Aciu merginos uz ivertinima jau puses nera
Beje, mergaites, cia tokia agai pasirode, o ji zinokit mano drauge, ir ji irgi megeja kept, bet nesirodo su savo pyragais ir tortais va ir isstukalinau
mano "sedevrai" buna nufotkinti, o paskui sekmingai keliauja i kompo siuksline (kartais pries tai rugegelei) o is ten i nezinia Nu ner ten ka rodyt, man ju visu prekine isvaizda buna baisoka... Gerai kad skonis pagal Jusu, kepejeles, receptukus buna
Stukacka rugegele!
Stukacka rugegele!
QUOTE(agai @ 2009 01 21, 21:22)
mano "sedevrai" buna nufotkinti, o paskui sekmingai keliauja i kompo siuksline (kartais pries tai rugegelei) o is ten i nezinia Nu ner ten ka rodyt, man ju visu prekine isvaizda buna baisoka... Gerai kad skonis pagal Jusu, kepejeles, receptukus buna
Stukacka rugegele!
Stukacka rugegele!
Jo, as nebloga stukacius
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 21, 22:37)
Jo, as nebloga stukacius
PAstukalink, ar įsislaptinusi šaunuolytė kepė ir šimtalapį kurį tik tau rodė)))
AGAI mes tikimes, jog nuotraukos tavo patiekaliukų pamatysim ir mes iki kol jos nukeliaus į šiukšledėžę
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 22, 10:05)
PAstukalink, ar įsislaptinusi šaunuolytė kepė ir šimtalapį kurį tik tau rodė)))
AGAI mes tikimes, jog nuotraukos tavo patiekaliukų pamatysim ir mes iki kol jos nukeliaus į šiukšledėžę
Ne, simtalapio nekepe
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 22, 11:16)
Ne, simtalapio nekepe
Kaip jo noriu ,net nenutuokiat, bet tie sušikti +3 kg neleidžia valgyti, tai nekepsiu kol jie bus:)
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 22, 10:22)
Kaip jo noriu ,net nenutuokiat, bet tie sušikti +3 kg neleidžia valgyti, tai nekepsiu kol jie bus:)
Tai tu iskepk, suvalgyk gabaleli, o kita likusia dali tegu sveciai suvalgo arba seima:D
Maniskio simtalapio kuo toliau pjauni, tuo ryskesni sluoksneliai, nu as tieisog patenkinta siuo simtalapiu
rugegele23, na ir šaunuolė Dar sako nesigauna Puikus šimtalapis Viskas, savaitgalį kepu ir aš Tikiuos, šį kartą bus geriau: skardos nereiks išmest, o ir foto bus gailma parodyt
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 22, 11:22)
mano pliusiniai kg irgi jau neleidizia kepti, nes kai sikapta tavlgyt reikia velai vakare, tada skaniausia
O jei dabar ir kepciau, tai fotkiu nepamatytumet, nes sugedo fotikas
ir kiek as cia kepus, rugegele perdeda, kokius 4 tortus (2 rusiu po 2 kartus) ir kelis kitokius kepinius kaip pyragai ir sausainiai. toli man iki Jusu apsestuju