Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai

QUOTE(Moliuskas @ 2009 07 29, 08:43)
O jeigu tėveliai iniciatyvą konstravime parodytų, vistiek neprisijungtų? Nes maniškis pats neužsiima (ar bent jau retai), o jei aš prisėdu , ką nors dėlioti, tai mielai prisijungia ir paskui jau dėlioja ir dėlioja.

nu vat kad teveliams nelabai yra kada zaisti, o be to pradek zaist tai ir reikia visada su jais zaist blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2009 07 29, 15:46)
nu vat kad teveliams nelabai yra kada zaisti, o be to pradek zaist tai ir reikia visada su jais zaist  blink.gif  doh.gif

Teisybė.... Bendradarbė kažkada pasakojo, kad kol namie darbus dirba (valgyt verda, namus tvarko ir t.t. ir pan.), tai vaikai nelenda, nes mato, kad mama užimta. O tik prisėda pailsėti, kai iškart prisistato ir, maždaug "o, mamyte, tu jau neužimta? tai einam su mumis pažaisti lotuliukas.gif "
Atsakyti
ojoj kokių čia grožių wub.gif dabar vasara, mes statybas apleidę, bet nuo rudens manau vėl niksim. kai užeina vaikams manija (o ir tėveliai neatsisako biggrin.gif ) tai būdavo žiemą grįžtam iš darbų iš daržų, užkremtam vakarienę ir-į lego kibirus biggrin.gif visam vakarui... fantastika thumbup.gif Thomas sistemas mes irgi turim, Take-a-long, kur reikia ranka stumdyti traukinius su magnetukais, ir Motor road and rail, kurie su baterijomis važiuoja. labai keista, bet take-a-longas žymiai labiau prilipo, jis paprastesnis, vaikas pats labiau moka viską jungti ir konstruoti. o tas motirinis per sudėtingas dar maniškiui ax.gif dar laukia spintoje savo eilės, nes per sudėtingas. kad ir žiauriai brangus malonumas, bet tikrai fainas thumbup.gif tas rinkinys, mes turim Take-a-long tokį garažą, į jį traukiniai suvažiuoja, su rankena, su bėgiais, tai šitą dažnai kažkur tempiasi pažaisti. traukinukai kai kurie tūtuojantys, su švieselėmis, kokybiški tokie thumbup.gif
kalbant apie kaladėles, tai tos papigiajos iš Norfų labai jau nesilaiko...jei pasiseka sukabint, tada nebepasiseka išardyt doh.gif pagal kainą ir kokybė unsure.gif nėra ką su legais lyginti...geriau jau pigiau kad ir dėvėtų legiukų paieškoti...
pasidalinkit patirtimi, kaip tas smulkias kaladėles "skalbiate" doh.gif tiesiog prašosi maudynių, bet kaip g.gif vonioj, ir paskui su sietu žvejot? bigsmile.gif o vandens viduje nelieka, išdžiūsta gerai?
sakiau sumesiu į užsegamą čecholą nuo pagalvės ir sukišiu į skalbiankę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 08 07, 13:03)

sakiau sumesiu į užsegamą čecholą nuo pagalvės ir sukišiu į skalbiankę  lotuliukas.gif

Aš taip duplo esu skalbusi, bet man nepatiko schmoll.gif - neišsiplovė taip kaip man norėtųsi. Dabar sumetu į kibirą su vandeniu, įpilu Fairy, palaukiu, kad pamirktų ir po vieną su šepetuku. Nu, bet čia jau tuo atveju, kai LABAI murzinos.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 08 07, 13:03)
labai keista, bet take-a-longas žymiai labiau prilipo, jis paprastesnis, vaikas pats labiau moka viską jungti ir konstruoti. o tas motirinis per sudėtingas dar maniškiui  ax.gif dar laukia spintoje savo eilės, nes per sudėtingas. kad ir žiauriai brangus malonumas, bet tikrai fainas  thumbup.gif tas rinkinys, mes turim Take-a-long tokį garažą, į jį traukiniai suvažiuoja, su rankena, su bėgiais, tai šitą dažnai kažkur tempiasi pažaisti. traukinukai kai kurie tūtuojantys, su švieselėmis, kokybiški tokie  thumbup.gif

O Take along Thomas buvom siaubingi fanai, visa miesta buvom susipirke thumbup.gif tikrai super traukinukai wub.gif dar kai ka pasilike ,pasidarem mini miesta thumbup.gif ,net gaila parduot tokius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2009 08 08, 10:06)
O Take along Thomas  buvom siaubingi fanai, visa miesta buvom susipirke thumbup.gif  tikrai super traukinukai wub.gif  dar kai ka pasilike ,pasidarem mini miesta  thumbup.gif ,net gaila parduot tokius  wub.gif

Prašom nuotraukos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2009 08 09, 16:01)
Prašom nuotraukos biggrin.gif

Tai cia ne is lego,gal nelabai tinka sitoj temoj blush2.gif
Atsakyti
Nupirkau Maximos išparduotuvėj Lego Speed racer
user posted image

mok4jom tik 35 lt su visom nuolaidom.
Atsakyti
ne į temą, bettt.o kur ta Maximos išparduotuvė bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Cia turbut apie Liepkalnio Maxima eina kalba, ten yra isparduotuve.

Neskaiciau visos temos, bet mano vaikams geresniu zaislu uz Lego nebuvo. Visada zinojau ka padovanuoti gimtadienio ar kita kokia proga. Kai Kaledom gaudavo Lego tai puse nakties galejo sedeti, rinkti, zaisti.(mes dovanas dovanojam 24 d. nes sunaus gimtadienis 25d.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulika: 11 rugpjūčio 2009 - 13:09
QUOTE(aulika @ 2009 08 11, 13:05)
Cia turbut apie Liepkalnio Maxima eina kalba, ten yra isparduotuve.

Neskaiciau visos temos, bet mano vaikams geresniu zaislu uz Lego nebuvo. Visada zinojau ka padovanuoti gimtadienio ar kita kokia proga. Kai Kaledom gaudavo Lego tai puse nakties galejo sedeti, rinkti, zaisti.(mes dovanas dovanojam 24 d. nes sunaus gimtadienis 25d.)

Čia Vilniuj g.gif

Norėjau paklausti, gal kas turite iš duplo kokį namą - ta prasme, kur susideda kambariai, stalai, kėdės, lovos ir pan. Ar žaidžia?
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2009 08 11, 15:21)
Čia Vilniuj g.gif

Norėjau paklausti, gal kas turite iš duplo kokį namą - ta prasme, kur susideda kambariai, stalai, kėdės, lovos ir pan. Ar žaidžia?

kaip del duplo, tai nezinau, bet is mazuju lego tai mano vaikinukas kambarius stato biggrin.gif . Su visom virtuves spintelem ir t.t.
Atsakyti