o sultinukas koks? is ko jis verdamas ir ar grybai verdami, ju nereikia pakepint? Cia apie sriubyte paskutinia
QUOTE(Viliana @ 2009 01 22, 16:08)
Elena is ko ta sultini verdi? ar grybus iskart deti, ar veliau?
Sultinį verdu taip: vanduo, vištienos gabaliukas (gali būti sparneliai...ką turim) , per pusę perpjautas svogūnas (išmetu po to), lauro lapai,juodųjų pipirų grūdėliai. Grybų neapkepinu, nors aišku galima.Dedu kartu su morkomis.Bulvės labai greit išverda tarkuotos, dedu paskutinės...
Gerumo neįmanoma atiduoti, nes jis visada sugrįžta...
Saunuoles merginos Viskas labai skaniai atrodo Prijungiu ir as savo mena
Mesos "smotas" marinuotas 2 dienas, prieskoniuose, garstyciose ir majoneze. keptas rankoveje. Na ir bulves prieskoniuotos zolelemis ir keptos po orkaite
Na ir makaronai
Makaronai isvirti, sumaisyti su keptu svogunu, morka ir brokoliu. saukstelis gietines, ivairiausiu zoleliu prieskoniu. Ir skanaus
kad ir kas nutiktu, apsimesk kad taip ir turi būti ;)
Desreles pirktos maxei kiaulienos,iviniotos i folija ir apipiltos trupuciu aliejaus,bulves pries tai pavirinau ,ipjoviau tarpuose aliejaus trupti ,suviniojau i folija ir viska i orkaite gerai val ,pomidorai daryti su gietine,skanaus .