Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(lotute @ 2009 01 29, 13:12)
cipciu, o jums tas viršutinis lakštas neplyšta? g.gif

Būdavo .....bet senai taip buvo nutike , dabar kai tampau tą pirmą blyną ( kuris paskui bus viršutinis ) laaaaaaaaaaabai smarkiai ištepu stalą aliejum , dabar nebeplyšta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 15:26)
Būdavo  .....bet senai taip buvo nutike , dabar kai tampau tą pirmą blyną ( kuris paskui bus viršutinis ) laaaaaaaaaaabai smarkiai ištepu stalą aliejum , dabar nebeplyšta  schmoll.gif

pasinaudosiu šiuo jūsų patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 12:16)
Na dėl puodo tikrai nepatarsiu nes jo neturiu , voleliu tai tai reiškia , kad dedasi krūvelė ( pailga ) ....na kaip .....šlanga pro kurią iš skalbimo mašinos išbėga vanduo  lotuliukas.gif nežinau kaip vaizdžiau tau nupasakoti , bet aš juk idėjus foto , kaip atrodo istampyti blynai ir uždėtos aguonos .....suvynioti ne naudojant voleliu , o susukti į volelį( ten neteisingai išsireikšta  rolleyes.gif ) , na kaip vyniotinis sukamas ....paimi už krašto , kur sudėtos aguonos , ir standžiai ( spaudžiant ) susuki į tokį kaip vyniotinį .....pasipraktikuok su rankšluoščiu  tongue.gif

labai aciu.. issamiai cia viska suraset smile.gif
reik koki karta pabandyti man si skanumyna pagaminti tik puodo pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyti @ 2009 01 29, 17:45)
labai aciu.. issamiai cia viska suraset smile.gif
reik koki karta pabandyti man si skanumyna pagaminti tik puodo pagalba smile.gif

he he he, tingi minkyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas
Jungiuosi prie megeju sio nuostabaus pyrago, kaip ir anksciau rasusiu merginu mano mociute gyve tarp Butrimoniu ir Raiziu kaimeliu, kepa si pyraga pati ir kaimiskam peciuje wub.gif
Man ir labai patinka ta procedura kaip reikia temti ji ant ranku ,sunku, bet verta biggrin.gif
Atsakyti
šį savaitgalį iškepiau net keturis šimtapalius, nu šakės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 02 01, 21:44)
šį savaitgalį iškepiau net keturis šimtapalius, nu šakės  doh.gif

Oho blink.gif bizniukas klesti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 01, 21:45)
Oho  blink.gif bizniukas klesti  lotuliukas.gif

gerai būtų bigsmile.gif , ale namiškiai supuolė kaip varnai kapt kapt ir nebliko blink.gif
šiandien ryte sesuo pristojusi prašė prašė, tai teko kept vėl du , idomu kiek ilgam jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 02 01, 21:52)
gerai būtų  bigsmile.gif , ale namiškiai supuolė kaip varnai  kapt kapt ir nebliko blink.gif
šiandien ryte sesuo pristojusi prašė prašė, tai teko kept vėl du , idomu kiek ilgam jie g.gif

Oho!!!!!!!!!! blink.gif tai tokie megejai!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 01, 21:56)
Oho!!!!!!!!!!  blink.gif tai tokie megejai!!!!!!!!!!!

šimtalapį valgo, kaip išprotėję blink.gif ale bet kuo toliau, tuo geriau sekasi yahoo.gif visai neplyšinėjo ir kokia superinė karamelė šį kartą gavosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 02 01, 22:02)
šimtalapį valgo, kaip išprotėję  blink.gif ale bet kuo toliau, tuo geriau sekasi yahoo.gif visai neplyšinėjo ir kokia superinė karamelė šį kartą gavosi  wub.gif

O kokius tu miltus naudoji? Ir gal ka kitaip darei, kad gera karamele gavosi?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 02 01, 21:44)
šį savaitgalį iškepiau net keturis šimtapalius, nu šakės  doh.gif

Oho blink.gif Tuoj ir rugiagele26 aplenksi biggrin.gif Imesk ir nuotraukytę kokią vieną, seilę bent pavarvinsiu doh.gif 4u.gif
Atsakyti