Įkraunama...
Įkraunama...

"Lengvas būdas sulieknėti"

QUOTE(addicted @ 2012 11 25, 23:49)
Siaip pati knyga labai sunkiai skaitos,atrodo pasakyk konkrenciai ka nori pasakyt o ne tempk gumos.Vos ne vos as ja perskaiciau,nes toks rasymo stilius veikia ant nervu.Tiek istempta  doh.gif
<...>

Aš, kažkada, skaitydama jo knygą "Lengvas būdas mesti rūkyti" taip pat nervinausi ir keikiau rašymo stilių, bet man atrodo, kad čia specialiai taip parašyti. Kaip kokia mantra. Kokie penki 5-6 nuolat pasikartojantys sakiniai, kol galop įsiėda į sąmonę. Nežinau kaip su valgymu (tik užsisakiau bibliotekoje tą knygą), bet rūkyt tikrai lengvai mečiau (buvau užkietėjusi rūkalė su dideliu stažu). Gal pasiteisins smile.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos ,na as irgi jau baigiu skaityti sia knyga,jau savaite kaip pusryciams valgau tik vaisius,susitvarke viduriai ,kiekviena ryta didelis reikaliukas iseina be vargo ,tikiuosi kad pades ir toliau mesti svori nors dar nezinau ar kas nukrito ar ne,rasysiu veliau
uzsukim dazniau cia gal visoms bus lengviau
Atsakyti
niekas neuzsuka cia
Atsakyti
Man per 2 savaites nukrtito 2 kg. valgau rytais tik vaisius, per pietus stengiuos kuo daugiau darzoviu, o vakare man vis dar noris kazk daugiau nei saujos riesutu 4u.gif
Atsakyti
Nėbūna lengvų ir veiksmingų būdų, o tuo labiau 100% būdų. Dažniausiai renkamės lengvesni kelia, bet toks kelias yra trumpas. Geriau sunkiau, bet rezultatai nebus trumpalaikiai smile.gif
Atsakyti
sveikos as irgi dauk ka isbandziau jau,bet niekaip iki tikslo nenuslenku,man irgi sunkiausia vakare norisi prisiryt
Atsakyti

Lengvas budas mesti rukyti

Lengvas budas
Atsakyti
pačiam autoriui tai nebepadėjo - mirė 72 m nuo plaučių vėžio. Matyt, per vėlai metė...
Atsakyti
Keliu temą į viršų. 4u.gif

Ieškau šitos knygos už simbolinę kainą arba mainais į kažką iš čia:
http://public.fotki.com/RomaPoma/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 31 rugpjūčio 2013 - 19:43
Man knyga visiskai neveiksminga. Perskaiciau ir pamirsau schmoll.gif
Atsakyti
Skaiciau abi sio autoriaus knygas, del rukymo padejo 100%, neberukau jau 5 metai ir tikrai zinau, kad daugiau prie tokio iprocio nebegrysiu. Na, o suliekneti nepavyko, kazkaip skaiciau as sia knyga net pora kartu, bet man vistiek nepavyko jos isisavinti, nes labai megstu pieno produktus doh.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas zinote, is kur galima butu parsisiusti knyga apie lieknejima Anglu kalba? Buciau tokia dekinga 4u.gif
Atsakyti