Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

Noriu to kugelio su padazu essen.gif
Atsakyti
Turiu i visas klausimuka,koki farsa dedat i virtu bulviu cepelinus.Virta mesyte kaip zemaitiskiems blynams ar zalia farsa kepinti?
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2009 01 20, 01:37)
Turiu i visas klausimuka,koki farsa dedat i virtu bulviu cepelinus.Virta mesyte kaip zemaitiskiems blynams ar zalia farsa kepinti?

as dedu virta mesyte.
Atsakyti
oi kiek ir skaniu, ir paprastu patiekaliukų čia bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš ir dedu virtą mėsytę į žemaičių blynus arba virtų bulvių cepelinus, ir man skaniausia kai mėsytė ne visai liesa blush2.gif
Kadangi nebeturiu mėsmalės, tai bandžiau dėt pakepintą faršą, tai fui, neskanu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 01 20, 08:51)
Aš ir dedu virtą mėsytę į žemaičių blynus arba virtų bulvių cepelinus, ir man skaniausia kai mėsytė ne visai liesa blush2.gif
Kadangi nebeturiu mėsmalės, tai bandžiau dėt pakepintą faršą, tai fui, neskanu schmoll.gif

O tu virta mesyte smulkiai supjaustyk ir nereikes mesmales ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 01 19, 22:33)
Abu nerealiai patrauklūs smile.gif

o štai mūsų vakarienė smile.gif Kepenėlių kotletai, daržovės, bulviu košė

oi kokia kose smagi thumbup.gif labai skanu turetu but, tik as kokio padaziuko dar noreciau smile.gif
ir as dedu tik virta mesa ir i krakmoliukus ir i zemaitukus. kazkada dejau kepinta farsa i zemaicius, tai pragnybi ir isbyra tokia nesamone.. schmoll.gif tik virta mesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2009 01 20, 03:37)

KAdangi cepelinu pas mus su vienu įdaru niekada nebūna, o verdam mažiausiai 3 rūšių, tai pasidalinsiu.mes dedam :
1.virtą riebesnę ir sumaltą mėsąsmile.gif
2. Varškė su druska, mėtomis ir kiaušiniu
3. Varškė su kiaušiniu išmaišyta ir į ją įpjaustyta šaltai rūkytos šoninės:)
4. Kepenėlės virtos, sumaltos su svogūnu, sukepinta ant sviestelio
5. Virta supjaustyta riebi šoninė
6. NA jei yra džiovinti grybai, numirkyti, sumalti ir svieste sukepinti
Dar esu dariusi su kopūstais raugintais, trošintais, fermentiniu sūriu ir varške, troškintomis morkomis:)
Atsakyti
Sveikutes, kaip cia viskas skaniai atrodo 4u.gif

QUOTE(deimapov @ 2009 01 18, 21:56)

sveikutes o kas ta rankove, cia prie visokiu foliju, maiseliu ja galima isigyti? nes bulves labai graziai ir skaniai atrodo, man balius nusimato sestadieni, tai prie mesos noreciau tokias bulves issikept 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2009 01 18, 21:45)
Nu nieko nera graziau, kai vyras po virtuve sukinejasi ir stebina seimyna tokiais pa thumbup.gif tiekaliukais, o dar sriuba blink.gif  wub.gif  4u.gif

Braske ir tau gerai biggrin.gif , zentas po virtuve sukinejasi lotuliukas.gif  thumbup.gif

Kepta sonine ir bulves rankoveje su troskintais kopustais.Sonine patryniau su cesnakiukais, pipiriukais, druska ir aliejumi, bulves taip pat, sumeciau i rankove, pora skyluciu ir kepiau, kol gerokai paskrudo.Sviezaus kopusto supjausciau pusele ir imeciau i vandeni, paviriau apie 5 min., paskui dejau apie puskili raugintu kopustu, svoguniuka, pipiriuku, lapeliu ir troskinau toliau.Keptuveje pakepiau truputi sonines, svoguna, paskui trejeta saukstu pom. padazo ir sauksta nubr. cukraus.Turini sita suverciau ant kopustu ir ant virsaus uzmeciau saldytu morkyciu, troskinau, kol isvire vanduo ir truputi pradejo kepti.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 01 19, 22:44)

kokie pakyciai puosyboj thumbup.gif

QUOTE(diora @ 2009 01 19, 23:17)
Noriu to kugelio su padazu essen.gif

prasom i svecius, iskepsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 19, 17:23)
kokius pirkai?
lotuliukas.gif ne ne ne... jie nori tikru cepelinu, maisytu smile.gif ir ir daug terliones... taip nesiaukosiu. Srove gerai supratau, kad gristu i LT ir kai suzinojo draugai, kad vaziuojam uzsiprase saldytu atvezti ax.gif

Skaitau antra diena, nedrisau pries tai klaust, ale dabar jau neiskenciau ax.gif
ar atsile (bus ne valanda ir ne dvi siltai kol skraidys) ir kol pasiels puoda, ten nebus ne visai kose, bet biski kose? Ir antra kart juos saldyt kazin ar gerai?
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2009 01 20, 12:31)
Skaitau antra diena, nedrisau pries tai klaust, ale dabar jau neiskenciau  ax.gif
ar atsile (bus ne valanda ir ne dvi siltai kol skraidys) ir kol pasiels puoda, ten nebus ne visai kose, bet biski kose? Ir antra kart juos saldyt kazin ar gerai?

neskraidys jie, vaziuos biggrin.gif ir bus ideti i nesiojama saldikli su saldykliukais mirksiukas.gif visad taip veziuojuos saldytus produktus arba surelius rolleyes.gif
Atsakyti