Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Bitulka @ 2009 01 18, 01:01)
Na jei tokia turi, tai net neabejojiu, kad tikrai siam reikalui ji tiks thumbup.gif  nes kiek pamenu,tai tos rusiskos-baltarusiskos vaflines, tai tokios sunkios, atrodo, kad plyta ant to vargso vafliuko uzdedi unsure.gif  O kebabinese, tie sildytuvai tokiu paciu principu pagaminti, tik kur kas didesni ir is irsaus kebaba tiesiog "paslegia" ax.gif  bliamba, kaip dabar kebaba surityciau doh.gif  jauciu sunsu irgi neatsisakytu, nors nesenai rukyto kumpio prisveite rolleyes.gif
ex mazoji jau miega, MB kaime misko uki kelia, likom tik mes su sunum ir musus augintinis Bartas(cucikas), kuris tyso, lyg "skilandis" tipo jau miega hihihi.gif
Labanaktis mergaites, rytoj debiutuosiu "saltuose su nuotraukom" su karkos vyniuotiniu, o i pavakare mausim i Birstona su lidem mirksiukas.gif

va va- mano tokia vafline rolleyes.gif
oi kiao lauksim nuotraukuuu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 17, 23:46)
Tai zinoma kad nieko neizeidei ir viska nuosekliai paaiskinai 4u.gif  Juk tam mes cia ir susirinkom, kad viskas butu konkretu, aisku ir teisinga ax.gif  O kai atsiranda "zaliu' naujokiu(labai atsiprasau jei kas uzsigavo), beje tame tarpe ir as mirksiukas.gif , tai manau, kad visoms i sveikata suzinoti taisykles, reikalavimus ir svarbiausia pasisemti ziuniu thumbup.gif  juo labiau, kad jos su vaizdine medziaga drinks_cheers.gif
Taip, kad braske77 kur tu ten Kaune gyveni? mastau.gif atmaunu ryt tiesiai is parduotuves su mesos smotu ir t.t darysim sedevra mirksiukas.gif  hihihi.gif bus "kolektyvinis patiekalas"  bis.gif

Na as tai paskaiciau pirma temos posta, apie taisykles ir reikalavimus.

O paskui stebejau, kas ka deda. Ir galvojau, pala, pala...juk cia tik prasoma pagrindiniu/antru patiekalu nuotrauku...

Del to ir uzklausiau mirksiukas.gif

Zinger Twister tortila is KFC manau vadinasi...
Na, as nemacius uk pirkt paruostu...gal del to kad laaabai retai saldyta ka perku..
O siaip namuose pati savas ivairias darausi...
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 01 17, 23:07)
Zinger Twister tortila is KFC manau vadinasi...
Na, as nemacius uk pirkt paruostu...gal del to kad laaabai retai saldyta ka perku..
O siaip namuose pati savas ivairias darausi...

Gali buti, ne daznai as ten lankausi, tai pavadinimu nepamenu, o i saldyklius tenka uzklysti, nes uosvis kartais uzsipraso ready meals nupirkti, tai tikrai maciau tortilu paruostu ax.gif Ir vis tik manau viskas namuose paruosta yra skaniau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2009 01 17, 20:19)

Kibinai su varske   ar skanu???  g.gif  niekad nesu kepusi  g.gif , gal isbandyt kada biggrin.gif

man tai visai nieko,bet is visos normos gal jau per daug butu, o paivairinimui- gerai. ragavau ir su saldziu varskes idaru (ar tik ne Trakuose g.gif ), tai sie vaikams labiau patiko smile.gif

QUOTE(lotta23 @ 2009 01 17, 21:43)
Nu jus cia ir prigamine. Bet tikrai, kibinu manija kokia uzejus. Manau ir as bandysiu juos  kepti. O apie koki cia merginos filmuka jus vis snekat? g.gif

http://www.youtube.c...h?v=907A1RJMdu4
4u.gif
Atsakyti
Kadangi kibinų vajus užėjęs lotuliukas.gif tai ir aš neatsilaikiau doh.gif
Receptą patalpinau kibinų temoj ax.gif Išmėginkit - šių kibinų tešla trapi thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
noriu visko! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 01 17, 17:52)
Srove- salotytes tikrai prabangios  bigsmile.gif  T.y. tikra palaima skrandukui... O acras grietineles nesutraukia? Ar kai viska blenderiuoji, tai sutirsteja padazas nuo acto?  g.gif
Mesyte, aisku, irgi grieko verta  thumbup.gif

Grietineles tikrai nesutraukia actas, gal siek tiek sutirstina, bet as visko neblenderiuoju, nors galima turbut ir sublenderiuoti, gal dar skaniau gautusi, as tik nedidelio svoguniuko pusele smulkinu blenderio pjaustykle, ne iki visiskos koses, o tik , kol svoguniukas ir cesnakas gerokai pasismulkina, siaip, kai man pasake si receptuka, kazkaip keistai atrode, bet, kai paragavau, tai kol dabar nenusibos, kitaip ir nedarysiu pekino ir iceberg salotu, zodziu reikia pabandyti 4u.gif

Rimami-kibinai graziai atrodo wub.gif , o si tesla gal tokia panasi gaunasi, kaip napoleono?, nes receptas tai panasus g.gif
Joana-kiek visokio skanaus ir grazaus gerio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 18, 13:15)
Rimami-kibinai graziai atrodo wub.gif , o si tesla gal tokia panasi gaunasi, kaip napoleono?, nes receptas tai panasus g.gif

Aga - kažkas panašaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš irgi atkeipiau į tai dėmesį lotuliukas.gif Bet ir tų Napoleonų visokiausių variantų yra - vienur kiaušų nereikia, kitur grietinės arba reikia arba tik vanduo - bet esmė ta pati kapota trapi tešla su daug sviesto (šį sykį Eve margariną dėjau - irgi gerai ax.gif ). Šią tešlą prie progos tikrai išmėgink thumbup.gif - o įdaras tai koks patinka gali daryt ax.gif

Beje, laaaabai dideliausias ačiū už balandėlius keptus orkaitėj notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif - seniai ieškojau tokio receptuko, nes man jie skanesni orkaitėj kepti (ragavus tik kavinėj tokius buvau blush2.gif) dabar pati mėginsiu kept artimiausiu metu thumbup.gif

Merginos patiekaliukai jūsų visų NUOSTABŪS - ateinu pas jus karts nuo karto pasimokyt ax.gif Bet negalima čia eit tuščiu pilvu doh.gif - bo žarniokai iššokt gali lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 01 18, 17:30)
Bet negalima čia eit tuščiu pilvu doh.gif - bo žarniokai iššokt gali lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

va čia tai tiesa
Atsakyti
Žinau, kad receptas senas, gal ir daugelio išbandytas, bet aš dariau pirmąkart, ir surizikuosiu parodyti jums ax.gif

ŽENTO BLYNAI

1 vištos krūtinėlė
3 kiaušiniai
3 šaukštai krakmolo
3 majonezo
česnako- negailėti smile.gif
truputis druskos ir pipirų

Kiaušinius išplakti su druska, dėti majonezą, krakmolą, česnaką (išspausti), pipirus ir gerai išmaišyti, sudėti smulkiai smulkiai pjaustytą mėsą. Kepti gerai įkaitintame aliejuje. Na, ir valgyti, žinoma ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 01 18, 18:58)

nesimato nei zento, nei blynu schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 01 18, 18:40)
nesimato nei zento, nei blynu  schmoll.gif  rolleyes.gif

hihihi.gif
aš gal labiau blynus norečiau pamatyti rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti