Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai

QUOTE(mazyte @ 2009 03 01, 10:39)
tai va, tenka parduot, nes nenoreciau kad i dovana sunenas labai nusiviltu ir gauti ta ko nebenori ne matyt .....
iki kovo 26 dar yra laiko, reiks kazka skubiai sumastit, beda ta kad jau niekuo jis nesidomi, kaip sesuo sako, pradejo zavetis zaidimais, kur loginio mastymo reikia, yra tokia galvosukiu parduotuve akropoli, reiks paziuret kas ten gero  g.gif  ir kainos kokios  g.gif

Manajam pas pazystamus labai MONOPOLIS patiko, tik gal kiek mazokas dar tokiam, nors jau neuzilgo 7m. Siap tai sachmatais ir saskem patinka zaist, vis teti kalbina lotuliukas.gif.
Atsakyti
user posted image

Toki lego konstruktoriu mes pirkom Kaune Molo parduotuvej,mokejom 40lt. O per kaledas kai norejau toki rinkinuka sunui dovanu nupirkt kaina 100lt. buvo,net ranka kazkaip nekilo pirkt,brangoka pasirode,kad dar keledeliu butu daugiau buve blush2.gif
Bet ir kainos lego doh.gif Smulkiu kaledeliu pavyko pigiau gaut,tai dabar ju dauk turi,bet dar mazas nelabai su jom zaidzia,su duplo geriau,bet,kad nedauk dar tu kaladeliu turi,reiks paieskot kur pigiau ju isigyti.
Atsakyti
QUOTE(Enriko mama @ 2009 03 01, 13:17)
user posted image

Toki lego konstruktoriu mes pirkom Kaune Molo parduotuvej,mokejom 40lt. O per kaledas kai norejau toki rinkinuka sunui dovanu nupirkt kaina 100lt. buvo,net ranka kazkaip nekilo pirkt,brangoka pasirode,kad dar keledeliu butu daugiau buve  blush2.gif
Bet ir kainos lego  doh.gif  Smulkiu kaledeliu pavyko pigiau gaut,tai dabar ju dauk turi,bet dar mazas nelabai su jom zaidzia,su duplo geriau,bet,kad nedauk dar tu kaladeliu turi,reiks paieskot kur pigiau ju isigyti.

Tai kad reali tokios gasrines kaina -apie 25 doh.gif eurus. Tai nenuostabu, kad 100Lt pas mus zaislu parduotuvese verysad.gif.
Atsakyti
O mano sunelis nezaidzia, net kai salia sedziu ir pati kazka delioju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mong @ 2009 03 01, 18:37)

Gal dar uzsinores, kai suzinos, kiek viso ko gero galima is kaladeliu padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2009 03 01, 13:43)
Manajam pas pazystamus labai MONOPOLIS patiko, tik gal kiek mazokas dar tokiam, nors jau neuzilgo 7m. Siap tai sachmatais ir saskem patinka zaist, vis teti kalbina  lotuliukas.gif.

ta va paziuresiu ka ten ta galvosukiu parduotuve siulo, matysiu ka pirksiu sunenui g.gif
Papildyta:

user posted image

ot ir man nereali ta kaina, 19.99 g.gif masciau gal sirenos kokios truksta, arsiaip kas , nu ne, viskas veikia thumbup.gif tiesiog gal gamintojas pigina g.gif as net naudotu uz tiek is ebay nenuperku doh.gif doh.gif doh.gif
pirkau policijos rinkini, bet jau galvoju nebeduosiu dukrai, jau turi atskira policijos, gaisrine dabar, ir greitaja, tad gal kas noretu g.gif
idejau i tem kur lego kaladeles parduoda .
Atsakyti
Bet kad tos temos man visai neberodo siandien, kur vien lego g.gif . Tik ta, kur KALADELES - lego, mega bloks...
O is ebay nebeperku naudotu lego( pirkau 4 kartus), nes vienas atsiunte labai nubrozdintas, murzinas duplo kaladeles ir tik puse to, kas parodyta buvo ir dar po 5 men... schmoll.gif ...O ir visgi brangokai gaunas, kai siuntima ir visa kita priskaiciuoji...
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2009 03 02, 19:13)
Bet kad tos temos man visai neberodo siandien, kur vien lego  g.gif . Tik ta, kur KALADELES - lego, mega bloks...
O is ebay nebeperku naudotu lego( pirkau 4 kartus), nes vienas atsiunte labai nubrozdintas, murzinas duplo kaladeles ir tik puse to, kas parodyta buvo ir dar po 5 men... schmoll.gif ...O ir visgi brangokai gaunas, kai siuntima ir visa kita priskaiciuoji...

Aš tai vis paperku per Ebay. Bet man tai kol kas sekasi neblogai. Aš prieš siūlydama aukščiausią kainą priskaičiuoju ir siuntimą, ta prasme, pažiūriu, kiek daugiausiai man apsimoka mokėti kartu su siuntimu, tai kol kas viskas thumbup.gif
Tai tikriausiai parašei super blogą feedback'ą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ad libitum @ 2009 03 06, 22:33)
Aš tai vis paperku per Ebay. Bet man tai kol kas sekasi neblogai. Aš prieš siūlydama aukščiausią kainą priskaičiuoju ir siuntimą, ta prasme, pažiūriu, kiek daugiausiai man apsimoka mokėti kartu su siuntimu, tai kol kas viskas  thumbup.gif
Tai tikriausiai parašei super blogą feedback'ą? smile.gif

As taip pat labai skaiciuoju, tik vokieciai greiciausiai kainas daug didesnes uzkelia neu uk. kartais vos ne kaip uz nauja gaunas... O tas ,,netasytas,, austras, kuris taip apsikiaulino, tai ta menesi gavo kruva neigiamu atsiliepimu, nors iki tol turejo tik teigiamus unsure.gif O atsiliepima rasiau ne as, o mano drauge Vokietijoje, pas kuria visi musu siuntinukai ir nukeliauja... O visais kitais pirkiniais, ir didesniais nei duplo, likome tikrai patenkinti drinks_cheers.gif.
Atsakyti
Vakar uzmaciau lego technik mini kraniuka uz 20Lt. Lyg ir nebloga kaina, lyginant su katalogais.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mong @ 2009 03 01, 18:37)

Gal tiesiog kantrybės trūksta. Nes, vaikai irgi, kaip ir mes. Vieniems labiau patinka krapštinėtis, kitiems visai ne biggrin.gif
Atsakyti