Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Elena @ 2009 01 14, 09:06)

Žiedinio kopūsto galvą nuvalyti, nuplauti ir virti visą 10 min pasūdytame vandenyje. Išgriebti ir ataušinti. Paruošti faršą pagal skonį.Gatavą faršą sukaišioti tarp kopūsto žiedynų. Susukti į folgą ir kepti orkaitėje  apie 50-60 min.Prieš kepimo pabaigą folgą nuimti ir pabarstyti tarkuotu sūriu.Galima paruošti padažą pagal skonį.

Va sita dalyka seniai ruosiuosi isbandyti thumbup.gif
Atsakyti
Jezau, pagailekit manes. Zmonems dirbti reik lotuliukas.gif , o mano mintis viena, kaip as namuos kopijuosiu jusu pateiktus patiekalus blush2.gif
Atsakyti
[color=purple]Labukas darbininkės  4u.gif Šaunuolės, vis gaminat, dirbat  smile.gif Aš irgi gaminu....bet va laiko rast čia įdėt nelabai turiu...Labai sunkiai metai prasidėjo (čia aš apie darbą)....Bet manau kaip nors viskas sustos į savo vietas ir aš galėsiu dažniau ateit pas jus...ne tik ateit bet ir ką nors atsinešt  biggrin.gif Na šiandien biški atsinešiau  mirksiukas.gif

Žiedinio kopūsto galvą nuvalyti, nuplauti ir virti visą 10 min pasūdytame vandenyje. Išgriebti ir ataušinti. Paruošti faršą pagal skonį.Gatavą faršą sukaišioti tarp kopūsto žiedynų. Susukti į folgą ir kepti orkaitėje  apie 50-60 min.Prieš kepimo pabaigą folgą nuimti ir pabarstyti tarkuotu sūriu.Galima paruošti padažą pagal skonį.

user posted image

Va čia kažkas naujesnio ir nesudėtinga thumbup.gif
Atsakyti

nu šaunuolė, mane ir sužavėjo tas žiedinis kopūstas thumbup.gif
Atsakyti
ELENA!!!!!!!!!!!!!! super duper! saunuole, medalio verta 4u.gif 4u.gif 4u.gif ziedinis kopustas atrodo fantastiskai thumbup.gif
Atsakyti
Koks idomus ziedinis kopustas bigsmile.gif bus isbandyta rolleyes.gif
Atsakyti
Žiedinis kopūstas thumbup.gif
Atsakyti
oi Elena, jau sugrizai tai su trenksmais wub.gif wub.gif
be galo skanu...
pasiilgom taves wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oi,Elena,Elenyte,ir kam gi tu taip suerzinai zmogelius nono.gif Sitokio maisto pridejus!!!!
Atsakyti
Elenyte zmonyte biggrin.gif , kur buvai isejus, palikus mus, bet tiek to, atleidziam rolleyes.gif , nes tu gali tokio gerio atnesti, kad akys beziurint gali iskristi clap.gif clap_1.gif essen.gif good.gif
Atsakyti
Elena, apšalau visiškai wub.gif Jau taip viskas skanu ir nuotraukos tokios skanios, net kvepia viskas biggrin.gif Ir ta idėja su žiediniu kopūstu man irgi labai patiko, išbandysiu būtinai thumbup.gif Šaunuolė tu clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivaiva: 14 sausio 2009 - 18:53
Elenute, koks sumanumas, koks grozis!!!!
user posted image
Atsakyti