Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai

QUOTE(xjurga @ 2009 02 13, 15:05)
Aš žadu iš čia siųstis ax.gif  dovaną krikštasūniui. Siųsiuos per tarpininkę  nes jie į Lietuvą tiesiogiai nesiunčia. Jokių muitų tada nebus, tik reikės sumokėti siuntimo iš parduotuvės iki tarpininkės mokestį (http://shop.lego.com/TermsPolicies/shipping_and_handling.asp) + 10 proc. tarpininkei ir siuntimo į Lietuvą mokestį - 7 Lt už kg.
Siuntimo iš parduotuvės iki tarpininkės mokestis dalinasi iš perkančiųjų skaičiaus (jei pirktume kelios). Na tikiuosi viską teisingai parašiau, nes tik vakar pati nagrinėjausi.
Šiaip paskaičiavau, kad tas konstruktorius kurį ruošiuosi pasrsisiųsti man kainuos beveik 200 Lt pigiau nei Lietuvoje  thumbup.gif

Aš norėjau pasiklausti patarimo. Galvoju gal kartu dukrai paimti antro gimtadienio proga Lego Duplo Deluxe Bridge Box http://shop.lego.com...?...n=392&d=104, bet suabejojau gal jis per daug berniukiškas? Ar jai jis idomus bus  g.gif

Aš tokį dukrai pirkau čia LT, jai labai patiko, ypač supynės smile.gif
Labai ačiū, kad surašei viską taip konkrečiai. Pasiskaičiuosiu, ir pažiūrėsiu, gal norėsiu siųstis. Jei ką, gal galėsiu tau AŽ parašyti ir paklausti, per kurią tarpininkę siunti?
Papildyta:
Man reikėtų paprastų kaladėlių.
Bet žiūriu, kad SOLD OUT....
Atsakyti
QUOTE(ad libitum @ 2009 02 13, 16:25)
Aš tokį dukrai pirkau čia LT, jai labai patiko, ypač supynės smile.gif
Labai ačiū, kad surašei viską taip konkrečiai. Pasiskaičiuosiu, ir pažiūrėsiu, gal norėsiu siųstis. Jei ką, gal galėsiu tau AŽ parašyti ir paklausti, per kurią tarpininkę siunti?

Ačiū už atsakymą 4u.gif O kiek maždaug jis Lietuvoje kainavo (įtariu, kad tikrai brangiau, ale vis tiek pasitikslinsiu).
Šiaip aš planuoju kelių dienų bėgyje užsisakinėti, tai jei sugalvosi prisijungti rašyk mirksiukas.gif

Ir dar norėjau paklausti, o ten rinkinyje esantis tas pagrindas pakankamo dydžio, ar reiktų iš karto kartu paimti ir didesnį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 13 vasario 2009 - 15:46
QUOTE(xjurga @ 2009 02 13, 15:39)
Ačiū už atsakymą  4u.gif O kiek maždaug jis Lietuvoje kainavo (įtariu, kad tikrai brangiau, ale vis tiek pasitikslinsiu).
Šiaip aš planuoju kelių dienų bėgyje užsisakinėti, tai jei sugalvosi prisijungti rašyk  mirksiukas.gif

Ir dar norėjau paklausti, o ten rinkinyje esantis tas pagrindas pakankamo dydžio, ar reiktų iš karto kartu paimti ir didesnį?

Už šitą rinkinį berods sumokėjau 180 Lt... Bet jį pirkau senokai.
Tas pagrindas iš didesnių, bet ne didžiausias... Mes jį naudojam "perdengimui" smile.gif

Dar noriu pasitikslinti, į Lietuvą 7 Lt už kg, ar 7 USD? galvoju, gal ne taip supratau...
Atsakyti
QUOTE(ad libitum @ 2009 02 13, 17:30)
Už šitą rinkinį berods sumokėjau 180 Lt... Bet jį pirkau senokai.
Tas pagrindas iš didesnių, bet ne didžiausias... Mes jį naudojam "perdengimui" smile.gif

Dar noriu pasitikslinti, į Lietuvą 7 Lt už kg, ar 7 USD? galvoju, gal ne taip supratau...

Iš tarpininkės į Lietuvą 7 Lt už kg.
Tarpininkės Limcaca puslapėlyje yra visa info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 13 vasario 2009 - 16:36
QUOTE(xjurga @ 2009 02 13, 16:35)
Iš tarpininkės į Lietuvą 7 Lt už kg.
Tarpininkės Limcaca puslapėlyje yra visa info.

Ačiū už atsakymą smile.gif
Matau, kad to rinkinio, apie kurį klausėt, nėra tam tinklapy, tai ir kainos nerodo. O kiek jis USD kainuoja?
Papildyta:
Aš tik dabar apsižiūrėjau, kad ji iš Anglijos siunčia. Kažkodėl supratau, kad mes apie JAV kalbam blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(ad libitum @ 2009 02 13, 17:45)
Ačiū už atsakymą smile.gif
Matau, kad to rinkinio, apie kurį klausėt, nėra tam tinklapy, tai ir kainos nerodo. O kiek jis USD kainuoja?
Papildyta:
Aš tik dabar apsižiūrėjau, kad ji iš Anglijos siunčia. Kažkodėl supratau, kad mes apie JAV kalbam  blush-anim-cl.gif

Taip iš Anglijos smile.gif JAV mane dominantis konstruktorius pats kainuoja brangiau, be to ir kg siuntimo kaina ne 7 Lt, o 14 USD.
O tas konstruktorius kur dukrai noriu pirkti man maždaug kainuos apie 145 Lt, tai galvoju, kad turėtų Lietuvoje brangiau kainuoti g.gif Reiks dar pasidairyti kokios čia jo kainos.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2009 02 13, 17:49)
Taip iš Anglijos  smile.gif  JAV mane dominantis konstruktorius pats kainuoja brangiau, be to ir kg siuntimo kaina ne 7 Lt, o 14 USD.
O tas konstruktorius kur dukrai noriu pirkti man maždaug kainuos apie 145 Lt, tai galvoju, kad turėtų Lietuvoje brangiau kainuoti  g.gif  Reiks dar pasidairyti kokios čia jo kainos.

Man atrodo, kad jis kainavo 200 Lt, bet aš su nuolaida nupirkau už 180 Lt.
Atsakyti
Merginos, mane irgi domintu kooperuotis ir siustis is Anglijos. Tik jauciu reik paskubeti, nes svaro kursas su kiekviena diena kyla.... jei ka rasykim man i AZ, nes ne visad tema seku.
Mane domina sitas didelis Lego City rinkinys ir turbut pada viena paimciau smulkiosioms Lego kaladelems:
http://shop.lego.com...?...;cn=153&d=9
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 13 vasario 2009 - 22:36
Nuziurejau pora smulkmenikiu, bet ju vienu siustis tikrai neapsimoka... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2009 02 14, 18:43)
Nuziurejau pora smulkmenikiu, bet ju vienu siustis tikrai neapsimoka... schmoll.gif

Tai va, man panašiai, pažiūrėjau, kad per mažai dalykų noriu...

Klausykit, gal galit patarti, ar mažos standartinės lego kaladėlės dedasi ant Lego duplo, ta prasme, ar dera jos tarpusavy?
Atsakyti
QUOTE(ad libitum @ 2009 02 15, 17:00)
Tai va, man panašiai, pažiūrėjau, kad per mažai dalykų noriu...

Klausykit, gal galit patarti, ar mažos standartinės lego kaladėlės dedasi ant Lego duplo, ta prasme, ar dera jos tarpusavy?

user posted image
Tos akstesnes -4,8, 10... snapeliu, o paskui gali jau ir visai smulkias ir plonas lipdyt smile.gif. Lego ir mega bloks cia sumaisytos ir duplo dydzio ir mazosios...
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2009 02 15, 18:07)
user posted image
Tos akstesnes -4,8, 10... snapeliu, o paskui gali jau ir visai smulkias ir plonas lipdyt  smile.gif. Lego ir mega bloks cia sumaisytos ir duplo dydzio ir mazosios...

Ačiū už tokį vaizdų atsakymą smile.gif 4u.gif
Tai visai gal ir neblogai sumaišyti su mažesnėm kaladėlėm... Reiks gal užsisakyti mažųjų lego, kur 650 detalių, tame lego puslapyje žiūriu GB visai gera kaina... g.gif
Atsakyti