Sveikos, mano trimetuko statiniai, aišku neapsieita be mamos pagalbos
http://public.fotki....lesmamyte/lego/
Mes ir neseniai pradėjom lego duplo rinkti, vaikui labai patinka, su mega bloksais žaidė iki triejų metų, jos didesnės nei duplo pas mus, nesukimba gerai, tai kildavo isterijos, kad statinys sugriūdavo, reikejo tėveliams lego ieškoti
Kasdien prisėda prie kaladėlių
QUOTE(saulyte0925 @ 2009 08 23, 07:44)
Sveikos, mano trimetuko statiniai, aišku neapsieita be mamos pagalbos
Mes ir neseniai pradėjom lego duplo rinkti, vaikui labai patinka, su mega bloksais žaidė iki triejų metų, jos didesnės nei duplo pas mus, nesukimba gerai, tai kildavo isterijos, kad statinys sugriūdavo, reikejo tėveliams lego ieškoti
Nuotaikingi statiniai .
QUOTE(Rucelie @ 2009 08 10, 12:59)
ne į temą, bettt.o kur ta Maximos išparduotuvė
QUOTE(MAILUTE @ 2009 08 13, 22:39)
o kaune kazin nera
Kaune yra Pramonės Maximoj II aukšte
QUOTE(Natele @ 2009 08 18, 08:42)
Pas mus panasiai - zaidzia su lego mazom, bet ir duplo kartas nuo karto prisireikia . Taip kad irgi dar nesiruosiam atsisakyt .
ta pati situacija.
QUOTE(Moliuskas @ 2009 08 26, 10:30)
Gal kas turi patirties su stalais dėlioti smulkias lego kaladėles? Atradau šiandien SM šitą ir jaučiu, baisų norą jį ar kažką panašaus nusipirkti. Ką manot?
jau buvo kalbeta kazkurioj lego temoj...
ash tai manau, kad tai yra nereikalingas griozdas namie ir vaikui (bent jau mano vaikui) daug smagiau su savo lego zhaisti ne tik atsisdedus tvarkingai prie stalo, bet ir klupint/ stovint/ gulint/ ant stalo/ po lova/ virtuvej/ vonioj ...o pastatytus statinius persinesht i kita kambario kampa prireikus...
QUOTE(uups @ 2009 08 26, 13:40)
ash tai manau, kad tai yra nereikalingas griozdas namie ir vaikui (bent jau mano vaikui) daug smagiau su savo lego zhaisti ne tik atsisdedus tvarkingai prie stalo, bet ir klupint/ stovint/ gulint/ ant stalo/ po lova/ virtuvej/ vonioj ...o pastatytus statinius persinesht i kita kambario kampa prireikus...
Maniskis lego duplo visiskai nedeste kol stalo nenupirkau. Kazkaip jam patinka atsisest pries staliuka ir destyt, o jokie pagrindai nepasiteisino. Skirtingi vaikai tikriausiai
QUOTE(uups @ 2009 08 26, 13:40)
mudu abu su broliu vaikystėj buvo ant Lego pamišę... NIekad ant stalo nežaisdavom, ant grindų visada. Man asmeniškai tie stalai irgi ne pro kur. Va, didysis irgi dėlioja tik ant grindų. NUsineša, kur nori, atsisėda kaip geriau. Didesnė laisvė.
buvau ir aš užsimetus stalą pirkt, bet poto persigalvojau ten tos dėliojimui vietos lb. daug nėra, o ir kaladėlių daug nesusidėsi į ji bet jei jau nusprėsime stalą įsigyti,tai tik darysiu pagal užsakymą,kad būtų daugiau vietos dėliojimui,talpesnės kaladėlių dėžės plastmasiniai stalai man kažkaip nelabai patinka
rezgu dabar mintį kažką tokio pasidaryti
tik aišku vietos dėliojimui daugiau reikia pirmam variante
rezgu dabar mintį kažką tokio pasidaryti
tik aišku vietos dėliojimui daugiau reikia pirmam variante
Mes irgi be lego stalo issiverciam. Konstruoja daugiausia ant grindu, arba prie neauksto staliuko, ant sofos atsisedes - tas staliukas visu seimos nariu megstamiausia ,,darbo" vieta , uztai niekaip nesiryztam to seno stalo pakeist i nauja - vis tinkamo nerandam .
Ačiū visoms atsakiusioms dėl stalo - kol kas dar nepirksim
O dabar turiu kitą klausimą - gal kas galite pasakyti ar Maximoj bazėj yra pirkti kokių nors Duplo rinkinių? Nes kolkas, kiek esu žiūrėjusi, tai Duplo radau tik Akropolio Maximoj, o kitose Maximose tai graudesys-graudesiausias.... Dabar gi ta 40 proc nuolaida žaislams, tai prasilėkčiau, kad Kalėdų seniui būt lengviau. Taip pat gal kaunietės dar šiuo klausimu galėtų tarti žodelį - būsiu savaitgalį Kaune, tai ir ten prasibėgčiau. Ačiukas
O dabar turiu kitą klausimą - gal kas galite pasakyti ar Maximoj bazėj yra pirkti kokių nors Duplo rinkinių? Nes kolkas, kiek esu žiūrėjusi, tai Duplo radau tik Akropolio Maximoj, o kitose Maximose tai graudesys-graudesiausias.... Dabar gi ta 40 proc nuolaida žaislams, tai prasilėkčiau, kad Kalėdų seniui būt lengviau. Taip pat gal kaunietės dar šiuo klausimu galėtų tarti žodelį - būsiu savaitgalį Kaune, tai ir ten prasibėgčiau. Ačiukas