Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Myja @ 2009 01 23, 16:42)
sveikos merginos.. mokausi vis is jusu.. smile.gif domina tos baronkos, kokias pirkti, kad nebutu saldzios. ruosiuosi idaryti su farsu.. zinosiu jau, kad reikia palaikyti 20 min piene smile.gif


ne visas reikia mirkyti 20 min. aš buvau pirkusi iš maximos barankyčių "centukas" tai jos greit ištęžta.
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2009 01 23, 17:54)
ne visas reikia mirkyti 20 min. aš buvau pirkusi iš maximos barankyčių "centukas" tai jos greit ištęžta.

Arbatiniai traskuciai buna kietoki, o su farsu taip neis padaryti, nes farsas traukiasi kepamas ir tos baronkos kabos ant jo, farsui reiktu guldyti ir kepti po viena ir barankas gal didesnes geriau imti, dar labai skanu su farsu yra kai ji apvynioji su bulvines mases tesla (virtos bulves, krakmolas, miltai, kiausas)iskocioji ja ir apsuki farsa pailga suformuota , arba desrele ir kepi aliejuje.
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 22, 14:07)
Na matau paraše kad kažkas švenčia.
Prašom sugalvoti kokį prabangų patiekaliukąsmile.gif
SVEIKINIMAI  4u.gif 


QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 22, 14:54)
sveikinimaui Burbulinskiukui!!  4u.gif 


QUOTE(Viliana @ 2009 01 22, 15:08)
ir mes sveikinam  4u.gif grazi data  wub.gif



QUOTE(Srove @ 2009 01 22, 19:19)
Mazuliui  happybday.gif  birthday.gif

Merginos, likau labai maloniai nustebinta, kad radau cia sveikinimus mano burbulinskiui wub.gif Didelis dekui 4u.gif 4u.gif

ingriduska, buvo ir ryt bus tik uzkandziai, nieko antro nedarysiu, taigi jei kas nores pasmalsauti tai veliau sudesiu i uzkandzius "sedevrus"

Srove, matau, kad tu su fantazija nesusipykus thumbup.gif roze kokia, taip ir nesupratau, kaip ja reikia pjaustyt, nu ir nereikia, tiek kantrybes neturiu cool.gif barankos irgi superines!

o as nusipirkau kazkokius irankius siandien sirdelem ir gelytem pjausty, bus isbandyta cool.gif

QUOTE(***Meskute*** @ 2009 01 22, 21:15)

kaip noriu tu bulviu bigsmile.gif

QUOTE(Tiosyte @ 2009 01 23, 12:46)
Vištienos kepsniukai su įdaru

„Pončkos“ (mes taip jas vaidiname biggrin.gif )


super! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2009 01 23, 04:46)


rolleyes.gif suzavetaaa
QUOTE(Greta77 @ 2009 01 23, 05:37)


rolleyes.gif jeeetau..
QUOTE(witalyli @ 2009 01 23, 06:51)


koshiu koshe thumbup.gif
QUOTE(Srove @ 2009 01 23, 07:33)

nu kokie dailus padarai wub.gif
Atsakyti
KEPTA ŠONINĖ
šoninę marinavau parą laiko majonezo, česnakų ir prieskonių mišinyje. bulves sudėjau į maišelį, ipyliau prieskonių, aliejaus ir viska pakraučiau, bei supyliau į skardą kartu su šonine. štai kas gavosi (beje bulvės laaabai minkštos, šoninė irgi pasaka)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eladaina @ 2009 01 23, 13:03)
Norėjau paklausti-kepsiu mėsos pyrgą Mantingos tešloje:
1. Ar viršų aptepti tik plaktu baltymu, ar visu plaktu kiaušiniu?
2. Ar aptepti iš karto, t.y. prieš šaunant į orkaitę?
3. Kiek laiko kepti, jeigu faršą su daržovėmis jau dėsiu apkeptus?
Ačiū.

1 ir 2. as netepu virsaus kiausiniu
3. as kepu apie 20 min

Srove3 vo sita busiu praziopsojus receptuka. Super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Ale troskinukas.

user posted image

Atrodo gal nelabai, bet MB veikia kaip katina valerijonas lotuliukas.gif
Pakepinu svoguna, tada sumetu supjaustyta kartstai rukyta sonine (si karta dar kelias desreles papjausciau), pakepinu, tada dedu supjaustytas kubeliais virtas bulves, konservuotu pupeliu, konservuotu pomidoru, viska patroskinu, idedu isspausto cesnako, prieskoniu, truputi pomidoru padazo ir lydyto surio. Dar kelios minutes pasitroskina ir skanaus.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 23, 16:33)
Nu prigaminot blink.gif skanestu blink.gif , bet jau ta silkine kose thumb_yello.gif niekad neatsivalgau biggrin.gif
Isbandziau ir as tas baronkas biggrin.gif  tik ne su farsu, su desrele, nu minkstutes, reiks ir su farsu issikept.Barankas ismirkyti piene, sumauti ant desreles uzdeti truputi kecupo, surio, baziliko ir kepti orkaitej.
user posted image


Oi kaip cia idomiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Kam idomu mano sunaus gimtadienio uzkandziai (sestadieni bus papildymas smile.gif )
http://www.supermama...?...&p=23328844
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2009 01 23, 13:51)
Šiandienos pietūs perlinių kruopų košė  ax.gif
Turbūt kaip virt visos žino,bet pagal taisykles dar kart priminsiu  ax.gif
Taigi kruopas iš vakaro užsimerkiu, kitą dieną į puodą su vandeniu ir verdu kol užvirs,kai užverda nupilu ir nuplaunu,tada išnaujo vandenuko įpilu ir verdame dr įdėjus druskytės ir prieskoniukų verdame kol sukinkštės.Kai suminkštėja įpilu pieno ir dar šiek tiek paverdu,pabaigai įtarkuoju 1 žalią bulvę ir dar paverdame kelias minutes maišant,kad neprisviltų.
Valgėme su baltu padažiuku(kepintašoninė,svogūniukas,miltai,pienukas,prieskoniukai) Skanaus  4u.gif

user posted image

mes ta kose megstam,tik bulviu as dedu daugiau smile.gif
Atsakyti
Oi ta Nerytė, verčia iš koto (kaip visada) thumbup.gif

Štai mano mažylės vakarienė - varškėtukai (varškė, kurią užplikinau pienu, kad tokia rūgšti nebūtų, miltai, fruktozė, druska ir kiaušinis) bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, atsiprašau, kad ne į temą, bet noriu paklausti-ar grange jau jau nebesurenka visų receptų į vieną vietą?
Atsakyti