Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Srove @ 2009 01 22, 19:19)


Gundantys sparneliai thumbup.gif


QUOTE(astiti @ 2009 01 22, 20:11)


Mėsos gabaliukas puikus drinks_cheers.gif

QUOTE(***Meskute*** @ 2009 01 22, 21:15)


Orkaitėje keptų bulvyčių ir aš norėčiau:valgis
Atsakyti
Srovei medalis uz gėlyte iš cibulio gal g.gif nes neįsivaiduoju kas ten dar galėtų būti rolleyes.gif

ar ilgai trunka toki grožį nuraityti? ir ar yra kur žingsnio po žingsnio aprašyta?

Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 01 23, 01:09)
Srovei medalis uz gėlyte iš cibulio gal g.gif  nes neįsivaiduoju kas ten dar galėtų būti rolleyes.gif

ar ilgai trunka toki grožį nuraityti? ir ar yra kur žingsnio po žingsnio aprašyta?


Laiko uzima ne daugiau, kaip 5-8 min.Cia gelyte is paprasto balto ridiso gabalelio.Atsipjauni gabaliuka, kokio nori aukscio, kad butu gelyte, virsutini krasciuka suapvalini, isivaizduok, kaip maza bulkute tokia forma.Paskui ispjauni su plonu peiliuku viduriuka, kaip v raide ir atsidedi i sona.Po to aplink atpjauni po lapeli, ne iki galo, o po lapeliu ispjauni vagele ir isimi ja, po vagele vel plonai pjauni lapeli aplink, kol tik nesibaigia, iki apacios.Ta kur ispjauni v formos, apverti ir paskui ikisi i viduriuka, kai ispjaustai gelyte.Is ridiso sunkiau pirma karta pjaustyti, nes jis toks luzinejantis gan, is mazojo kopusto gerai, is juodo ir balto ridiko(tie apvalus kur buna) irgi.As neturiu irankio spec. pjaustyti, tai bandyciau grazesniu padrozineti, reiks kada susiimti ir nusipirkti, galeciau per diena drozineti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 23, 02:30)
Laiko uzima ne daugiau, kaip 5-8 min.Cia gelyte is paprasto balto ridiso gabalelio.Atsipjauni gabaliuka, kokio nori aukscio, kad butu gelyte, virsutini krasciuka suapvalini, isivaizduok, kaip maza bulkute tokia forma.Paskui ispjauni su plonu peiliuku viduriuka, kaip v raide ir atsidedi i sona.Po to aplink atpjauni po lapeli, ne iki galo, o po lapeliu ispjauni vagele ir isimi ja, po vagele vel plonai pjauni lapeli aplink, kol tik nesibaigia, iki apacios.Ta kur ispjauni v formos, apverti ir paskui ikisi i viduriuka, kai ispjaustai gelyte.Is ridiso sunkiau pirma karta pjaustyti, nes jis toks luzinejantis gan, is mazojo kopusto gerai, is juodo ir balto ridiko(tie apvalus kur buna) irgi.As neturiu irankio spec. pjaustyti, tai bandyciau grazesniu padrozineti, reiks kada susiimti ir nusipirkti, galeciau per diena drozineti lotuliukas.gif

aukstasis pilotazas, bent jau man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 01 22, 17:49)

Įdomu, koks skonis kotletukų su mėtom smile.gif

mėtas dažniausiai naudoju kartesnei žuviai, tada pašvelnina skonį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 01 22, 09:54)
Biški įmesiu savo terlionės  mirksiukas.gif

sriubyte ir mam patiko, tikrai gaminsiu thumbup.gif

o ir kitos šaunuolės, net nebecitavau visko, net atrodo visų labai skaniai doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 22, 19:19)
Skanus sparniukai

aš ir šiandie kepsiu rolleyes.gif labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 23, 01:30)
Laiko uzima ne daugiau, kaip 5-8 min.


is tolimesnio aprasymo sprendziant man laiko uzimtu ne daugiau kaip 50-80min doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 23, 08:41)
aukstasis pilotazas, bent jau man  4u.gif


Taip tik atrodo, o imtum ir tuoj ispjautum, nieko cia ipatingo nera irnesakyk.gif
Atsakyti
o as kaip desreliu noreciau ax.gif o jeigu dar su raugintais kopūsčiukais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 23, 10:45)
aš ir šiandie kepsiu rolleyes.gif labai skaniai atrodo thumbup.gif


Mes ir jau buvom pasilge, tai du kg. vos ne iskart sutvarkem doh.gif
Pamirsau parasyti, kad dar aliejaus pyliau i ta marinata doh.gif

Papildyta:
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 23, 11:27)
is tolimesnio aprasymo sprendziant man laiko uzimtu ne daugiau kaip 50-80min  doh.gif


lotuliukas.gif Ir dar issimiegoti spetum lotuliukas.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti-kepsiu mėsos pyrgą Mantingos tešloje:
1. Ar viršų aptepti tik plaktu baltymu, ar visu plaktu kiaušiniu?
2. Ar aptepti iš karto, t.y. prieš šaunant į orkaitę?
3. Kiek laiko kepti, jeigu faršą su daržovėmis jau dėsiu apkeptus?
Ačiū.
Atsakyti