Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(lotta23 @ 2009 01 19, 19:38)
Idedu ir as pirma karta. Patiekalas vadinasi 'tuscan chicken' - toskanietiska vistiena. Darytas is italisku patiekalu knygos.

bigsmile.gif jau nuotrauka... nors per monitoriu kabink doh.gif thumbup.gif

o stai cia mano kugelinskis antra diena, pirma diena nespejau nufotkint lotuliukas.gif
taigi pastovejo, susigulejo ir pakepinau ant kepuves.
user posted image
o kugeli darau taip: sutakruoju bulves, ant keptuves pakepinu svoguna, sonines gabaliuka (sonine perku karsto rukymo su vos vos riebaliuku), ipilu pieno, kai uzverda uzplikau tarkius, idedu grietines, imusu kiausini, druska, pipirai, viska ismaisau ir kepu.
padazas: ant sviesto pakepinta sonine, pievagrybiai, iberta miltu ir pieno ax.gif
user posted image
Atsakyti
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2009 01 19, 21:55)

g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 19, 13:58)

cia taip atrodau, kai seiles visos ishbega ir sutraukia veida..
lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokios jūs visos šaunuolės 4u.gif tokių grožybių pritaisėte wub.gif

Neryte, o man kugelis pakeptas dar skanesnis nei pirmą dieną ax.gif
Atsakyti
Aha Neryte ir tavo neprastesnes nuotraukos...! thumbup.gif
Mmm, kaip skanu kugelis, skaniai atrodo, as jo gal daugiau nei 5 metus nevalgius...

Reiks kada pasigamint, butinai!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2009 01 19, 22:02)
cia taip atrodau, kai seiles visos ishbega ir sutraukia veida..
lotuliukas.gif

lotuliukas.gif seiles isbega, o akys issivercia lotuliukas.gif

QUOTE(daivaP @ 2009 01 19, 22:02)
Kokios jūs visos šaunuolės 4u.gif tokių grožybių pritaisėte wub.gif

Neryte, o man kugelis pakeptas dar skanesnis nei pirmą dieną ax.gif

man irgi skanus keptas rolleyes.gif as ji dar paskrudinu is visu pusiu... zinau, kad nesveika, ale labai skanu rolleyes.gif

QUOTE(lotta23 @ 2009 01 19, 22:03)
Aha Neryte ir tavo neprastesnes nuotraukos...! thumbup.gif
Mmm, kaip skanu kugelis, skaniai atrodo, as jo gal daugiau nei 5 metus nevalgius...

Reiks kada pasigamint, butinai!!! wub.gif

4u.gif dekui
oho 5 metai... as cepelinus 2 kart arba 3 i metus valgau ir tai laaabai pasiilgstu (kai pas mama nuvaziuoju arba ji atvaziuoja blush2.gif ), o kugeli tai ras dva ir pati pasidarau rolleyes.gif
Atsakyti
Deimapov grazus tavo kepeneliu kotletukai, turbut labai ir skanus!

O ten bulviu kose taip kaip 'burbuliukai'

P.S. Mano draugas uzmate, sako, o akys ten. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 01 19, 22:13)
Deimapov grazus tavo kepeneliu kotletukai, turbut labai ir skanus!

O ten bulviu kose taip kaip 'burbuliukai'

P.S. Mano draugas uzmate, sako, o akys ten. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif dėkui, jo ten bulvių košė susukta į rutuliukus, aš bulvių nelabai mėgėja, tai realiai čia pusantro šaukšto bulvių košės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 01 19, 20:33)
Abu nerealiai patrauklūs smile.gif

o štai mūsų vakarienė smile.gif Kepenėlių kotletai, daržovės, bulviu košė
Kepenėlių kotletus dariau taip: 600g kepenėlių sumaliau, kartu ir svogūno galvą, bei 6skilteles česnako. tiesa prieš malank, kepenėles supjausčiau smulkiais gabaleliais ir ismirkiau pasudytame vandenyje koki pusvalandi. i sumaltas kepeneles dejau druskos, mesos prieskoniu, vegetos, miltu 5saukstus ir kepiau ikaitintoje keptuveje.
user posted image

skaniai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Faršo kepsniukai. receptas yra prie patiekalų iš faršo. 500g faršo, trys kiaušiniai, keli šaukštai krakmolo, prieskoniai, česnakas, virintas vanduo.
user posted image
Atsakyti
Viskas einu daryt kibinus thumbup.gif Net seile tysta kai prisimenu ju skonu Trakuose. Ziuresim kaip seksis pirma karta doh.gif
Atsakyti