Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 21, 13:06)
o vaizdas koks?  bigsmile.gif  gavosi sluoksniukai? ...

Na visai nieko vaizdelis, virsus man patinka, kad apskrudo, ir matosi berods sluoskneliai, bet ne taip kaip Cipciuko aisku biggrin.gif patį kampuka atsipjoviau biggrin.gif

Beje, as aguonas dejau voleliu, bet toliau nuo krasto, kokiais 3 cm.

Vyras grys, tai atpjausiu grazu gabaleli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 21 sausio 2009 - 13:10
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 21, 13:08)
Na visai nieko vaizdelis, virsus man patinka, kad apskrudo, ir matosi berods sluoskneliai, bet ne taip kaip Cipciuko aisku biggrin.gif patį kampuka atsipjoviau biggrin.gif

Beje, as aguonas dejau voleliu, bet toliau nuo krasto, kokiais 3 cm.

Vyras grys, tai atpjausiu grazu gabaleli smile.gif

labai jau laukiu, kada tavo vyras gryš, kad galėčiau pamatyti kokį šedevrą padarei bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Na va, mano 5-asis simtalapis lotuliukas.gif apskrudes siek tiek, bet man tas traskutis labai skanus rolleyes.gif Ale aguonas dejau voleliu, ale vistiek jos ten kazkaip neaiskiai pasiskirste g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 21 sausio 2009 - 14:11
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 21, 14:00)
Na va, mano 5-asis simtalapis  lotuliukas.gif apskrudes siek tiek, bet man tas traskutis labai skanus  rolleyes.gif Ale aguonas dejau voleliu, ale vistiek jos ten kazkaip neaiskiai pasiskirste  g.gif

user posted image

user posted image

ale koks gražus bigsmile.gif wub.gif
o mano sviestinis popierius tai parudavo, truputi praaušus lupau jį šalin nuo šimtalapio, kad vėl nebūtų taip kaip su folija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 01 21, 14:14)
ale koks gražus  bigsmile.gif  wub.gif
o mano sviestinis popierius tai parudavo, truputi praaušus lupau jį šalin nuo šimtalapio, kad vėl nebūtų taip kaip su folija blush2.gif

As ant kito perdejau popieriaus, nes ten siek tiek sviesto dar buvo like, ir negrazus tas popierius buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 21, 15:00)
Na va, mano 5-asis simtalapis  lotuliukas.gif apskrudes siek tiek, bet man tas traskutis labai skanus  rolleyes.gif Ale aguonas dejau voleliu, ale vistiek jos ten kazkaip neaiskiai pasiskirste  g.gif

user posted image

user posted image

NEPYKITE pakartosiu ir nuotraukas.
AŠ ESU LABAI PATENKINTA TAVO GRAŽUOLIU 100 lapiu.
Mano akimis jis tikrai jubiliejinis pavykęs ,gražus, gundantis, viliojantis. Teisngos formos, spalvos ir sluoksniukų.
Skiriu tau 9 balus iš 10 balų, vienas kad galėtum dar ir dar ieškoti tobulumo.
ŠAUNUOLYTE.
Atsakyti
Aciu blush2.gif man sis irgi beveik pavykes atrodo, tik labai noriu dar igust istampyt lapus su kuo maziau skyliu biggrin.gif teks praktikuotis 4u.gif
Atsakyti
GRAŽUOLIS tavo šimtalapis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif taip pergyvenai, o viskas super gavosi thumbup.gif Džiaugiuosi dėl tavęs clap.gif clap.gif clap.gif ir sluoksneliai matosi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif viskas liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 21, 14:00)

Šaunuolė rugegele! clap.gif clap.gif Ne veltui jubiliejinis biggrin.gif Gražuolis wub.gif Tikras šimtalapis thumbup.gif
Atsakyti
ojoj koks gražus ohmy.gif na jau tikrai sertifikuota kepėja tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
rugegele23 labai puikus šimtalapis wub.gif
Atsakyti
Rugegele23, tavo simtalapis wub.gif grazumelis ir jauciu skanumelis!
Atsakyti