Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(RiMami @ 2009 01 21, 11:01)
Laikau kumščius, kad tik gautųsi tau lotuliukas.gif Aš visur naudoju 550D miltus "Optima Linija" topsecret.gif vis pamirštu nusipirkt 405D doh.gif Bet ir su tais man ir biskvitai geri ir bandelės ir šimtalapis hihihi.gif Bet vien iš smalsumo nusipirksiu tų 405D  lotuliukas.gif
Bet tu ir ankstyva doh.gif vieversys lotuliukas.gif o aš rytais visiškai nedarbinga blush2.gif o vakare galiu kalnus nuverst lotuliukas.gif Laukiu fotkių blush2.gif

O man kaip tik geriausia is ryto viska daryti, tada ramiausia buna smile.gif ziuriu vestant ir karamele pasirode smile.gif siek tiek. Vyras jau seile varvino biggrin.gif tik virsu uzgruzdinau siek tiek. Kita karta naudosiu kaip visad 550D smile.gif Beje, anksciau as irgi pirkau Optima linija, arba kaip dabar Favorite, visai geri miltai.
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 21, 11:45)
Ale jau kad pagruzdinau  lotuliukas.gif bet karameles nera mad.gif o pirmais kartais tai gaudavosi net saldainiai, kai atsaldavo biggrin.gif

Ir aš laikau kumščius, ne tiek kad tau pavyktų, bet kad laiminga būtum, ir kad lelytei patiktųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 21, 10:45)

Na bet ir kantrybė pas tave, šaunuolė 4u.gif Laikau ir aš kumščius už tave ir tavo jubiliejinį šimtalapį biggrin.gif Laukiam rezultato drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma lotuliukas.gif man atrodo kuo toliau, tuo as gilyn i miska lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 21, 12:22)
Aciu uz palaikyma  lotuliukas.gif man atrodo kuo toliau, tuo as gilyn i miska  lotuliukas.gif

rugegele23, bus sertifikuota šimtalapių kepėja ir mus, bent jau mane tai tikrai galės pamokyt... 4u.gif
šaunuolė
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 21, 11:25)
rugegele23, bus sertifikuota šimtalapių kepėja ir mus, bent jau mane tai tikrai galės pamokyt...  4u.gif
šaunuolė

Kur as jau pamokysiu lotuliukas.gif kad nesigauna vis lotuliukas.gif
Atsakyti
nesvarbu.. manau patirtis taip ir surenkama geriausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukiam simtalapio nuotraukytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reff @ 2009 01 21, 12:51)
Laukiam simtalapio nuotraukytes  ax.gif

Paskui idesiu, as jau paragavau, labai skanus, ale riebus koks doh.gif nors sviesto maziau dejau nei ana karta.
Atsakyti
o vaizdas koks? bigsmile.gif gavosi sluoksniukai? ...
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2009 01 13, 23:18)
na va kas man gavosi antru bandymu, kaip ir rašiau anksčiau, pirmą tešlą išmečiau kai pasirodė, kad iš jos nieko nesigaus

na kadangi mes baisiai aguonas mėgstam, tai mums pasirodė jų mažokai ir dar: kepiau užsegamoj skardoj kur ir keksus kepa, tai man pradėjo bėgti sviestas, nemažai jo ten išbėgo, įstačiau į kitą skardą, kad orkaitėj nepribėgtų, bet vistiek pyrgas tai nukentėjo, nepabandęs nesužinosi  4u.gif
ačiū už gražią temą ir receptą  wub.gif  wub.gif

O kiek sviesto sudejai? Tokia grazi apacia, o mano sviestu persigerusi biggrin.gif
Atsakyti
rugegele23, labai laukiu nuotraukytės blush2.gif
Atsakyti