Dedu savo terliones, baisiai nebarkit

Radau pati kaip nuotraukas sukelt, dabar neatsikratysit manes
Paprasti kotletukai. Į faršą vietoj batono dėjau užplikintų avižinių dribsnių, kurie mėsytėje "prapuolė" - išdūriau šeimyną

, bet buvo lb skanu. Pamirkiau kiaušinyje ir miltuose.
Menkė, troškinta piene. Žuvytės gabaliukus apkepiau su kiaušu bei miltais, tada sudėjau į indą, užpyliau keptomis morkomis su poru, truputį sviesto, pieno ir troškinau orkaitėje apie 40 min.
Virtinukai. Baisiai nemėgau aš jų gaminti, kol neatradau šiame forume superinio receptuko tešlai. 160 ml pieno, 160 ml vandens, šaukštą aliejaus, druskos, cukraus užvirinti ir sumaišyti su 2 st. miltų, tada dar supilti 2 st. miltų, bet man užteko ir 1 st. (viso 3 st.) ir psio

Tešla minkštutėlė, nelimpa. Įdaras iš triušienos faršo. Dariau šaldymui, todėl nevirti