Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai

QUOTE(Moliuskas @ 2009 09 03, 06:45)
O dabar turiu kitą klausimą - gal kas galite pasakyti ar Maximoj bazėj yra pirkti kokių nors Duplo rinkinių? Nes kolkas, kiek esu žiūrėjusi, tai Duplo radau tik Akropolio Maximoj, o kitose Maximose tai graudesys-graudesiausias.... Dabar gi ta 40 proc nuolaida žaislams, tai prasilėkčiau, kad Kalėdų seniui būt lengviau. Taip pat gal kaunietės dar šiuo klausimu galėtų tarti žodelį - būsiu savaitgalį Kaune, tai ir ten prasibėgčiau. Ačiukas  4u.gif

Kaune Maximoje prie baziu antrame aukste yra isparduotuve. Ten pries kelias dienas pirkom kelis lego duplo rinkinukus gerokai pigiau. Ten yra ir siaip viskas pigiau, bet dar ir ta 40 proc nuolaida pritaiko. Paziurekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2009 09 03, 07:25)
Kaune Maximoje prie baziu antrame aukste yra isparduotuve. Ten pries kelias dienas pirkom kelis lego duplo rinkinukus gerokai pigiau. Ten yra ir siaip viskas pigiau, bet dar ir ta 40 proc nuolaida pritaiko. Paziurekit smile.gif

Ačiū labai smile.gif
Čia ta, kur prie Dainavos poliklinikos?
Gal galit dar papasakot, ką pirkot? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moliuskas: 03 rugsėjo 2009 - 07:42
ir aš svarstau nulėkt į didesnę Maximą, gal ką prigriebsiu.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 09 03, 09:20)
ir aš svarstau nulėkt į didesnę Maximą, gal ką prigriebsiu.

O didelės Maximos tai čia būtų ta, kur prie Dainavos poliklinikos ir Savanorių pr.? O Kauno Akropoly Maxima? Didelė ji ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moliuskas: 03 rugsėjo 2009 - 09:27
QUOTE(Moliuskas @ 2009 09 03, 10:26)
O didelės Maximos tai čia būtų ta, kur prie Dainavos poliklinikos ir Savanorių pr.? O Kauno Akropoly Maxima? Didelė ji ten?

Va šitos. Dar ir Maxima bazė Aleksote didelė.
Atsakyti
Pramonės Maximos išparduotuvėje Tik Lego Bellville arkliai ir šuniukai. PAčioj Maximoj gana neblogas pasirinkimas, jei svarstot apie tą 40 proc nuolaidą. Bet mes neradom, ko norėtumėm.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 09 04, 09:02)
Pramonės Maximos išparduotuvėje Tik Lego Bellville arkliai ir šuniukai. PAčioj Maximoj gana neblogas pasirinkimas, jei svarstot apie tą 40 proc nuolaidą. Bet mes neradom, ko norėtumėm.

Ačiū labai - reikės patikrinti smile.gif
Atsakyti
man vis dar knieti klausimas dėl skalbimo, mažųjų legiukų aš su šepetėliu tikrai visų neišplausiu doh.gif o tiesiog mirkyt g.gif ar normaliai išsiplaus ir normaliai išdžius? g.gif
nupirkom per maximos išpardavimą lego piratų salą - nugi nieko nėr geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 09 23, 15:30)
man vis dar knieti klausimas dėl skalbimo, mažųjų legiukų aš su šepetėliu tikrai visų neišplausiu  doh.gif o tiesiog mirkyt  g.gif ar normaliai išsiplaus ir normaliai išdžius?  g.gif
nupirkom per maximos išpardavimą lego piratų salą - nugi nieko nėr geriau  biggrin.gif

Nelabai man jie atsimirko... Ir dulkes daznokai nenusiplauna gerai, jei sepeteliu nepatrini... O jei kokio muilo dar panaudoji, tai kartais slysta - atsokineja kokia detale, apnasos lieka.. Nebent dar koki skysta neriebu prausimosi losjona ar zele...
Atsakyti
kaip grazu wub.gif toks jau Kaledinis newyear.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2009 10 15, 18:04)
kaip grazu  wub.gif toks jau Kaledinis newyear.gif

user posted image

Koks nuotaikingas ir jaukus smile.gif . Gal toki komplektuka patys turit? Man egle labai grazi
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2009 10 15, 17:45)
Koks nuotaikingas ir jaukus  smile.gif . Gal toki komplektuka patys turit? Man egle labai grazi

Sunus galvoja pirkt is savo sutaupytu pinigu rolleyes.gif , bet zinau,kad ilgai nezais su tokiu , bus sudeta ir pastatyta del grozio smile.gif
Atsakyti