EVOY, atsiprašau jei Jūs įžeidžiau, gal grubokai aš čia... Jei čia ir būtumėte sustojęs- mano akyse būtumėte pakilęs iki neregėtų aukštumų. Dabar...
bet ar taip reikia pristatinėti produktą? Per SM forumą? Na gal neprisistatinėkite motina Teresa: šiek tiek juokingai atrodote- tiesioginė nuoroda į svetainę iš Jūsų "dosje" dingo tik šiandien. Kam apsimetinėti, kad nežinote "Supermamos" Alexa lankomumo reitingo/potencialo- turite vieną geriausiai Google pritaikytų svetainių.
Jau esu minėjęs, kad SM savo verslo praktiškai neminiu, o "dirbu barteriu"- keletas patarimų, mainais už tuos kelis tūkstančius lankytojų. Tais patarimais ir apsiribočiau- valanda kita prie kompiuterio, siūlo šimtais kartų daugiau lankytojų, nei visi mokami baneriai kartu sudėjus. Tačiau iš tiekos forumo lankytojų, keliems asmenims reguliariai neįtinka mano persona. Guodžia tik tai, kad konfliktai su jais, mano svetainės dienos lankytojų skaičių bent jau padvigubina (kartais iki keturių kartų). Taip kad: didelis AČIŪ Jums, Paliukui ir xxx (nesinori prisišaukti nelaimės)- puikiai atliekate nemokamų banerių darbą
.
Aš savo verslo čia nepristatinėju ir konkurentų nedergiu, tik rašau ką galvoju Na gal šiek tiek koketuojate
. Apie tiesioginį nuorodą jau minėjau, o mane "kabinat"
jau ne pirmą kartą- vis su ta pačia "utopija" ir "kosmosu". Tai tik iliustruoja Jūsų požiūrį į kvalifikacijos kėlimą: "kam?- jau ir taip viską žinau". Deja- mokytis dar teks visą likusį gyvenimą, ir rekomenduočiau geriau iš svetimų klaidų.
Lendant į visas skiltis Kaltas- turiu šiek tiek daugiau patirties ir praktikos. Kai "išdaviau" masyviąją statybą, kur ją daugiau dėti- gal SM kam pravers
. O kuo gi tai trukdo Jums asmeniškai
? Ir kam kankinatės skaitydamas
? "Lendu" tik į kelias temas. Didžioji dauguma temų visiškai nedomina: pvz. tik šio konflikto "teisėjas" Paliukas priverčia apsilankyti katilų temose.
žūtbūt mėtyti nuorodas į filmukus? "Juk tai elementaru, Vatsonai"- geriau vieną kartą pamatyti. Atidžiau pasiskaitykite savo (ar mano) patarimus- ar pirmą kartą susidūręs su statybomis žmogus, visada supras, apie ką šnekama? Kas čia blogo, jei žmogus akivaizdžiai pamatys, kaip pvz. atrodo koks nors "stebuklingas" šiltinimo variantas po n metų eksploatacijos, o ne priims sprendimą, aklai remdamasis pardavėjo "pasakomis"?
Konkrečiai ir sakykite turiu ten ir tiek, jei nori kainos paskambink Paliuko pavyzdžiu atsidarinėti SM e-parduotuvės nesiruošių- nemanau, kad tai labai etiška. Be to- dalyvavimo SM tikslas visai kitas.
Visi jau čia žino apie Jūsų siūlomas putas, bet jei Jums taip jos patinka Neapverskite aukštyn kojomis. Nutylėčiau, jei savo svetainėje ne prisistatinėtumėte vos ne geriausiu "karkasininku" Lietuvoje, o vos ne kiekviename Jūsų poste SM- "Norvegijoje dariau taip" (suprask- kitaip negalima). Skirtingai nei Jūs, gerai žinau karkasinės statybos trūkumus: nesunkiai galėčiau mūsuose įprastą standartą "išdėti į šuns dienas", pasiremdamas ne kokia tai mistine vieno žmogaus patirtimi, o statistiką, universitetų ruoštomis ilgamečio monitoringo ataskaitomis, testavimo rezultatais- prie kiekvieno teiginio pridėdamas garsiausio profesionalo pavardę. Kadangi tuos trūkumus žinau- tai ir ieškau jau pramintų kelių, kaip juos kompensuoti, bei kistelėti "karkasą" aukščiau "mūro". Termoputos- tik vienas iš būdų.
Kad visai nenukrypti nuo temos:
Kiekvieną europietį guodžiantis vaizdas: laimė, kad naftos pinigai keliauja ne į dar kelių "Azijos tigrų" atsiradimą, o nusėda tokių tipelių kišenėse. Keista, kad nejauti jokio pavydo- tik užuojautą:
http://www.youtube.c...feature=relatedPastaruoju metu dažnokai aplankau "žaliųjų" saitus- gal dar kam tai įdomu:
http://planetgreen.d...leId=1587971659