Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai

Sveikos, mano trimetuko statiniai, aišku neapsieita be mamos pagalbos wub.gif

http://public.fotki....lesmamyte/lego/

Mes ir neseniai pradėjom lego duplo rinkti, vaikui labai patinka, su mega bloksais žaidė iki triejų metų, jos didesnės nei duplo pas mus, nesukimba gerai, tai kildavo isterijos, kad statinys sugriūdavo, reikejo tėveliams lego ieškoti mirksiukas.gif

Kasdien prisėda prie kaladėlių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2009 08 23, 07:44)
Sveikos, mano trimetuko statiniai, aišku neapsieita be mamos pagalbos wub.gif

http://public.fotki....lesmamyte/lego/

Mes ir neseniai pradėjom lego duplo rinkti, vaikui labai patinka, su mega bloksais žaidė iki triejų metų, jos didesnės nei duplo pas mus, nesukimba gerai, tai kildavo isterijos, kad statinys sugriūdavo, reikejo tėveliams lego ieškoti mirksiukas.gif

Kasdien prisėda prie kaladėlių thumbup.gif

Nuotaikingi statiniai smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2009 08 23, 18:19)
Nuotaikingi statiniai  smile.gif .

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 08 10, 12:59)
ne į temą, bettt.o kur ta Maximos išparduotuvė  bigsmile.gif  blush2.gif

QUOTE(MAILUTE @ 2009 08 13, 22:39)
o kaune kazin nera 4u.gif

Kaune yra Pramonės Maximoj II aukšte
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2009 08 18, 08:42)
Pas mus panasiai - zaidzia su lego mazom, bet ir duplo kartas nuo karto prisireikia  biggrin.gif . Taip kad irgi dar nesiruosiam atsisakyt  drinks_cheers.gif .

drinks_cheers.gif ta pati situacija.
Atsakyti
Gal kas turi patirties su stalais dėlioti smulkias lego kaladėles? Atradau šiandien SM šitą ir jaučiu, baisų norą jį ar kažką panašaus nusipirkti. Ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moliuskas: 26 rugpjūčio 2009 - 11:44
QUOTE(Moliuskas @ 2009 08 26, 10:30)
Gal kas turi patirties su stalais dėlioti smulkias lego kaladėles? Atradau šiandien SM šitą ir jaučiu, baisų norą jį  ar kažką panašaus nusipirkti. Ką manot?

jau buvo kalbeta kazkurioj lego temoj...
ash tai manau, kad tai yra nereikalingas griozdas namie ir vaikui (bent jau mano vaikui) daug smagiau su savo lego zhaisti ne tik atsisdedus tvarkingai prie stalo, bet ir klupint/ stovint/ gulint/ ant stalo/ po lova/ virtuvej/ vonioj ...o pastatytus statinius persinesht i kita kambario kampa prireikus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 08 26, 13:40)
ash tai manau, kad tai yra nereikalingas griozdas namie ir vaikui (bent jau mano vaikui) daug smagiau su savo lego zhaisti ne tik atsisdedus tvarkingai prie stalo, bet ir klupint/ stovint/ gulint/ ant stalo/ po lova/ virtuvej/ vonioj ...o pastatytus statinius persinesht i kita kambario kampa prireikus... smile.gif

Maniskis lego duplo visiskai nedeste kol stalo nenupirkau. Kazkaip jam patinka atsisest pries staliuka ir destyt, o jokie pagrindai nepasiteisino. Skirtingi vaikai tikriausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 08 26, 13:40)

mudu abu su broliu vaikystėj buvo ant Lego pamišę... NIekad ant stalo nežaisdavom, ant grindų visada. Man asmeniškai tie stalai irgi ne pro kur. Va, didysis irgi dėlioja tik ant grindų. NUsineša, kur nori, atsisėda kaip geriau. Didesnė laisvė.
Atsakyti
buvau ir aš užsimetus stalą pirkt, bet poto persigalvojau blush2.gif ten tos dėliojimui vietos lb. daug nėra, o ir kaladėlių daug nesusidėsi į ji g.gif bet jei jau nusprėsime stalą įsigyti,tai tik darysiu pagal užsakymą,kad būtų daugiau vietos dėliojimui,talpesnės kaladėlių dėžės rolleyes.gif plastmasiniai stalai man kažkaip nelabai patinka blush2.gif
rezgu dabar mintį kažką tokio pasidaryti biggrin.gif
tik aišku vietos dėliojimui daugiau reikia pirmam variante biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mes irgi be lego stalo issiverciam. Konstruoja daugiausia ant grindu, arba prie neauksto staliuko, ant sofos atsisedes - tas staliukas visu seimos nariu megstamiausia ,,darbo" vieta lotuliukas.gif , uztai niekaip nesiryztam to seno stalo pakeist i nauja - vis tinkamo nerandam doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 26 rugpjūčio 2009 - 14:50
Ačiū visoms atsakiusioms dėl stalo - kol kas dar nepirksim smile.gif
O dabar turiu kitą klausimą - gal kas galite pasakyti ar Maximoj bazėj yra pirkti kokių nors Duplo rinkinių? Nes kolkas, kiek esu žiūrėjusi, tai Duplo radau tik Akropolio Maximoj, o kitose Maximose tai graudesys-graudesiausias.... Dabar gi ta 40 proc nuolaida žaislams, tai prasilėkčiau, kad Kalėdų seniui būt lengviau. Taip pat gal kaunietės dar šiuo klausimu galėtų tarti žodelį - būsiu savaitgalį Kaune, tai ir ten prasibėgčiau. Ačiukas 4u.gif
Atsakyti