Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Masiania* @ 2009 01 17, 18:22)
O pas mus vel zuvyte  ax.gif



QUOTE(sigitawhatever @ 2009 01 17, 19:32)
Amerikoniski pietus



QUOTE(Bitulka @ 2009 01 17, 20:05)
O stai ir as su savo sriubike "siupinine" ir varskes-manu apkepu" bis.gif


vaisinuos viskuo po truputi bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 17, 20:05)
varskes-manu apkepu" bis.gif

Kaip nooooriu yahoo.gif, o dar su avieciu uogiene lens.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 17, 09:52)
Kibinu diena, kaip kazkuri mama rase...kad dienos patiekalai smile.gif

o mes niamniojom ale makaronu samakliaka...isviriau makaronus, sumecia i keptuve, tada atskirai isviriau vistu kepeneles, pridejau cesnako, zirneliu ir morku...prieskoniu ir grietines, dar patroskinau viska ir i bendra keptuve su makaronais ...dar pakepiau ir va biggrin.gif

user posted image

Na taip neestetiškai pateikta, kad praėjo noras valgyti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pakasiukas @ 2009 01 17, 20:02)
Taigi ir sakau, kad variantu simtai, o norejosi suzinoti tavo varianta  mirksiukas.gif
Aciu  drinks_cheers.gif

I sveikata, jei tik patiks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2009 01 17, 22:37)
Na taip neestetiškai pateikta, kad praėjo noras valgyti.  verysad.gif

Dieta irgi nera blogai smile.gif
Atsakyti
Siandien uzsimaniau pasigaminti Tortillu rolleyes.gif
Nusipirkau Tortilu lakstu, turejau vakarysktes keptos mesos gabalo likuti, mesyte supjausciau gabaliukais, pomidoriukus susismulkinau, paprikos, marinuoto agurkelio ir uzdejau adzikos padaziuko, va taip:
user posted image
Cia MB, nes as adzikos nevalgau, o sau lygiai taip pat viska susismulkinau, tik dejau majonezo, va taip:
user posted image
Tada suvyniojau:
user posted image
Ir kepiau George Foreman griliuje, kol apskrudo :
user posted image
Nu labai skanu gavosi, geriau nei pirktiniai ax.gif
Atsakyti
atsinešu ir savo kelis patiekaliukus ax.gif

Vištiena smile.gif

Vištieną marinavau per naktį su druska, pipirais, svogūnu ir česnaku, kiekvieną gabaliuką atskirai voliojau į foliją, dėjau lauro lapą, sviesto gabaliuką, kepiau orkaitėj kartu su bulvėm, į kurių įpjovas sudėjau česnako...

user posted image

Vištienos plovas smile.gif

Plikytus ryžius viriau nedideliame kiekyje vandens, pagardinau kariu, vištienos gabaliukus kepinau su svogūnu ir morka, tada viską į puodą ir troškinu, gale kelis šaukštus kečupo dėjau...

user posted image

Daržovių troškinys smile.gif

Nedideliame kiekyje vandens apverdu kopūstą, morką ir bulves, keptuvėje apkepinu mėsytę ir svogūną, viską vėliau suverčiu į puodą ir troškinu, baigiant pilu grietinėlę, šaukštas miltų, viską išmaišom, sviestuko dedu ir skanaus...

user posted image

Vištiena vyno padaže :)

Vištieną kepiau kasdieniškai, mirkau kiaušinyje ir pavolioju sezamuose, toje pačioje keptuvėje darom padažą: pakepinam smulkintą svogūną ir česnaką, pilam 100 gramų balto vyno ir gerą saują vynuogių, paskui 50 gramų vyno sumaišom su šaukštu krakmolo ir supilam į padažiuką... aš kitą kartą daryčiau su brendžiu, nelabai patiko vyno skonis smile.gif

user posted image

Briuselio kopūstai 4u.gif

Briuselio kopūstus šiek tiek apverdu, supjaustau, tuo metu smulkintą šoninę gerai pakepinu sausoj keptuvėj, naudojau šalto rūkymo, sudedam ant servetėlės ir laikinai paliekam, toje pačioje keptuvėje, jei riebaliuko daug, nupilam, dedam sviesto, naudoju naminį česnakinį sviestą, suberiam kopūstus, pakepinam ir pabaigoj sudedu šoninę, viską pamaišom, dedu į lėkštę, pašlakstau tobasco padažu, beriu sezamo sėklų, valgom su pakepinta duona... Tinka ir kaip lengvos salotos, ir kaip garnyras, tik jau gal ne su mėsiškais patiekalais smile.gif


user posted image



Atsakyti
karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
Nu jus cia ir prigamine. Bet tikrai, kibinu manija kokia uzejus. Manau ir as bandysiu juos kepti. O apie koki cia merginos filmuka jus vis snekat? g.gif

Briuselio kopustai kaip avokadai pradzioj pasirode biggrin.gif

Ir dar pas viena panele grazus varskes apkepas buvo. reiks man ji butinai kept.

P.S. O as galvojau, kad reikalaujama tik deti pagridiniu patiekalu nuotraukas?! g.gif
sriubos, salotos, varskes apkepas, jau tada netinka? Kas man paaiskins? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ką darau ax.gif

Kiaulienos kumpis, svarbu, kad būtų lašinukų ir skūros.

Prieš tai pamarinuoja, geriausia apie kokį 12 val. Marinuoju su garstyčių, medaus mišiniu, medaus dedu truputį daugiau, nei garstyčių. Pačią mėsą, prismaigstau česnaku, supjaustau česnako skiltutę į 4 dalis ir prismaigstau. Įtrinu trintu lauro lapu, pipirais. Marinuojama mėsa paslėgiama.
Kai mėsa pasimarinuoja ir ruošiama ją kepti, skūroje įpjaunu kvadratukus, tokį tinklelį, ir pašaunama į orkaitę. 180 laips. 35 min kepti apdengus folija, tada nuimama folija ir dar pakepama 10 min, ištraukiama, skūrą apibarstyti ruduoju cukrumi ir kepu dar kokį 15 min, kol apskrunda. (Žinoma laikas koreguojasi nuo mėsos gabaliuko dydžio).


Kitas patiekalas, vištienos suktinukai su kariu ir ananasais.

Vištiena marinuojama majonezo,naudojama vištienos krūtinėlė, kario ir medaus marinate. Viskas pagal skonį,mano vyras mėgsta aštriau, tada dedu daugiau kario ir dar čili pipiro miltelių, padruskinama. Pamarinuojama, kuo ilgiau tuo geriau. Viduj dažniausiai dedu smulkiai pjaustytą ananasą su sūriu, sumaišiusi su majonezu.
Mėsytę susukti į suktinuką ir persmeigiama mediniu iešmuku.
Orkaitę įkaitinti iki 160 laipsnių, ne daugiau. Po apačia padėti dubenį ar puodą su vandeniu, kad mėsa neišsausėtų ir kepti apie 30-35 min. Galima pasidaryti vandens ir medaus mišinį, kad būtų nei per skysta nei per tiršta biggrin.gif ir kas 10 min apliet suktinukus, tuomet suktinukai pasidengia tokia karamelizuota glazūra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzele: 17 sausio 2009 - 21:48
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 17, 20:49)
Dieta irgi nera blogai smile.gif

drinks_cheers.gif thumb_yello.gif
JoanaS, aistuzele thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kumpį tai net ir dabar suvartočiau, kas, kad naktis, labai thumbup.gif atrodo

asmeniškai aš stengiuosi dėt tik antrų patiekalų nuotraukas į šitą temą, bet vėlgi, visi skirtingi esam, kam vienas patiekalas yra pagrindinis, kitam gali būt tik užkandis, tai čia jau nieko nepakeisi, tik va gal sriubų nereiktų čia dėt, yra atskira tema apie jas 4u.gif
Atsakyti