Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

Ah ......pagaliau doh.gif ...gražus , tiesus , lapuotas( sluoksniuotas ) wub.gif wub.gif wub.gif ....o " dėl tos skylės visi tylės " lotuliukas.gif ....nesimato mums čia tų tavo skylių schmoll.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz ivertinima blush2.gif jau puses nera lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje, mergaites, cia tokia agai pasirode, o ji zinokit mano drauge, ir ji irgi megeja kept, bet nesirodo su savo pyragais ir tortais ax.gif va ir isstukalinau biggrin.gif
Atsakyti
Agai ......norime tavo šedevrų pažiūrėti .....PLYZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ biggrin.gif
Atsakyti
mano "sedevrai" buna nufotkinti, o paskui sekmingai keliauja i kompo siuksline (kartais pries tai rugegelei) tongue.gif o is ten i nezinia :B Nu ner ten ka rodyt, man ju visu prekine isvaizda buna baisoka... Gerai kad skonis pagal Jusu, kepejeles, receptukus buna thumbup.gif

Stukacka rugegele!
tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agai @ 2009 01 21, 21:22)
mano "sedevrai" buna nufotkinti, o paskui sekmingai keliauja i kompo siuksline (kartais pries tai rugegelei)  tongue.gif o is ten i nezinia :B Nu ner ten ka rodyt, man ju visu prekine isvaizda buna baisoka... Gerai kad skonis pagal Jusu, kepejeles, receptukus buna  thumbup.gif

Stukacka rugegele!
tongue.gif

Jo, as nebloga stukacius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 21, 22:37)
Jo, as nebloga stukacius  lotuliukas.gif

PAstukalink, ar įsislaptinusi šaunuolytė kepė ir šimtalapį kurį tik tau rodėsmile.gif)))

AGAI mes tikimes, jog nuotraukos tavo patiekaliukų pamatysim ir mes iki kol jos nukeliaus į šiukšledėžęsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 22, 10:05)
PAstukalink, ar įsislaptinusi šaunuolytė kepė ir šimtalapį kurį tik tau rodėsmile.gif)))

AGAI mes tikimes, jog nuotraukos tavo patiekaliukų pamatysim ir mes iki kol jos nukeliaus į šiukšledėžęsmile.gif

Ne, simtalapio nekepe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 22, 11:16)
Ne, simtalapio nekepe smile.gif

Kaip jo noriu ,net nenutuokiat, bet tie sušikti +3 kg neleidžia valgyti, tai nekepsiu kol jie bus:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 22, 10:22)
Kaip jo noriu ,net nenutuokiat, bet tie sušikti +3 kg neleidžia valgyti, tai nekepsiu kol jie bus:)

Tai tu iskepk, suvalgyk gabaleli, o kita likusia dali tegu sveciai suvalgo arba seima:D

Maniskio simtalapio kuo toliau pjauni, tuo ryskesni sluoksneliai, nu as tieisog patenkinta siuo simtalapiu blush2.gif
Atsakyti
rugegele23, na ir šaunuolė thumbup.gif Dar sako nesigauna doh.gif Puikus šimtalapis thumbup.gif Viskas, savaitgalį kepu ir aš lotuliukas.gif Tikiuos, šį kartą bus geriau: skardos nereiks išmest, o ir foto bus gailma parodyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 22, 11:22)

mano pliusiniai kg irgi jau neleidizia kepti, nes kai sikapta tavlgyt reikia velai vakare, tada skaniausia lotuliukas.gif

O jei dabar ir kepciau, tai fotkiu nepamatytumet, nes sugedo fotikas sad.gif

ir kiek as cia kepus, rugegele perdeda, kokius 4 tortus (2 rusiu po 2 kartus) ir kelis kitokius kepinius kaip pyragai ir sausainiai. toli man iki Jusu apsestuju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agai: 22 sausio 2009 - 12:54