QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 13, 22:57)

2 valandas???? man po 10 minuciu jie jau dega

oi neisivaizduoju, nieko jiems nenutinka? dvi valandas kepti? oi kaip sunku patiketi...
ir kaip su tuo skrebuciu su suriu. ta prasme paemi surio ant batono riekeles, apkepi, kad priliptu kaip suprantu tas suris. ar atskirai uzbarstyt ant skrebucio. o kaip valgoma? tas skrebutis su saukstu atsignybia ar kaip
nesijuokit labai, as jau buvau susidomejusi gustavo sriubyte svogunine, o cia isvis galvele apsuko, reiks kada pabandyt
Taip butent, dvi valandas, nemaziau, kitaip sriuba nebus tikra prancuziska, nes svogunai neigau reikiamo karameles skonio, o tai yra butinas dalykas. as sia sriuba viriau kokius 4 kartus, na, nei karto man nesusvilo, aisku, reikia ziureti, ir vis pamaisyti, i pabaiga maisyti nuolat, kepti ant mazos ugnies, baigiant kepti svogunai buna tamsiai rudos palvos, kaip karamele.
O su skrebuciais tai darau taip. Dedu keturkampiuka baltos duonos i tosteri, paskrudinu, tada ant jo dedu rieke surio, viska i lekstes dugna ir uzpilu sriuba. Atsignybiama saukstu.
Ziuriu, mano ideta nuotrauka kazkodel neatsidaro

bandau tada nuoroda ideti, ten viskas smulkiai aprasyta su vaizdine informacija.
SVOGUNU SRIUBA
Labai rekomenduoju pabandyti pasigaminti, as tai atsinesu DVD i virtuve, pasileidziu filma ir vis pamaisau tuos svogunus, tai neprailgstal laikas