Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Muske @ 2009 01 11, 15:15)
Geriausias padazas kugeliui - grietinele su megstamais prieskoniukais  thumbup.gif  Musu seimyna tik toki ir tevartoja. Kaime isvis plokstaini valgo be nieko, i mus keistai ziuri kai grietines prasom smile.gif


Nu ir gerai. Valgysim tokį irnesakyk.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 11, 12:57)
kadangi visur plink krize ir visi sneka, kad reikia taupyti, tai ir mes nusprendeme valgyti "siek tiek" maziau ir vietoje keturiu kulseliu kepeme tik viena unsure.gif  nedidele "kulsyte" hihihi.gif


puiki kulšytė, aš irgi kaip tik penktadienį tokia kepiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2009 01 11, 14:15)
Geriausias padazas kugeliui - grietinele su megstamais prieskoniukais  thumbup.gif  Musu seimyna tik toki ir tevartoja. Kaime isvis plokstaini valgo be nieko, i mus keistai ziuri kai grietines prasom smile.gif

o aš keistai žiūrėčiau kaip tik į tuos, kas be grietinės valgo, mes visada tik su grietine
Atsakyti
sveikos.
stai siandieniai pietus:
makaronu vamzdeliai idaryti farsu su surio ir grietineles padazu.
makaronu vamzdelius apviriau puode. tada apkepiau farsa, su prieskoniai ir svoguniuku. paskui i inda sudejau jau idarytus vamzdelius, padariau atskirai sviesto, grietines, grietineles, pelesinio surio. viska sudejus uzbarsciau fermentinio surio. skanaus.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šiandienos pietums buvo "naminis kebabas"
va čia foto, nes nemoku kitaip įkelti blush2.gif http://www.ipix.lt/desc/58479268/
Pirkau "Santa maria" tortilijas, tepiau padažu (majonezas+grietine+kečupas+smulkintasčesnakas),dėjau salotas(pekino kop.+pomidoras+agurkas+aliejus+druska+pipiras), toliau dėjau keptą faršą+ svogūno žiedelius(kaip šašlykui), ir vėl truputėlį minėto padažo http://www.ipix.lt/desc/88329255/
. sulenkiau, persmeigiau smeigtukais, ir trumpam į orkaitę.
Skonis,- thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
trauktines kebabas 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
oo, Indria, ačiū ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia retai ka idedu, bet si kart idesiu iprasta, bet man labai skanu patiekaliuka biggrin.gif nu labai jau jis paprastas blush2.gif

Vistos kojeles keptos keptuveje

Pamarinuojam vistos kojytes (taip vadinu, nes maisau kur blauzdeles, kur kulseles, siuo atveju turbut kulseles biggrin.gif). Keptuveje ant aliejaus apkepame jas. Uzdengiame dangciu, nes taskosi siek tiek. Patiekiau su keptomis bulvemis ir pekino kopustu salotomis su agurkais. Ir spec skysciu : virintas vanduo, cukrus, druska, actas, smulkiai pjaustytas cesnakas. Vis uzsipilam ant mesytes. Nu super skoni duoda thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 11 sausio 2009 - 18:27
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 11, 19:26)
spec skysciu

Aha, ta spec. skysti bigsmile.gif naudoju ir as, ne tik su kepta paukstiena skanu, bet ir orkaitej kepta mesyte, arba jei virtos lieka, tai uzpilu tuo skysciu, o sekancia diena salta valgom wub.gif

Kebabai irgi labai skaniai atrodo wub.gif

Papildyta:
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 11, 16:17)
pelesinio surio.


Koki pelesini naudojai?Jautesi skonis jo? 4u.gif
Atsakyti
visu pirma- aciu uz nauja tema
visu antra- uch, kaip skaniai per pora dienu prikepet.. blink.gif
Atsakyti
Mūsų vakar dienos vakarienė - karpis 4u.gif
Paprasta, bet labai skanu ax.gif

user posted image

Parsinešėm šviežią karpį, sutvarkėm ir su mėgstamais prieskoniais pamarinavom apie 30 min. Po to pavalioti miltuose ir į keptuvę. Iš viršaus susdaro tokia plutelė, o viduj lieka šlapias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenaa: 11 sausio 2009 - 21:05
Noriu karpio, labai jį mėgstu smile.gif

Kebabas ir kulšelė thumbup.gif

Gal pasiūlyti egzotikos biggrin.gif
Bebro uodegą marinuojame apie savaitę šaldytuve suprieskoniuotą( druska, pipirai, žvėrienos prieskoniai, daug pjaustyto česnako, kmynų, baziliko, mairūno), retkarčiais ją pavartome.
Po to ją 1 val pakepame orkaitėje, įdėję į kepimo maišą, ir jau galime ją nešti rūkyti smile.gif Valgome ir karštą ir šaltą su marinuotom daržovėm, juoda duona.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaP: 11 sausio 2009 - 21:32