O musu miesto statybos vel vietoj stovi - ,,krize" . Vis laiko ner... dar tik 3 ploksteles teuzpildytos
Manyčiau Justas tokioms pilims, visokioms dar per mažas.Bet Agnė turi Belville pilį.
http://belville.lego...ville/7582.aspx
Va tokią kaip nuorodoj, o Justui gal vėliau.Bet pati esu už LEGO konstruktorius, nes vaikui lavina smegenis.
http://belville.lego...ville/7582.aspx
Va tokią kaip nuorodoj, o Justui gal vėliau.Bet pati esu už LEGO konstruktorius, nes vaikui lavina smegenis.
QUOTE(Natele @ 2009 06 05, 08:06)
O musu miesto statybos vel vietoj stovi - ,,krize" . Vis laiko ner... dar tik 3 ploksteles teuzpildytos
nu bet vis tiek bus kažkada jos pabaigtos tik ar poto nebus gaila išgriauti ar paliksit pastatytą kiek ilgiau
o va pas mus išvis vietoj viskas stovi vakar kažkaip netyčia pro šalį eidamas prisiminė,kad turi kaladėles,tai paprašė išpilt ant žemės,typo žais jau,bet toks žaidimas buvo įdomus su plaktuku kalė jas
aišku teko man viską sutvarkyt
akimirka iš vakarykščio kalimo
prašom ir kitiems pasirodyt,kaip žaidžiat ir griaunat ką pastatėt
QUOTE(sony @ 2009 06 05, 10:47)
nu bet vis tiek bus kažkada jos pabaigtos tik ar poto nebus gaila išgriauti ar paliksit pastatytą kiek ilgiau
o va pas mus išvis vietoj viskas stovi vakar kažkaip netyčia pro šalį eidamas prisiminė,kad turi kaladėles,tai paprašė išpilt ant žemės,typo žais jau,bet toks žaidimas buvo įdomus su plaktuku kalė jas
Bet vistiek uzsiemes buvo . Rimtas toks statybininkas. Priprasytu tevelius i statybas, tai kalt nebutu kada
O musu miestelis tai nebus greit isgriautas (kai baigsim, aisku). nebent kaladeliu atsargos visiskai isseks
Noriu patarimo
Kur pigiausios lego kaladėlės?
Tuoj jau sūnaus gimtadienis, užsiprašė lego kaladėlių...
parduodam nauja supakuotas lego 50 years konstruktorius 100lt
vaikui puiki dovana
i az
vaikui puiki dovana
i az
QUOTE(gritte @ 2009 06 15, 11:21)
Noriu patarimo
Pigiausia tai Maximos, Rimi, Norfos centruose per nuolaidas zaislams 40-50proc.
Aisku, jei randate ka tinkamo. O zaislu parduotuvese - dazniausiai gerokai brangiau nei uzsienio pard. . O kada gimtadienis?
QUOTE(Natele @ 2009 06 05, 15:10)
Priprasytu tevelius i statybas, tai kalt nebutu kada
O musu miestelis tai nebus greit isgriautas (kai baigsim, aisku). nebent kaladeliu atsargos visiskai isseks
tai jau ir prisiprašė kartu visi statėm,ir kartu dabar žaidžiam
nebėr vietos kambaryje,jau turbūt kokia savaitė tie bėgiai stovi,aplinkui juos vaikštom-jau pripratom prie jų niekas neleidžia išgriaut
kol daržiuke vaikas tai ramybė,bet vakare užverda čia gyvenimas,tik įšoka į rato vidurį ir čiuk-čiuk
pasirodom ir vėl(čia ramybės būsena,nes vaikas darželyje buvo kai fotkinau)
o kaip jūsų statybos,tokie orai lietingi gal irgi ką nors sumeistravot
QUOTE(sony @ 2009 06 16, 14:49)
tai jau ir prisiprašė kartu visi statėm,ir kartu dabar žaidžiam
nebėr vietos kambaryje,jau turbūt kokia savaitė tie bėgiai stovi,aplinkui juos vaikštom-jau pripratom prie jų niekas neleidžia išgriaut
kol daržiuke vaikas tai ramybė,bet vakare užverda čia gyvenimas,tik įšoka į rato vidurį ir čiuk-čiuk
Ka norit, ta sakykit, bet turbut daugeliui ir nervas ima kai statiniai po kojom, bet tuo paciu ir akiai malonu - griauti gaila Lego - labai jau malonios kaladeles - ir rankom liesti, ir akiai paganyti Cobi taip pat tokios svelnios plastmases, bet luzta daug greiciau...
Mes per savaite vos viena statini tesumeistraujam - vasara... kai nelyja, visi vakarai ne namuose . Reiks nufotografuot... Miesto bendro vaizdo dar nematyti
QUOTE(Natele @ 2009 06 16, 13:20)
Pigiausia tai Maximos, Rimi, Norfos centruose per nuolaidas zaislams 40-50proc.
Aisku, jei randate ka tinkamo. O zaislu parduotuvese - dazniausiai gerokai brangiau nei uzsienio pard. . O kada gimtadienis?
Ačiū, už atsakymus
Gaila, kad dabar nebuvo nuolaidų, gal tikrai būčiau radusi pigiau.
Gimtadienis sekmadienį- šiandien išsirinko pats paprastą rinkinuką už 75 litus.
Sony, kaip gražiai atrodo
QUOTE(gritte @ 2009 06 16, 19:10)
Ačiū, už atsakymus
Greitai . Galbut buciau galejus viena rinkinuka dar pasiulyt. Galbut kiek geresnis ar pigesnis variantas butu buves .
Man labai patinka lego , jis lavina vaiku logini mastyma ir fantazija. Kaladeles kokybiskos. Tik gaila mano vaikystes lego tevai atidave labdarai tikrai didele kolekcija buvau surinkus. O dabar kai dukrytei jau treji reik vel viska is naujo pirkt ir kazkaip pastebiu metgaitiski jau nebe tokie kaip ankciau.