tą lakštą didinau, na panašiai kaip picų kepėjai ore daro, aš ant stalo:)
Sviestas ir cukrus,kurių nesunaudojau pagal receptą, butų mano sluoksnius labiau atskyręs ir labiau trapesnius padaręs.Čia klaida NR1.
Bet aš saviškiu patenkinta. Tikiuosi antras bus dar geresnis, nes tešlą pasidariau kiek kietoką, čia irgi miltų visų 500g sakyčiau man nereikia.
Bet kaip jau minėjo Cipciukas, viskas priklauso nuo kiaušinio, didelis jis ar mažiukas, tai tie miltų panašiai.
O šiaip užtrukau 2 val gaminimui ir 1.15 minučių kepinmui, kas jau nesiskaito mano darbu.
Tikrai palyginus pigus, įspūdingas ir visai ne taip jau baisus kepinys.