QUOTE(Kaliteja @ 2009 12 04, 11:34)
čia ta gatvė tai jau buvo prie kolekcijos?
Nebesugalvoju ką dar nupirkti,sako visko turiu
labai norėjo pilies LEGO tai tėtis susitiko kalėdų Senelį Belgijoje ir gavo dovaną,ale vat apsižioplino ir sūnus pamatė,tai teko sakyti kad anksčiau perdavė
O dabar nebežino ko nori
Va maniškiui gal ir labai to pagrindo reikėtų,nes iš mažų tai jau beveik visas mašinas turi.
O pilis štai kokia mūsų,labai jis ja patenkintas
Pilis kokia didele
. Tos gatves, kaip ir pagrindai, atskirai perkami (po 2 supakuoti). Paskutiniuosius pirkau uz 8 eur. - brangoka
. Buvo kazkada akcija, tai po 6 eur galejau uzsisakyt... bet kad niekas nenorejo kartu kompanijos kokiam nors lego palaikyt, tai man vienai nevertejo, nes uz siuntima dar 5 eur moket
.
Papildyta:
QUOTE(Kaliteja @ 2009 12 04, 13:20)
Natele kiek supratau Jūs taip pat esate Šiaulietė
tai aš visad maloniai jungčiausi prie LEGo užsakymų
o jau Jūsų vaikas kokius grožius stato ir kiek visko turi,tai mums dar toli......... bet jis nemato tokio didelio pasirinkimo tai ir neprašo
Taip
. As zvalgaus dabar po lego puslapiukus vos ne kas antra dienike... Bet bent jau vokiskose parduotuvese nieko labai viliojancio kaina ir reikiamo nematau... Dar paziurejau, kad pernai geriausius variantus pirkau sausio 5. Kazin ar siemet geru variantu besulauksiu
. As i Lietuva nesisiunciu - turiu drauge, kuri man uzsako ir pavedima padaro... paskui palaiko... Tik ilgai laukti paskui reikia, nes, paprastai tik karta metuose i svecius nuvaziuojam
.