Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

neryte gal isduosi paslapti kaip taip plonai supjaustyti sonine, kazkur girdejau kad i kamera reikia truputi ideti kad apsaltu tada geriau pjaunasi, bet cia jau kazkaip kitaip supjaustyta, juk taip plonai ir lygiai bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 11, 23:37)
neryte gal isduosi paslapti kaip taip plonai supjaustyti sonine, kazkur girdejau kad i kamera reikia truputi ideti kad apsaltu tada geriau pjaunasi, bet cia jau kazkaip kitaip supjaustyta, juk taip plonai ir lygiai  bigsmile.gif  g.gif

turėt namuose reiktų elektrinį peilį, arba nusipirkti supjaustytą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2009 01 12, 00:33)
rolleyes.gif o sonine sviezia ar rukyta turi but?
beje, ka galima padaryt is sviezios sonines, nes as tik spirguciams naudoju ax.gif

kepti orkaiteje pamarinuota thumbup.gif mano vyrutis labai jau zyze kelias savaites kad iskepciau, tai jau teks. smile.gif jei pakraus kas fotoaparata tai imesiu ir as koki syki nuotraukyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 01 11, 23:52)
turėt namuose reiktų elektrinį peilį, arba nusipirkti supjaustytą mirksiukas.gif

geras dalykelis tas peilis, tik kad virtuve mazyte tai nebutu kur jo padeti... sad.gif bet dekui uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
DaivaP ir Neryte wub.gif
Ta bebro uodega ir vistiena saldžiarūgščiame padaže mmmmm....
o man tai sesija, dar šią savaitę sunkus egzaminas, kaži ar pasiaukosiu maisto gamybai smile.gif
Atsakyti
kazkaip niekad nesu nei ragavus nei susimascius paragaut bebro uodegos g.gif koks skonis? ka primena? kazi ar isdrisciau, nors atrodo ispudingai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 11, 23:16)

Sonines suktinukai
plonai pjaustyta sonine susukti i dziovinta slyva, susmeigti dantu krapstuku ir kepti orkaitej, kol graziai apskrus, skanu silti ir salti, kaip uzkanda :

neryte, o kokią šoninę naudoji? karšto rūkymo? aš kažkaip nerandu geros šoninės pirkt, vaakuminiame pakavime ji man tokia baisi, ištižus ir šlapia verysad.gif
Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2009 01 11, 22:04)
Mūsų vakar dienos vakarienė - karpis  4u.gif

Nu kaip užsimaniau doh.gif

QUOTE(daivaP @ 2009 01 11, 22:12)

Gal pasiūlyti egzotikos biggrin.gif

O siaubeli blink.gif .Nors imk ir pro ekraną ištrauk doh.gif ,noriu paragaut kas čia per gardumynas...

Neryte patiekaliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2009 01 11, 23:33)
beje, ka galima padaryt is sviezios sonines, nes as tik spirguciams naudoju ax.gif

rukyta, karsto rukymo.

o is sviezios nieko nedarius... jei netingi su naminiu vyniotiniu darymu tai gal i vyniotini butu visai nieko g.gif
QUOTE(davija @ 2009 01 12, 09:26)
neryte, o kokią šoninę naudoji? karšto rūkymo? aš kažkaip nerandu geros šoninės pirkt, vaakuminiame pakavime ji man tokia baisi, ištižus ir šlapia verysad.gif
Ačiū mirksiukas.gif

karsto rukymo sonine

o supjausto parduotuveje, cia visos parduotuves, tiek mazesnes, tiek didesnes, apie supermarketus net nesneku turi pjaustymo masinas, taigi viska perku supjaustyta, kiek nori gabaleliu tiek supjausto ir beja pjausto kokio nori plonumo thumbup.gif

daivaP tik dabar pamaciau bebro uodega bigsmile.gif vajeee kaip noreciau isbandyti

mergaites aciu uz komplimentus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 01 11, 21:12)

Bebro uodegą

O geras bigsmile.gif Čia tikrai egzotika drinks_cheers.gif dar net girdėt neteko tokio patiekalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2009 01 12, 01:33)

o as sviezia sonine itrinu cesnaku, pipirai ,druska, truputi kminu ,nedaug medaus,i maisiuka idedu mesa ismasazuoju .po to i saldituva koke para laiko palaikau ,ir isverdu ja, valgom tik atvesuse.o tam sultini kur vire sonine rugsciu kopustu,sriuba rugstiniu sriuba isverdu.
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 01 11, 21:12)

tikra egzotika thumbup.gif , tik man bebriena schmoll.gif skonis kaip šiaudų blush2.gif

QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 12, 08:44)
kazkaip niekad nesu nei ragavus nei susimascius paragaut bebro uodegos  g.gif  koks skonis? ka primena? kazi ar isdrisciau, nors atrodo ispudingai...  rolleyes.gif

esu valgius kepta, labai panašiai atrodė kaip daivaP dare ir bebrienos dešros, man ji nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 12 sausio 2009 - 13:09