Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai

QUOTE(Mere @ 2010 02 01, 12:54)
cia yra ko tik sirdis geidzia ir zymiai pigiau man atrodo www.lego.com  4u.gif

Aciukas 4u.gif reiks ten pasidairyti. O is ten tiesiai i Lietuva siusncia ar ne, matyt teks per tarpininkes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2010 02 01, 12:58)
Aciukas 4u.gif  reiks ten pasidairyti. O is ten tiesiai i Lietuva siusncia ar ne, matyt teks per tarpininkes  4u.gif

as per Limcamca perku mirksiukas.gif super thumbup.gif
Atsakyti

Jungiuosi ir as, su savo chebra ,prie LEGO DUPLO gerbeju thumbup.gif .Prasidejo viskas ,nuo dovanu gauto lego duplo komplekto su traukiniu,kuris tutuoja ten visokiais balsais ,kai keiti zmogeliukus-vairuotojus.Ir kaip rusai sako-"paslo-pakatilo" biggrin.gif ...Siai dienai turime apie 900 detaliu,ir vis dar ne pabaiga... cool.gif. Tai mano vaiku, pats megstamiausias zaislas.Konstruoja ir 7 metu sunelis ir 4 dukryte.Turim nemaza kibireli ir smulkesniu lego,bet sunus siek tiek pakonstraves su jom,vel prie duplo gryzo doh.gif .Sako ,-man su duplo daug idomiau tongue.gif .Lietuvoje neperku,nes kainos nezmoniskos doh.gif ,viska perku ir siunciuosi is E-bay.Aukcijonuose ,pavyko ne viena rinkini ,uz labai gera kaina paimti cool.gif thumbup.gif .
Atsakyti
MEGA BLOKS 150lt.20 daliu
user posted imageHosted on Fotki
95lt.MEDINES KALADELES STATYTI,FORMELIU RUSIUOKLE METANT PRO DANGTI.75 kaladeles
310lt. LEGO CITY 7744 POLICIJOS NUOVADA.6-12metu vaikams.
Atsakyti
Elyd, cia draudziama deti skelbimus mirksiukas.gif . Laikykites taisykliu. Skelbimai tik skelbimu skyrelyje 4u.gif Nebent moderatoriu nepalankuma norit uzsidirbt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 04 vasario 2010 - 16:17
QUOTE(Moliuskas @ 2010 01 20, 17:36)
Maniškis kažkaip dėlioti pradėjo nuo kokių 2,2 metų. Ir dažniausiai ant kokio nors pagrindo dėlioja.
Va čia mūsų statybos. Statė MB, vyresnysis brolis, nu, ir mažius - kur pastatė, kur paardė lotuliukas.gif

Oho, koks grožis ir statinys blink.gif thumbup.gif wub.gif
Moliuskai, tavo dičkiui, šešeri?

QUOTE(uups @ 2010 01 30, 22:49)
ooo, sveiki istoje i kluba  drinks_cheers.gif  kazhkada skaichiavau,- mano vaikas turi virsh 30 traukiniu  blink.gif  Ish ju 5 lego,- 2 duplo su mygtukais, 2 be mygtuku ir 1 'City' su valdymu doh.gif

Nu, trisdešimt, tai žinokit dar ne riba rolleyes.gif lotuliukas.gif Reikia turėti vaiką tikrą traukinių maniaką, tada kai įeinat į jo kambarį akyse mirguliuoja nuo traukinių doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 02 09, 00:03)
Oho, koks grožis  ir statinys  blink.gif  thumbup.gif  wub.gif
Moliuskai, tavo dičkiui, šešeri?

Šešeri smile.gif Link septynerių ridenamės biggrin.gif
Paskutinė Lego Duplo meilė pas mus yra Little robots. Pirkau kaladėles ir multiką kartu, tai žiūri kiekvieną vakarą ir dirba abu net susilę lotuliukas.gif Aišku, kaladėlių tai abiems per maža hihihi.gif nes visados reikia TOS VIENINTELĖS, kurią tuo metu turi brolis lotuliukas.gif
Atsakyti
na mes irgi rašomės į mirtinų Lego mylėtojų gretas ax.gif užkietėję fanai, kaip sakant biggrin.gif geriausias turėtas dalykas - gaisrinės stotis, super thumbup.gif o dabar gimtadieniui nupirkom policijos stotį, nu ir dėžės dydis bigsmile.gif jau manau, kad bus anšlagas thumbup.gif mano vaikis tiek svaigo apie ją, o Kalėdoms negavo, tai tragedija namuose buvo blush2.gif gaus dabar gimtadieniui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 02 09, 09:36)
na mes irgi rašomės į mirtinų Lego mylėtojų gretas  ax.gif užkietėję fanai, kaip sakant  biggrin.gif geriausias turėtas dalykas - gaisrinės stotis, super  thumbup.gif o dabar gimtadieniui nupirkom policijos stotį, nu ir dėžės dydis  bigsmile.gif jau manau, kad bus anšlagas  thumbup.gif mano vaikis tiek svaigo apie ją, o Kalėdoms negavo, tai tragedija namuose buvo  blush2.gif gaus dabar gimtadieniui  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Ar, dar ilgai vaikui laukti?
Atsakyti
Limcamca, paskutinę žiemos dieną ir nė minute anksčiau cool.gif kada gimė, tada ir gaus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 02 09, 14:37)
Limcamca, paskutinę žiemos dieną ir nė minute anksčiau  cool.gif kada gimė, tada ir gaus  cool.gif

tai bus ispudis thumbup.gif ,
kazkaip tos dovanas iki gimtadienio ne tokios dziugios buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2010 02 09, 13:58)
tai bus ispudis  thumbup.gif ,
kazkaip tos dovanas iki gimtadienio ne tokios dziugios buna  4u.gif

tai jau tikrai. tokios dovanos anksčiau neduosim cool.gif bus įspūdis nerealus thumbup.gif
Atsakyti