QUOTE(katyte @ 2009 01 18, 13:40)
Aš tai svarstyklė. Tėtis šaulys, mama vandenis. Su tėčiu sutariu nuostabiai, mama kartais lepteli, kad aš jau pradedu pavydėt,kad jūs taip, visur kartu važiuojat, sprendžiat visokius reikalus vienas už kitą gyvybę galit atiduot.
Na o su mama tai esu kaip draugė, išsipasakojam viena kitai viską, bet va buna taip,kad galim ir viena kitai gerkles perkąst...tiek susipykstam,kad mama dažniausiai į ašaras puola.
O aš nors ir žinau,kad pati kalta nei pro kur neatsiprašysiu jos, laukiu kol pati mane pradės kalbinti ir atsiprašinėti.
Tai va, tokia dažnai per daug principinga būnu ir viską ką manau rėžiu į akis.
Ir šiaip jei žmogus koks nepatinka negaliu net būt kartu vienoj patalpoj, tada geriau apsisuku ir pasišalinu iš ten, dažnai manęs dėl šitokio dalyko daug kas nesupranta.
Man ir buna, mama ka nors pasako o man nepatinka as taip supykstu,
kad pradedu jai priekaistaut ir susipykstam arba dar del ko nors susipykstam
ir nesisnekam buna savaite, buna 2 dienas , o kartais ir 2 sekundes, 5 min. O kai susipykstam tai dazniausiai ji verkia,
man ir buvo karta kai verkiau.
ivairiai. Man ir labiau patinka kai ji pradeda kalbeti, tada jauciuos geriau, bet ne as, nors kai reik kazko tai as ir pradedu. Kai man vyras ka nors pasako ar padaro ne taip kai as noriu ir man nepatinka tai ir uzpykstu, o jis man pradeda pataikaut, pradeda teisintis,
nes supranta, kad uzpykau, nes jis ir daznai supyksta ant visu del menkniekio. Jis mergele - sako kad mergeles per daug viska ima i sirdi.As ir su nepatinkanciu zmogumi negaliu but vienoj patalpoj - man bloga nuo jo ir vis bandau rasti priezasti dingt is ten. As manau kad su visais galima susipykt. Kai mokianaus psichologija tai sake, kad bet kuris zmogus konfliktuoja, nes jei nkomfliktuoja tai jame kaupiasi viskas , kol galiasiai pratruksti. Tai va cia manau normalus rysis.
Papildyta:
Mano mama zuvys, tetis saulys, brolis vezys, as svarstykles, o vyras (
) mergele. Taip su visais sutariu. Su mergaite puikiai sutariu. Su mama sako, kad su zuvim svarstykles kaip pasakoj, bet buna visko ir geru dienu ir blogu. Bet siaip su ja pasisnekam kaip drauges pasipasakoju daug ka ko kitam tikrai nepapasakosiu. Su sauliu ir visko buna. O su veziu tai karas .