Patiko
Dabar sako, kad nebaisu krikštytis. Aš labai blogai padariau, kad jam daug pasakojau. Mes buvom susitarę, ir angeliuko norėjo, ir dievo vaikeliu tapti norėjo, ir švento vandenėlio ant kaktytės sakė, nebijos... Bet kartais taip būna
Darželyje per šventes irgi užsispiria ir neina su visais šokti ir dainelių dainuoti. Gal išaugs?
O jo ten tikrai niekas netąsė ir netampė. Pastovėjom, palaukėm, kol išsigulės. Kunigas ir taip ne baltas buvo, o tokia nemaloni situacija tai tikrai sutrikdė jį gerokai, bet... sakė, kad Jokūbas toks ne pirmas. Ko gero, ir ne paskutinis. Na, reikia pažinti tą mano vaiką, kad suprastum, kad jam jokios traumos niekas nepadarė. O nuotraukose ne viskas atrodo taip, kaip yra ar buvo iš tikrųjų. Argi prieštaraujate man?
Streso man buvo, nesmagu prieš žmones, kurie ruošėsi tam, nesmagu, kad mano vaikui rageliai išdygo... Bet gi to neplanavom.
O šypsena atsirado dar bažnyčioje, po visų apeigų ir visą vakarą nedingo
Man asmeniškai baisiau būna, kai parduotuvėje vaikas klykia vos tik įėjęs ir savo tiesas bando įpiršti tėvams. O jei neperka ko nori, arba nevaiksto mama kur nori, tada ant žemės gulasi ir klykia...
Tokio amžiaus kaip Jokūbas vaikai nori būti savarankiškais, turinčiais savo nuomonę, išryškėja "aš pats" - nieko nuostabaus. Jis pabandė paprieštarauti ir pamatuoti suaugusiųjų kantrybę, ištvermę bei brandą