Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai

Sveikutės mielosios biggrin.gif
netyčia čia pas jus į forumiuką užklydau blush2.gif , besidomėdama savo mažojo (6m.) laišku Kalėdų Seniui g.gif
Ot jau tie šiuolaikiniai vaikai ax.gif
Parodė jis man lego katalogą, bedė pirštu ir sako-,,noriu va tos" g.gif
Kol kas niekur nerandu. Gal kas galėtų patart, ar padėt-būčiau labai dėkinga 4u.gif
O ieškau va-aš būtent tokios:
http://rotary-pv.org...o_Ferrari_a.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rammune03: 04 gruodžio 2009 - 21:05
QUOTE(Kaliteja @ 2009 12 04, 20:27)
Tai labai normalios kainos,man tai tikrų ir po 8 eurus.
kai sugalvosite užsakinėti duokite žinoti  blush2.gif

Vasara kaip ir planuojam vaziuot i ta puse - ilgokai laukt doh.gif . O jei sulauksiu kokiu viliojanciu nuolaidu, tai parasysiu jums i az. SIaip parduotuvese (ne pas mus) ju irgi buna, bet neretai ir brangiau. Paprasykit vyro, jei kada vaziuos i ta firmine pard., manau, kad turetu but . Bent jau kaina butu labai idomu zinot ax.gif . Kazkada seniau Belgijos kazkokiam supermarkete ziurejau, tai buvo blokeliai tikrai pigiau nei pas vokietukus... As, kai nuvaziuojam, zaislu Outlete apsilankau, tai ten kainos truputi zemesnes nei kitose parduotuvese. Tik pasirinkimas nera didelis...
Papildyta:
QUOTE(rammune03 @ 2009 12 04, 22:03)
Sveikutės mielosios biggrin.gif
netyčia čia pas jus į forumiuką užklydau blush2.gif , besidomėdama savo mažojo (6m.) laišku Kalėdų Seniui g.gif
Ot jau tie šiuolaikiniai vaikai ax.gif
Parodė jis man lego katalogą, bedė pirštu ir sako-,,noriu va tos" g.gif
Kol kas niekur nerandu. Gal kas galėtų patart, ar padėt-būčiau labai dėkinga 4u.gif
O ieškau va-aš būtent tokios:
http://rotary-pv.org...o_Ferrari_a.jpg

Lietuvoj gali ir nebuti. O uzsienio parduot. internetinese yra, tik iveskit google lego 8156, tai ne viena nuoroda ismes su kainom. Vienoj paziurejau, tai 48eur. Bet iki Kaledu kazin ar spetu... bet raso, kad nuo 9 metu, tai be teveliu pagalbos tikrai konstruot neiseitu smile.gif . Jei nerasit, pabandykit tai pasakyt vaikui, kad jis dar per mazas, juk kataloge irgi amzius parasytas buna... gal ikalbesit biggrin.gif (manajam tai padeda).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 05 gruodžio 2009 - 08:47
[quote=Natele,2009 12 05, 08:44]
Vasara kaip ir planuojam vaziuot i ta puse - ilgokai laukt doh.gif . O jei sulauksiu kokiu viliojanciu nuolaidu, tai parasysiu jums i az. SIaip parduotuvese (ne pas mus) ju irgi buna, bet neretai ir brangiau. Paprasykit vyro, jei kada vaziuos i ta firmine pard., manau, kad turetu but . Bent jau kaina butu labai idomu zinot ax.gif . Kazkada seniau Belgijos kazkokiam supermarkete ziurejau, tai buvo blokeliai tikrai pigiau nei pas vokietukus... As, kai nuvaziuojam, zaislu Outlete apsilankau, tai ten kainos truputi zemesnes nei kitose parduotuvese. Tik pasirinkimas nera didelis...
Papildyta:

Natele, gal ir mane į kompanija priimtumete blush2.gif

Merginos, savaitgalį Prismoje žaislams 40 proc. nuolaida, yra ir lego smile.gif
Atsakyti
[quote=Fidi,2009 12 05, 14:50]
[quote=Natele,2009 12 05, 08:44]
Papildyta:

Natele, gal ir mane į kompanija priimtumete blush2.gif

Merginos, savaitgalį Prismoje žaislams 40 proc. nuolaida, yra ir lego smile.gif
[/quote]
Jei kazka nusiziuresiu internet. parduot, duosiu zinot, gal irgi koki komplektuka nusiziuresit tinkama. O jei pasivazinet pas draugus susiruosim, tai galesit parasyt, kas domina - paziureciau.
Atsakyti
Ir "Žaislų planetoje" kai kuriems rinkinukams nuolaidos 40proc. bigsmile.gif Mes pora duplo mergaitiškų princesiškų rinkinukų nugriebėm yahoo.gif , tai jau nesulaukėm Kalėdų, viską išpakavom ir žaidžiam thumbup.gif Labai sužavėjo manąją, nors nemažai rinkinukų jau turim, bet nė vienas nepadarė tokio įspūdžio, kaip šie, nuo vakar nepaleidžia iš rankų "pincesės, akliuko ir kašiuko" biggrin.gif
Va tokie buvo:
user posted image
user posted image

O kažkokį raudoną ferarį nelabai seniai viena mamytė pardavinėjo, pažiūrėkit skelbimų skiltyje lego temelėje mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simasta: 05 gruodžio 2009 - 17:14
QUOTE(simasta @ 2009 12 05, 18:13)
Mes pora duplo mergaitiškų princesiškų rinkinukų nugriebėm yahoo.gif , tai jau nesulaukėm Kalėdų, viską išpakavom ir žaidžiam  thumbup.gif Labai sužavėjo manąją, nors nemažai rinkinukų jau turim, bet nė vienas nepadarė tokio įspūdžio, kaip šie, nuo vakar nepaleidžia iš rankų "pincesės, akliuko ir kašiuko"  biggrin.gif

Kur cia paleisi, kad tokie simpatiski tie mergaitiski rinkinukai smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2009 12 05, 10:42)
Kur cia paleisi, kad tokie simpatiski tie mergaitiski rinkinukai  smile.gif .

drinks_cheers.gif O ypac, kai mergaitems pasirinkimas mazesnis nei berniukams.
Mes Kaledom stai si nupirkom:
http://www.amazon.co...e/dp/B001U3ZMJ0

Tai nezinau kaip vaikas, nes jai dar biski dzin ka gaus Kaledom (2 m. 7 men. bus), bet as tai jau pati nekantrauju pazaist lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje, Natele, miestas jusu fantastiskas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes, jei kas sakysites is uk (Kaunietes) mielai susikooperuociau, nes kiek ziurejau ta lego psl, jei uzsakymas didesnis nei 99 $ tai nemokamas siuntimas?...smile.gif
Atsakyti
Natele, ir mūsų, ir mūsų nepamiršk blush2.gif ir mes lego fanai biggrin.gif mano vaiko vakarais namuose nėra doh.gif grįžta iš daržo, ir - į lego dėžes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 12 05, 19:58)
Beje, Natele, miestas jusu fantastiskas wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dekui uz komplimenta 4u.gif.
Jau antra vakara sedziu lego apsikasus doh.gif , bandau isrusiuot - labai sunkiai sekas reikiamas detales rast... Anksciau bandziau vienu budu, tai i dezes nebetilpo lotuliukas.gif , dabar kita buda bandau... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Rucelie @ 2009 12 05, 20:09)
Natele, ir mūsų, ir mūsų nepamiršk  blush2.gif ir mes lego fanai  biggrin.gif mano vaiko vakarais namuose nėra  doh.gif grįžta iš daržo, ir - į lego dėžes  biggrin.gif

Kur cia savo skolas pamirsiu smile.gif drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2009 12 05, 19:05)
sveikutes, jei kas sakysites is uk (Kaunietes) mielai susikooperuociau, nes kiek ziurejau ta lego psl, jei uzsakymas didesnis nei 99 $ tai nemokamas siuntimas?...smile.gif

Jus cia apie svarus ar dolerius? rolleyes.gif jei perki virs 75.00svaru,tai siuntimas apie (UK) cia kalbu,5.25sv. g.gif

cia surasytos kainos

http://shop.lego.com...nd_handling.asp
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 12 05, 19:58)
Mes Kaledom stai si nupirkom:
http://www.amazon.co...e/dp/B001U3ZMJ0
Tai nezinau kaip vaikas, nes jai dar biski dzin ka gaus Kaledom (2 m. 7 men. bus), bet as tai jau pati nekantrauju pazaist lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mes taip pat Kalėdoms laukiam atsiunčiamo šeimos namo bigsmile.gif Vat aš irgi spirgu hihihi.gif vis lego puslapyje parodau nuotraukas to rinkinio ir nuteikinėju, kaip bus smagu žaisti biggrin.gif
Atsakyti