Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(indria @ 2009 01 19, 11:43)
nematau kokia cia firma, bet kiek teko pirkt pusfabrikaciu tai skaniausi man "tavijutos" 4u.gif

4u.gif tokios firmos negirdejus, bet kai busiu LT reiks pasidairyti 4u.gif
Atsakyti
Kepta sonine ir bulves rankoveje su troskintais kopustais.Sonine patryniau su cesnakiukais, pipiriukais, druska ir aliejumi, bulves taip pat, sumeciau i rankove, pora skyluciu ir kepiau, kol gerokai paskrudo.Sviezaus kopusto supjausciau pusele ir imeciau i vandeni, paviriau apie 5 min., paskui dejau apie puskili raugintu kopustu, svoguniuka, pipiriuku, lapeliu ir troskinau toliau.Keptuveje pakepiau truputi sonines, svoguna, paskui trejeta saukstu pom. padazo ir sauksta nubr. cukraus.Turini sita suverciau ant kopustu ir ant virsaus uzmeciau saldytu morkyciu, troskinau, kol isvire vanduo ir truputi pradejo kepti.

Srove bulves nerealios thumbup.gif o kiek mazdaug kepti jas? kokoje temperaturoje? kokia programa nustatyti (kad keptu virsus ir apacia ar kokia kita) ? 4u.gif ir ar butina daryti skylutes rankojev bulves kepant ? bigsmile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 19 sausio 2009 - 13:15
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 19, 12:33)
Maximoj dabar yra akcija stai tokiems didzkukuliams, gal bandet, ar verta pirkti?

As pati nebandziau, bet uosviene sake, kad pirkus kazkokius akcijinius, tai sake isvire kose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 19, 13:16)
As pati nebandziau, bet uosviene sake, kad pirkus kazkokius akcijinius, tai sake isvire kose lotuliukas.gif

unsure.gif tai gal geriau nereikia... nuvesiu tokius draugams tai geda bus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 19, 13:16)

O kad nesigautu kose, reiki i vandeni ideti sauksta ar du krakmolo ir kai uzvirs tik tada sudeti cepelinus ax.gif man irgi buvo taip nutike, bet gavau toki patarima ir sekantis kartas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 01 19, 14:14)
Srove bulves nerealios  thumbup.gif  o kiek mazdaug kepti jas? kokoje temperaturoje? kokia programa nustatyti (kad keptu virsus ir apacia ar kokia kita) ?  4u.gif ir ar butina daryti skylutes rankojev bulves kepant ?  bigsmile.gif aciu  4u.gif

Temperatura nustacius buvau 200, bet kaip jauciu pagal senaja orkaite, kad si siek tiek mazina temp., tai gal 180-190.Rezimas tai ijungtas virsus ir apacia vienodai, blekute per viduri.Kepiau tai virs val., norejau, kad daugiau apskrustu.O skyluciu gali ir nedaryti, bus neapskrudusios.As tai su peiliu ipjovus iskart buvau i pora vietu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 19, 14:16)
unsure.gif tai gal geriau nereikia... nuvesiu tokius draugams tai geda bus...  blush2.gif

Tai tu is lietuvos nori vezti i ten kur dabar esi, ar kaip cia, biski nesupratau blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 19, 14:19)
O kad nesigautu kose, reiki i vandeni ideti sauksta ar du krakmolo ir kai uzvirs tik tada sudeti cepelinus ax.gif  man irgi buvo taip nutike, bet gavau toki patarima ir sekantis kartas buvo thumbup.gif

Cia pas mus tai geriausi skaitomi Aleksejienes cepelinai, tai nieko nereikia deti i vandeni, normaliai isverda mirksiukas.gif O kiti matyt krakmola taupo, visgi krize
hihihi.gif
Atsakyti
Dar "Liūtuko" produkcija skani ir gana kokybiška, koldūnai bent visokie, tik nežinau, ar gamina jie dabar kokius cepelinus, IKI kokiam reiktų pažiūrėt g.gif
Atsakyti
O mano mama vakar padare virtu bulviu cepelinus, tai niam niam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 19, 15:14)
O mano mama vakar padare virtu bulviu cepelinus, tai niam niam  thumbup.gif

As panasiai zadejau Nerytei pasiulyti, paciai padaryti ir uzsaldyti cepelinu lotuliukas.gif , juk tokias saunias bandutes bulvines daro, tai tik mesos biski mesteltu ten, ar varskes ir cepelinai gatavi, juk del draugu galima ir pasiaukoti biski
irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
O as savaitgali kepiau tuos kibinus, kur receptas youtube, na bet zinot, gal ir nieko butu, bet man ta perdaug trapi tesla nepatiko. O gal pas mane taip trapu buvo del krupciatkos miltu. Gal cia buvo mano klaida. Aisku kibinu jau nelike, visiems skanus buvo, bet man vis tiek i tikruosius kazkaip panasumo nebuvo.
Atsakyti
Srove..ta shonine- liuxishka.. 4u.gif
ash priesh pora dienu panashia kepiau, geda, bet mb tik maza gabaliuka daviau lotuliukas.gif , pati viska sukirtau..
niam...
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2009 01 19, 11:43)
nematau kokia cia firma, bet kiek teko pirkt pusfabrikaciu tai skaniausi man "tavijutos" 4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti