Prancuziska svogunu sriuba,nukopjavau is laidos Gustavo enciklopedija
Keptuveje pakepinau kokius 5 didelius svogunus,tada juos dar patroskinau kad minksti butu,isviriau sultinio,i puodelius skirtus cenakam supiliau ta sultini(apie puse indelio),sudejau patroskintus svogunus ir pakepinta,kubeliais supjaustyta balta duona,paprieskoniavau ir uzberiau tarkuoto fermentinio surio.pasoviau 10 min i orkaite,buvo skanu,labai soti sriuba.
Papildyta:sumustiniai
Batonas,daktariska desra,fermentinis suris,majonezas ir i orkaite
Papildyta:mano megiamas makaronu troskinys,isverdu makaronus,keptuveje pakepinu desreles arba daktariska desra,sumetu isvirtus makaronus,paprieskoniuoju ir idedu tris keturis valgomus saukstus panemuniu surio,sumaisau ir viskas,si karta valgiau su zirneliais.