Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai

klausykit, visos cia lego gerbejos, bet kadangi tema ir apie kitus konstruktorius, tai noriu paklausti - kokia butu jusu nuomone apie ABRICK konstruktorius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2009 12 05, 21:42)
klausykit, visos cia lego gerbejos, bet kadangi tema ir apie kitus konstruktorius, tai noriu paklausti - kokia butu jusu nuomone apie ABRICK konstruktorius?  ax.gif

oo, Frane bigsmile.gif
eee...kad tie ABRICK tokie nelabai konstruktoriai g.gif tokie labiau Playmobil tipo g.gif man rodos, su jais mazhiau galimybiu nei su Lego.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 05, 23:51)
oo, Frane  bigsmile.gif
eee...kad tie ABRICK tokie  nelabai konstruktoriai g.gif tokie labiau Playmobil tipo g.gif  man rodos, su jais mazhiau galimybiu nei su Lego.

As irgi taip galvoju. Abrik - tik maziukams. Smulkiu jie negamina. O lego duplo ir mazosios lego gali but ir kartu naudojamos statyboms. ta pati skaiciau ir apie lego Quatro...
Atsakyti
QUOTE(Audrey29 @ 2009 12 06, 05:17)
as irgi lego gerbeja. Manau geriausia investicija i zaislus, nes jie neatsibosta.. smile.gif
Mergytei galvoju padavonoti toki rinkinuka. Idomu kaip mergytes ar zaidzai taip pat noriai kaip berniukai su Lego...?

Zaidzia, dar ir kaip zaidzia bigsmile.gif Sitie smulkiuju kaladeliu rinkiniai, teminiai netgi idomesni nei duplo. Tai vyresnem mergytem geriu geris toks rinkinys thumbup.gif
Pati vasikysteje neturejau, bet turejo mano drauge Lego Paradise (jei neklystu) dideli rinkini. Iki siol su nostalgija prisimenu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Natele,
Ačiū už patarimus 4u.gif , kol kas ieškome, gal išpardavimų bus g.gif , pažįstami žadėjo Lenkijos parduotuvėse apžiūrėt, o jei nieko negausu, tai atsarginiam variantui ir pasiliksiu, kad kažką paprastesnio iš LEGO mašinėlių kompensacijai pakišiu po egle. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrey29 @ 2009 12 06, 14:17)
as irgi lego gerbeja. Manau geriausia investicija i zaislus, nes jie neatsibosta.. smile.gif
Mergytei galvoju padavonoti toki rinkinuka. Idomu kaip mergytes ar zaidzai taip pat noriai kaip berniukai su Lego...?

Na, cia tik nuo pacio vaiko priklauso... Bet jei patiks, tai ir berniukiski rinkinukai pravers lotuliukas.gif. reiks gi lelytes vezint mirksiukas.gif. Manasis su draugu labai daznai kambarius stato: lovas, spintas, virtuvines spinteles, geles - zodziu, irengineja- visai kaip mergaites lotuliukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(julija4ever @ 2009 12 06, 16:35)
Pati vasikysteje neturejau, bet turejo mano drauge Lego Paradise (jei neklystu) dideli rinkini. Iki siol su nostalgija prisimenu wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ir mano vaikystes svajone... Tik man masinas irgi labai patikdavo konstruot thumbup.gif. Bet kai originalaus lego neturejau, tai daugiausia varsciukus metalinio konstrukt. tekdavo sukinet doh.gif .
Uztai ir dabar retkarciais mielai prisedu su vaiku pastatinet biggrin.gif. Vienistelis zaislas, kuri nupirkt mane lengviausia ikalbet doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Audrey29 @ 2009 12 06, 14:17)

mano abi dukrytes labai mielai zaidzia su lego thumbup.gif . tik gaila, kad toks mazas mergaitisku lgo pasirinkimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2009 12 05, 19:46)
Jus cia apie svarus ar dolerius? rolleyes.gif  jei perki virs 75.00svaru,tai siuntimas apie (UK) cia kalbu,5.25sv. g.gif

cia surasytos kainos

http://shop.lego.com...nd_handling.asp

na, atrodo doleriais ten parasyta... smile.gif bet paziurejau cia ta psl, kur atsiuntet, tai susimeciau...gal cia uk kainos tose lentelese, o kad pasirinkti Lietuva butu galima nerandu... doh.gif
is kur Jus siunciates lego pigiau? aciu
Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2009 12 07, 10:09)
na, atrodo doleriais ten parasyta... smile.gif bet paziurejau cia ta psl, kur atsiuntet, tai susimeciau...gal cia uk kainos tose lentelese, o kad pasirinkti Lietuva butu galima nerandu... doh.gif

Taip, cia UK kainos rolleyes.gif i LT Lego nesiuncia del to ir nera Lietuvos .
Atsakyti
prismoj si savaitgali visi LEGO shlave, o nuo ryt Maximoj 40% zaislams..
Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2009 12 07, 11:09)

Tame puslapy sali ir kalba pats turi nusistatyt. Tada ir kaina atitinkama tos valstybes pinigais bus. O doleriais tai is JAV tektu siustis... Kazin ar taip pigiau jau ir gautusi g.gif
Atsakyti
Pramiegojau siuntima is lego shopo verysad.gif Matyt ar tai atsargos baiges, ar uzsakymu per daug, bet artimiausios pristatymo datos - 2010 sausi verysad.gif
Teks ryt i maxima zygiuoti....
Papildyta:
QUOTE(Frane @ 2009 12 07, 11:46)
prismoj si savaitgali visi LEGO shlave, o nuo ryt Maximoj 40% zaislams..

O kokie rinkiniai buvo Prismoj?
Atsakyti