sildyti keptuveje vedrai ( kai tik iskepiau nebuvo kada fotkinti

) Tarkuotos bulves, pienas, grietine , kaiusai, druska ir pipirai, viska gerai ismaisome ir kisame i zarna, kepame orakliteje apie 1.5 val. Valgome su grietine ir spirguciais.

Orakiteje kepti sonkauliukai su bulviu kose ir darzovemis. Sonkauliukus uzmarinuoti( na kaip kas megsta) ir aplikti per nakti saldytuve. rytojaus diena deti juos i kepimo rankove ir i orkaite, kepti gera gera val.

Kiaulienos maltinukas. Pasiruosti farsa kaip kotletams ir suformavus norimos formos kepsniukus pamitkyti plaktame kiausinyje ir po to dziuveseliuose pavolioti, kepti aliejuje (kai netingiu prie ju dar padarau moliugu padaza, arba grybu padaza)

zirnaiai su spirguciais. Zirnius is vakaro uzsimerkti saltame vandenyje, po to osvirti, tada keptuveje pakepinti spirgucius ir suberti zirnius, viska gerai ismaisyti.