Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk pats!

QUOTE(auriux's @ 2009 06 21, 08:40)
Sveiki,
man asmeniškai reitų patarimų apie balkonų remontą...kaip išsiremontuoti pačiam... ax.gif

Platoka tema- gal galima kiek susiaurinti (ką planuojate daryti, ir ar tai daugiabutis).

Gal rasite kokių tai idėjų savam balkonui.
Atsakyti
Gal patartumėt kaip pačiai moteriškei pasigražinti vonią? blush2.gif Gal kokius rekomenduotumėt tapetus ar kažką?... Kokiais dažais reiktų dažyti lubas?....
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2009 06 21, 16:51)
Gal patartumėt kaip pačiai moteriškei pasigražinti vonią?  blush2.gif Gal kokius rekomenduotumėt tapetus ar kažką?... Kokiais dažais reiktų dažyti lubas?....

Vėlgi- tema be galo plati. O nežinant konkrečios situacijos- praktiškai "Misija neįmanoma". Nuotrauka, ar kas tai panašaus- būtų bent koks tai orientyras.

Realiai galiu tik užvesti ant kelio. Be konkretaus varianto- paklaidžioti tektų pačiai:
Google (tame tarpe video).
Google vaizdai.
Google.
Google vaizdai.

Leisiu sau truputi paimprovizuoti šia tema:
* Vonios (kaip ir viso buto) įrengimas- absoliutus impresionizmas. Mano subjektyvia nuomone, jei įėjus į patalpą, ji nesukelia kokių tai jausmų, o įspūdžio nesugebama apibūdinti vienu žodžiu- darbas yra nepavykęs. Detalės, sukūrusios šį įspūdį, turi atsiskleisti tik ilgainiui (kad greitai neatsibostų).
* Pas mus vonios kambariai retai įrenginėjami kaip "relakso" patalpa. Dėl įvairių priežasčių, dažniausias standartas- "operacinė". Mano subjektyvia nuomone: kiekviena patalpa turėtų "atidirbti" įdėtus pinigus- kurti emocijas.
* Jei vietoje to, kad nusikopijuotumėte kokį tai internete rastą pavyzdį, kviečiatės dizainerį- iš jo verta paimti tik pačią idėją. Jei nepridėsite ko tai nuo savęs (netapsite Monė savo būstui)- rezultatas tikrai nebus 100 % Jus tenkinantis.
* Visiškai subjektyvi nuomonė- nemėgstu dušo kabinų. Nebūtinai tai turėtų būti kas tai tokio dydžio, tačiau panašus variantas tilptų vietoje standartinės vonios, tuo pačiu iš esmės pakeistų patalpą. "Savadarbio" dušo privalumas- nereiks atsidarinėti durų, kad pasikelti nukritusį muilą. Be to- tokiame duše bus vietos nugarą trinančiam blush2.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVOY: 21 birželio 2009 - 22:41
ax.gif ta va, mano balkonas daugiautyje, nedidelis ir neįstiklintas. Reiktų išsiremontuot, kad būtų švaru ir tiek... grindis kuo išklot ir aplamai kokias medžiagas naudot, kad neijotų drėgmės...
Atsakyti
Konkretaus atsakymo apie vonios remontą neradau g.gif Man aktualu kaip aš pati galėčiau pasigražinti vonią, o ne įvairūs išvedžiojimai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 22 birželio 2009 - 19:39
QUOTE(auriux's @ 2009 06 22, 19:21)
ax.gif ta va, mano balkonas daugiautyje, nedidelis ir neįstiklintas. Reiktų išsiremontuot, kad būtų švaru ir tiek... grindis kuo išklot ir aplamai kokias medžiagas naudot, kad neijotų drėgmės...

"Papigiaiskas patarimas" kur lubos, nusipirk permatoma danga (tokia plastmasine, formos kaip siferis ir kaip stikline), ja kampu pritvirtink prie kaimyno grindu (nuolydis tam kad nubeginetu vanduo nuo kaimyno balkono).
O i balkono dugna nusipirk papigiaisko linoleumo, ir juo isklok. Manau sukisi i toki zveriska remonta kokius 200-300Lt bet bus ramu ir grazu.
Medziagu spalva ir kokybe tamstos jau skonio reikalas.
P.S. kadangi visi statybininkai tyli, pasiuliau savo paprasciausia varianta drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2009 06 22, 20:36)
Konkretaus atsakymo apie vonios remontą neradau  g.gif Man aktualu kaip aš pati galėčiau pasigražinti vonią, o ne įvairūs išvedžiojimai...

Tokio dalyko lengvai nerasit. Tai gana abstraktu ir nera techninis dalykas kuris pritaikytas kazkokiems standartams ar pan.
Siulau imti kiekviena puslapi ir atskirai nagrinetis.
PVZ voniu restauravimas, kokia vonia galite tureti
http://voniosrestaur...echnologija.php
Dvarcioniu keramika, kokias plyteles prie jos galite pritaikyti, bei tuo paciu paziureti i kitokius vonios isplanavimus
http://www.keramika....dex.php?lang=lt
Dar kokiu menkniekiu parduotuviu, kaip papildomai pasipildyti menkniekiais vonia.

Ideju isplanavimui is kokios domus galerijos:
http://www.domusgalerija.lt

ir t.t., t.t. tik mokekit "knistis" ir pasisavinti kas reikalinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2009 06 21, 17:51)
Gal patartumėt kaip pačiai moteriškei pasigražinti vonią?  blush2.gif Gal kokius rekomenduotumėt tapetus ar kažką?... Kokiais dažais reiktų dažyti lubas?....

Jei kalbat apie tapetus, tai galima speti, kad siuo metu sienos dazytos, tai jums reikes susiurkstinti senus dazus, nugruntuoti ir tapetuoti jei norit tepetuoti. jei norit dazyt, sienas paruosti reikes kruopsciau: susiurkstinti senus dazus, glaistuoti (o jei reikia tai pirmiausia tinkuoti skyles), gruntuoti ir tada dazyti. As jusu vietoje turbut klijuociau plyteles.. tikrai nesudetinga (pati bandziau smile.gif ), na pjaustyt nebandziau, bet manau galetumet. Lubas jei norite dazyti, tai dregnom patalpom skirtais dazais, o lubu paruosimas, kaip ir sienom. o visu situ dalyku rasite visose statybinemis medziagomis prekiaujanciose parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2009 06 23, 13:00)

http://www.keramika....dex.php?lang=lt
Dar kokiu menkniekiu parduotuviu, kaip papildomai pasipildyti menkniekiais vonia.

Ideju isplanavimui is kokios domus galerijos:
http://www.domusgalerija.lt

ir t.t., t.t. tik mokekit "knistis" ir pasisavinti kas reikalinga  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Patarimų daug ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaitaite @ 2009 07 01, 15:01)
Jei kalbat apie tapetus, tai galima speti, kad  siuo metu sienos dazytos, tai jums reikes susiurkstinti senus dazus, nugruntuoti ir tapetuoti jei norit tepetuoti. jei norit dazyt, sienas paruosti reikes kruopsciau: susiurkstinti senus dazus, glaistuoti (o jei reikia tai pirmiausia tinkuoti skyles), gruntuoti ir tada dazyti. As jusu vietoje turbut klijuociau plyteles.. tikrai nesudetinga (pati bandziau smile.gif ), na pjaustyt nebandziau, bet manau galetumet. Lubas jei norite dazyti, tai dregnom patalpom skirtais dazais, o lubu paruosimas, kaip ir sienom. o visu situ dalyku rasite visose statybinemis medziagomis prekiaujanciose parduotuvese.

Ačiū labai. Tik vis mąstau, kokiais tapetais reiktų tapetuoti sienas, nes dar niekur nemačiau tapetuoto vonios kambario... ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2009 07 01, 16:33)
drinks_cheers.gif Patarimų daug ačiū drinks_cheers.gif

Kaip sakoma i sveikata wink.gif
Atsakyti
turiu klausimeli blush2.gif . kaip pasidaryti sildomas grindis vonioje?
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2009 07 03, 01:33)
turiu klausimeli  blush2.gif . kaip pasidaryti sildomas grindis vonioje?

Name ar bute?
Atsakyti