Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

Oj nu ir skanumynai blink.gif
O ta kalafijoro galva su farsu tai kokioj temperaturoj kept?
Siandien zadu daryt.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 16, 09:36)
cela galva dedi i mikrobange ir viskas,tik serdi biski reik ispjauti,jei mazai 10min,dar keliom min idedi.lapai minksti gaunas,o ir laiko daug susitaupo.as dabar visada tik taip darau.

aš dar idedu kopūstą į maišelį, tai ten garuose jis ir šunta ax.gif
Atsakyti
sveikutes,va paprastas patiekaliukas,karbonadas su virtais ryziais(su suriu)ir tirstu zaliu padazu(is zaliu zieneliu ir sparagu,kur buna pirk saldyti)
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 01 16, 09:47)
thumbup.gif  geras,reikės pabandyti

O aš nepripažįstu mikrobangių - per daug jau kenkia sveikatai jose gamintas maistas, tai kopūstą apdoroju senuoju būdu - dideliam puode apverdu, įpylus šiek tiek obuolių acto. Gal laiko atžvilgiu tai užtrunka gerokai ilgiau, bet kopūste išlieka bent jau šiek tiek naudingų medžiagų... didis.gif

Bet šiaip balandėliai tai pasakiški.... Ir karbonadas apetitiškai atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 16 sausio 2009 - 16:53
QUOTE(rika3 @ 2009 01 16, 16:10)
sveikutes,va paprastas patiekaliukas,karbonadas su virtais ryziais(su suriu)ir tirstu zaliu padazu(is zaliu zieneliu ir sparagu,kur buna pirk saldyti)

oj va tas padažas sudomino mane thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2009 01 16, 16:10)

rolleyes.gif skanu
Atsakyti
cia paprasciausias baltas padaza is miltu ir pieno,bet pirmiausia truputi pavariau darzoves ant sviestuko pakepinau ir su blenderiu sutryniau,ir viska sudejau i ta balta padaza,pagardinau prieskoniukais thumbup.gif
Atsakyti
Geras žalias padažiukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 01 16, 13:06)
aš dar idedu kopūstą į maišelį, tai ten garuose jis ir šunta ax.gif

jokiu būdu negalima dėt plastikinių maišelių į mikrobangę, nes išsskiria kažkokius tai reikalus baisius tik specialiai mikrobangej skirtuose indukuose galima kaitint, rode labai baisia laida moksliniais tyrimais pagrįsta tiksliai nepasakysiu kokie ten reikalai išsiskiria, bet aš irgi buvau megėja išėmus iš kameros mėsa su maišeliu atitirpdyti. Gerai paieškojus internete būtų galima rast kas ten daros, bet esmė, kad tikrai negalima plastikinių maišelių kaitint schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2009 01 16, 08:10)

labai dailu wub.gif
Atsakyti
sveikos. turiu klausimą. tuoj žadu šaut savo kibinus negražiuosius :karsta:Gamintus pagal youtube receptą. ir TIKRAI nereikia patept skardos? nes aš be popieriaus kepu.. bijau, kad prisvils.. unsure.gif laukiu kuo greitesnių atsakymų. AČIŪ.
Papildyta:
Na va, neiks nepadeda. verysad.gif Nu darau, kas bus tas. Netepsiu skardos.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Šešėlio_Mirtis*~: 16 sausio 2009 - 18:35
QUOTE(*Šešėlio_Mirtis*~ @ 2009 01 16, 16:39)
sveikos. turiu klausimą. tuoj  žadu šaut savo kibinus negražiuosius :karsta:Gamintus pagal youtube receptą. ir TIKRAI nereikia patept skardos? nes aš be popieriaus kepu.. bijau, kad prisvils.. unsure.gif laukiu kuo greitesnių atsakymų. AČIŪ.
Papildyta:
Na va, neiks nepadeda.  verysad.gif  Nu darau, kas bus tas. Netepsiu skardos..  blink.gif

Geriau patepk,nes tikrai prikeps.
Atsakyti