Negirdėjau apie "skruzdėlę"
QUOTE(zarazna @ 2010 03 15, 16:07)
Negirdėjau apie "skruzdėlę"
As tai savo maziui praeita savaite pirkau Lego duplo rinkinuka garazas ten su dviem masinytem ir atsuktuviuku. Tai sumokejau 159 lt.
O toks pat rinkinelis Lego pasaulis ir Rududu kainavo 249lt. Pristatymas kainavo tik 7lt. Zodziu dziaugiasi mano mazius o kartu ir as kad pigiau nusipirkom.
O del tu mazu lego zmogeliuku kur rase Natele tai maniskis taip pat veda is proto kiekviena diena klausineja kada as jam nupirksiu. Taigi teiravausi skruzdelei sake, kad tures nuo birzelio menesio.
Jeigu siaip uzsisakinejant kruvele nauju vien tik zmoguciu is uzsienio internet. parduot., tai apie 1 eur uz viena gaunas (cia be siuntimo).
Papildyta:
O tu rinkinuku su 4 zmoguciais ir smulkiais daikciukais geriausias variantas buvo Maximoj 35 Lt (kai nuolaida gera buvo, tai apsimokejo), o RImi 45 Lt padare, tai net su nuolaida brangokai gaunas...
Papildyta:
O tu rinkinuku su 4 zmoguciais ir smulkiais daikciukais geriausias variantas buvo Maximoj 35 Lt (kai nuolaida gera buvo, tai apsimokejo), o RImi 45 Lt padare, tai net su nuolaida brangokai gaunas...
QUOTE(Natele @ 2010 03 16, 17:38)
Jeigu siaip uzsisakinejant kruvele nauju vien tik zmoguciu is uzsienio internet. parduot., tai apie 1 eur uz viena gaunas (cia be siuntimo).
O kur konkrečiai tu užsisakinėjai?
QUOTE(zarazna @ 2010 03 17, 10:29)
O kur konkrečiai tu užsisakinėjai?
As neuzsisakinejau, bet peziurejau Lego.com. Jei nusiziuri kokia nebloga kainyte kokio lego rinkinuko, tai prie to pacio galima ir atskiru trukstamu detalyciu uzsisakyt. Kitaip, aisku vien smulkmenu siuntinejimasis brangokas gautus.
Tai, kad prašymas pas mane yra tik tų smulkmenėlių. Kitų matyt jau gana
QUOTE(Natele @ 2010 03 17, 14:43)
As neuzsisakinejau, bet peziurejau Lego.com. Jei nusiziuri kokia nebloga kainyte kokio lego rinkinuko, tai prie to pacio galima ir atskiru trukstamu detalyciu uzsisakyt. Kitaip, aisku vien smulkmenu siuntinejimasis brangokas gautus.
Jei uzsakineji tas detalytes is PICK A BRICK tai reik moket atskirai uz siuntima.Daro skirtinga uzsakyma
QUOTE(zarazna @ 2010 03 17, 16:01)
Tai, kad prašymas pas mane yra tik tų smulkmenėlių. Kitų matyt jau gana
Aš tai žadu palūketi birželio mėn.nes pagal Lego katalogėlį tie nauji žmogeliukai turi pasirodyti tik nuo birželio. Ten bus 16 naujų žmogeliukų klounas, kosmonautas, lankininkas ir kitokių.
Jų tikrai bus www.skruzdele.lt birželio pradžioje.
Dabar ten vyksta akcija jei prisiregistruoji gauni 10% nuolaidą visiems metams. Taigi prisiregistravau ir laukiam su mažium tų žmogeliukų.
QUOTE(Kristin @ 2010 03 17, 17:21)
Jei uzsakineji tas detalytes is PICK A BRICK tai reik moket atskirai uz siuntima.Daro skirtinga uzsakyma
Geras.. Negalvojau, kad taip. O kiek tada uz siuntima ima?
QUOTE(nemo1 @ 2010 03 17, 16:32)
Aš tai žadu palūketi birželio mėn.nes pagal Lego katalogėlį tie nauji žmogeliukai turi pasirodyti tik nuo birželio. Ten bus 16 naujų žmogeliukų klounas, kosmonautas, lankininkas ir kitokių.
Dabar ten vyksta akcija jei prisiregistruoji gauni 10% nuolaidą visiems metams. Taigi prisiregistravau ir laukiam su mažium tų žmogeliukų.
Taip, tik tie zmogiukai,bus pokuciuose,ta prasme ,kad kai pirksit nezinosit koki perkat ,gali but ,kad is 5 pokuciu papuls 3 vienodi ar kazkas panasaus, na laimes dalykas
QUOTE(Natele @ 2010 03 17, 18:40)
Geras.. Negalvojau, kad taip. O kiek tada uz siuntima ima?
Virs 3 svaru
QUOTE(Kristin @ 2010 03 17, 19:42)
Taip, tik tie zmogiukai,bus pokuciuose,ta prasme ,kad kai pirksit nezinosit koki perkat ,gali but ,kad is 5 pokuciu papuls 3 vienodi ar kazkas panasaus, na laimes dalykas
Virs 3 svaru
Virs 3 svaru
Geras šito tai aš nežinojau, ką gi pasirodo teks dalyvauti žmogeliukų loterijoje tik viena gera žinia, kad kažkoks žmogeliukas ten tikrai bus.
mamytės, gal susidūrėt, ieškau mažiui staliuko, radau gan neblogą variantą http://www.perkuvaik...ir-kedutes.html tik man klausimas iškilo, ar tikrai apvertus tą stalviršį kita pusė tinkama lego turim lego duplo, ieškojau pagrindų pirkt atskirai, o jei čia tiktų būtų super gyvai galimybės apžiūrėt staliuko neturim, nes prekiauja Vilniuje, tektų siūstis, gal kuri turit tokį staliuką, labai laukčiau komentarų