Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 01 13, 14:44)
Kepiau siandien is mielines ir bemieles sluoksniuotos teslos pyragelius. Kur su mieline tesla - marinuotu kopustu idaras, bemiele - obuolys, cukrus, cinamonas.
Paprasta ir skanu smile.gif

Ach, kaip as tu su obouliu noreciau! Pamenu mama mano kepdavo pries daugybe metu! Man visokie mieliniai lietuviski patiekalai laaabai patinka, labai pasiilgstu... mirksiukas.gif

QUOTE(deimapov @ 2009 01 13, 20:56)
ŠVILPIKAI
user posted image

Ir svilpikai kaip skaniai atrodo. a net nezinau ar ju kada net valgius...bet zinau apie ka jie thumbup.gif niam niam, tikrai!
Atsakyti
..mane suviliojo balandukai su varshke..seniai vis svajoju pabandyt 4u.gif
Atsakyti
Kepti varsketukai - varske, miltai, kiausiniai, pienas, cukrus. Viska sumaisome ir kepame smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 13, 21:08)
Nu pagaliau jau ir as nuo puodu atsitraukiau karsta.gif O stai iar mano kalakutienos troskinys ir makaronai garnyrui blush2.gif

na labai jau appetitnai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 13, 22:57)
blink.gif 2 valandas???? man po 10 minuciu jie jau dega  biggrin.gif  oi neisivaizduoju, nieko jiems nenutinka? dvi valandas kepti? oi kaip sunku patiketi...
ir kaip su tuo skrebuciu su suriu. ta prasme paemi surio ant batono riekeles, apkepi, kad priliptu kaip suprantu tas suris. ar atskirai uzbarstyt ant skrebucio. o kaip valgoma? tas skrebutis su saukstu atsignybia ar kaip  rolleyes.gif
nesijuokit labai, as jau buvau susidomejusi gustavo sriubyte svogunine, o cia isvis galvele apsuko, reiks kada pabandyt ax.gif



Taip butent, dvi valandas, nemaziau, kitaip sriuba nebus tikra prancuziska, nes svogunai neigau reikiamo karameles skonio, o tai yra butinas dalykas. as sia sriuba viriau kokius 4 kartus, na, nei karto man nesusvilo, aisku, reikia ziureti, ir vis pamaisyti, i pabaiga maisyti nuolat, kepti ant mazos ugnies, baigiant kepti svogunai buna tamsiai rudos palvos, kaip karamele.
O su skrebuciais tai darau taip. Dedu keturkampiuka baltos duonos i tosteri, paskrudinu, tada ant jo dedu rieke surio, viska i lekstes dugna ir uzpilu sriuba. Atsignybiama saukstu.
Ziuriu, mano ideta nuotrauka kazkodel neatsidaro g.gif bandau tada nuoroda ideti, ten viskas smulkiai aprasyta su vaizdine informacija.


SVOGUNU SRIUBA

Labai rekomenduoju pabandyti pasigaminti, as tai atsinesu DVD i virtuve, pasileidziu filma ir vis pamaisau tuos svogunus, tai neprailgstal laikas lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas darbininkės 4u.gif Šaunuolės, vis gaminat, dirbat smile.gif Aš irgi gaminu....bet va laiko rast čia įdėt nelabai turiu...Labai sunkiai metai prasidėjo (čia aš apie darbą)....Bet manau kaip nors viskas sustos į savo vietas ir aš galėsiu dažniau ateit pas jus...ne tik ateit bet ir ką nors atsinešt biggrin.gif Na šiandien biški atsinešiau mirksiukas.gif

Bulvinis blynas (banalus toks aišku, bet parodau).Į bulvių tarkius nieko nededu.Druska,pipirai ir sutarkuoju kartu svogūną didelį...

user posted image

Burokėlių salotos su graikiškais riešutais.Burokėlius sutarkuojame, riešutus susmulkiname, išspaudžiame biški česnako ir viską išmaišome su majonezu.

user posted image

Upėtakis orkaitėje.Upėtakį pamarinavau su prieskoniais.Ant folgos sudėjau stambiai pjaustytą svogūną, ant jo padėjau upėtakį, ant viršaus morkas ir biški majonezu sutepiau. Kepiau orkaitėje apie 40 min.Padažui:špinatus smulkiai supjaustyti, pabarstyti druska,keptuvėje ištirpinti sviestą, suberti miltus ir truputį pakepinti. Supilti grietinėlę, sudėti špinatus, krapus. Trumpai patroškinti.

user posted image

Troškintos morkytės.Morkas apkepinu ant sviesto, įpilu sultinio ir troškinu kol suminkštės.Prieš pabaiga pilu grietinėlę, įdedu žalumynų.Labai tinka garnyrui prie vištienos.

user posted image

Jūratės kotletas su bulvių košė.Vištienos faršą paruošiame kaip kotletams.Batoną supjaustome pagaliukais, apvoliojame kotletus su jais ir kepame orkaitėje.

user posted image

Žiedinio kopūsto galvą nuvalyti, nuplauti ir virti visą 10 min pasūdytame vandenyje. Išgriebti ir ataušinti. Paruošti faršą pagal skonį.Gatavą faršą sukaišioti tarp kopūsto žiedynų. Susukti į folgą ir kepti orkaitėje apie 50-60 min.Prieš kepimo pabaigą folgą nuimti ir pabarstyti tarkuotu sūriu.Galima paruošti padažą pagal skonį.

user posted image

Kalakutienos kumpis.Nupirkau tokį nemaža, užmarinavau su prieskoniais ir iškepiau orkaitėje.Padažui bruknių uogienė smile.gif

user posted image


SORRY, PER DIDELĖS NUOTRAUKOS...PASITAISYSIU KITĄ KARTĄ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 14 sausio 2009 - 09:08
Nu apsiseiliojau visa nuo pat ryto nuo tokių vaizdų thumbup.gif , Suuuuuuuper šeimininkė, Elena thumbup.gif Čia tiek per vieną dieną prigaminta g.gif
Atsakyti
Eina sau, pavarei tu čia doh.gif thumbup.gif
čia turbūt savaitės meniu biggrin.gif

man labai patiko tas bulbinis blynas thumbup.gif
Atsakyti
Nu Elena nu tu duodi karsta.gif tiesiog fantastika drinks_cheers.gif manau tas ziedinis kopustelis su farsu mano seimynai patiktu net labai wub.gif reiks isbandyt ar ka mastau.gif
Atsakyti
Elena thumbup.gif
ypac ziedinis kopustas wub.gif
Atsakyti
Viskas super, bet ziedinis kopustas ir bulvyniai blynai - super thumbup.gif
Atsakyti
vau kiek prigaminus thumbup.gif
Atsakyti