Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai

QUOTE(Natele @ 2009 11 29, 21:42)
Musu miestas tai labai jau pamazu kyla - krize laiko atzvilgiu  lotuliukas.gif. Tesim darbus ko gero kalediniu atostogu metu  doh.gif .

čia ta gatvė tai jau buvo prie kolekcijos?
Nebesugalvoju ką dar nupirkti,sako visko turiu doh.gif
labai norėjo pilies LEGO tai tėtis susitiko kalėdų Senelį Belgijoje ir gavo dovaną,ale vat apsižioplino ir sūnus pamatė,tai teko sakyti kad anksčiau perdavė verysad.gif
O dabar nebežino ko nori cry.gif

QUOTE(muminukas @ 2009 11 30, 13:40)
kokio amžiaus tavo vaikis?  blink.gif kiek čia iš viso komplektų? o iš kur tą pagrindą tokį gavot? labai šaunu first.gif

Va maniškiui gal ir labai to pagrindo reikėtų,nes iš mažų tai jau beveik visas mašinas turi.

O pilis štai kokia mūsų,labai jis ja patenkintas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 04 gruodžio 2009 - 10:47
jaj kokia pilis wub.gif
Atsakyti
Žiūrinėjau dabar LEGO psl. tai mačiau tos gatvės plokštelių yra pirkti,bus tėčiui užduotis dabar vėl duota,nueiti Belgijoje į jų firminę parduotuvę ir paieškoti,bei dar kažką nupirkti ką padėsime po egle g.gif

Rucelie dėkoju aciuks.gif sūnui ir labai patinka. Aš jam nuo mažumės perku LEGO tai jau daug turime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2009 12 04, 09:34)
Nebesugalvoju ką dar nupirkti,sako visko turiu  doh.gif

ale ir gerai jums blink.gif
pas mus taip nebuna.... turim ir policijos stoti, ir oro uosta, ir traukinius, ir piratu ten kazhkokiu komplekta (apie smulkiuosius rinkinukus net nekalbu wacko.gif) bet vis atsiranda ko dar norisi doh.gif
o jau begiu traukiniams tai galima pirkt kilometrus doh.gif
Atsakyti
Kur Belgijoje yra Lego firminė? kartais būnu Briuselyje bigsmile.gif reiktų prasisukti.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 04, 10:54)
o jau begiu traukiniams tai galima pirkt kilometrus doh.gif

Nenori traukinių,gal kad TOMO traukinukus turi g.gif

Rucelie aš tai nežinau,vyras sako rado ten kažkur,bet tikrai ne Briuselyje schmoll.gif ten kaip supratau tokia kaip bazė,sako įėjau ir nieko "nebematau" lotuliukas.gif tai pvz. pardavėjai parodė ir nuvedė jį kur reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 04 gruodžio 2009 - 11:52
Gal kas šiemet užsakinės tikrai noriu koperuotis. Labai noriu Lego. Parašykit man į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Angelosparnas @ 2009 12 04, 11:59)
Gal kas šiemet užsakinės tikrai noriu koperuotis. Labai noriu Lego. Parašykit man į AŽ

O tai kur jau čia taip pigiau,kad Jūs norite siūstis g.gif
O jei dar dėžė didelė bus tai juk ir siuntimas dar nemažai kainuos,kažin ar verta blush2.gif na nesu nieko siuntusi tai nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2009 12 04, 11:52)
Nenori traukinių,gal kad TOMO traukinukus turi  g.gif

Thomas tai tik lego duplo yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2009 12 04, 12:04)
Thomas tai tik lego duplo yra g.gif

Ne čia visai ne iš LEGo serijos,čia visai kitas Thomo traukinuko komplektas,bet labai jis jau jo norėjo mirksiukas.gif

Natele kiek supratau Jūs taip pat esate Šiaulietė bigsmile.gif tai aš visad maloniai jungčiausi prie LEGo užsakymų ax.gif o jau Jūsų vaikas kokius grožius stato ir kiek visko turi,tai mums dar toli......... bet jis nemato tokio didelio pasirinkimo tai ir neprašo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2009 12 04, 11:34)
čia ta gatvė tai jau buvo prie kolekcijos?
Nebesugalvoju ką dar nupirkti,sako visko turiu  doh.gif
labai norėjo pilies LEGO tai tėtis susitiko kalėdų Senelį Belgijoje ir gavo dovaną,ale vat apsižioplino ir sūnus pamatė,tai teko sakyti kad anksčiau perdavė  verysad.gif
O dabar nebežino ko nori cry.gif
Va maniškiui gal ir labai to pagrindo reikėtų,nes iš mažų tai jau beveik visas mašinas turi.

O pilis štai kokia mūsų,labai jis ja patenkintas  thumbup.gif
user posted image

Pilis kokia didele thumbup.gif . Tos gatves, kaip ir pagrindai, atskirai perkami (po 2 supakuoti). Paskutiniuosius pirkau uz 8 eur. - brangoka doh.gif . Buvo kazkada akcija, tai po 6 eur galejau uzsisakyt... bet kad niekas nenorejo kartu kompanijos kokiam nors lego palaikyt, tai man vienai nevertejo, nes uz siuntima dar 5 eur moket verysad.gif .
Papildyta:
QUOTE(Kaliteja @ 2009 12 04, 13:20)
Natele kiek supratau Jūs taip pat esate Šiaulietė  bigsmile.gif  tai aš visad maloniai jungčiausi prie LEGo užsakymų  ax.gif  o jau Jūsų vaikas kokius grožius stato ir kiek visko turi,tai mums dar toli......... bet jis nemato tokio didelio pasirinkimo tai ir neprašo hihihi.gif

Taip drinks_cheers.gif . As zvalgaus dabar po lego puslapiukus vos ne kas antra dienike... Bet bent jau vokiskose parduotuvese nieko labai viliojancio kaina ir reikiamo nematau... Dar paziurejau, kad pernai geriausius variantus pirkau sausio 5. Kazin ar siemet geru variantu besulauksiu verysad.gif . As i Lietuva nesisiunciu - turiu drauge, kuri man uzsako ir pavedima padaro... paskui palaiko... Tik ilgai laukti paskui reikia, nes, paprastai tik karta metuose i svecius nuvaziuojam verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2009 12 04, 19:21)
Pilis kokia didele  thumbup.gif . Tos gatves, kaip ir pagrindai, atskirai perkami (po 2 supakuoti). Paskutiniuosius pirkau uz 8 eur. - brangoka  doh.gif . Buvo kazkada akcija, tai po 6 eur galejau uzsisakyt... bet kad niekas nenorejo kartu kompanijos kokiam nors lego palaikyt, tai man vienai nevertejo, nes uz siuntima dar 5 eur moket  verysad.gif .

Tai labai normalios kainos,man tai tikrų ir po 8 eurus.
kai sugalvosite užsakinėti duokite žinoti blush2.gif
Atsakyti